طرز تهیه خوراک میگو بندری خوشمزه و لذیذ به 3 روش آسان و سریع

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

میگو یکی از غذاهای دریایی بسیار خوشمزه و سالم می باشد، همچنین برای سلامت بدن بسیار مفید است. با میگو می توانید غذا های خیلی لذیذ و خوشمزه درست کنید. یکی از غذا هایی که می توانید با میگو درست کنید مانند میگو پفکی با خمیر بنیه ، خوراک میگو بندری می باشد که یک غذای آبادانی است. خوراک میگو انواع مختلفی دارد که در زیر چندین طرز تهیه خوراک میگو بندری آورده شده است.

1. طرز تهیه خوراک میگو بندری با سبزیجات

مواد لازم برای خوراک میگو با سبزیجات

خوراک میگو بندری سبزیجات

  • میگو:  500گرم
  • پیاز بزرگ: 1 عدد
  • لیمو ترش: 2 عدد
  • هویج بزرگ: 1 عدد
  • زنجبیل: 1تکه کوچک
  • کدو سبز بزرگ: 1 عدد
  • فلفل دلمه ای رنگی: 2 عدد
  • نمک، فلفل سیاه و دارچین: به میزان لازم

طرز تهیه خوراک میگو بندری با سبزیجات

بیشتر بخوانید: طرز تهیه میگو پفکی با دلستر

  1. ابتدا پوست میگو ها را جدا کنید و آن ها را به خوبی تمیز کنید و بعد سر میگو را از آن جدا کرده، پشت کمر میگو یک رگ سیاه وجود دارد که برای جدا کردن آن روی میگو یک برش کوک بزنید و آن رگ سیاه را درآورید و بعد میگو ها را تمیز بشویید.
  2. میگوها را درون قابمه ای قرار دهید، و بعد لیمو ها را برش زده و مقداری از آب آن را بگیرید وروی میگو ها بریزید، بین میگو ها دارچین بریزید تا بوی بد میگو ها گرفته شود. سپس قابلمه را روی شعله با حرارت کم قرار دهید تا میگو ها بخار پز شوند.
  3. در مرحله بعد کدو و هویج را بشویید و پوست آن ها را بکنید و روی تخته آن ها را به صورت خلال های نازک برش دهید.
  4. یک ماهی تابه بردارید و روی شعله ملایم قرار دهید و کمی روغن داخل آن بریزید، هویج و کدوی خلال شده را به روغن اضافه کنید و کمی تفت دهید، در این مرحله زنجبیل را برش دهید و به هویج و کدو اضافه کنید.
  5. فلفل دلمه ای ها را نیز خلالی خرد کنید و به مواد در حال تفت اضافه کنید و بعد کمی نمک به مواد بزنید و در ماهی تابه را بگذارید تا سبزیجات کمی بخار پر شده و نرم شوند.
  6. بعد به سراغ میگو ها می روید و بعد از پخت میگو ها به آن کمی روغن زیتون اضافه کنید و مقداری آن را تفت داده و سرخ کنید.
  7. سپس میگو ها را به سبزیجات پخته شده اضافه می کنیم و اجازه می دهیم میگو با مواد طعم دار شود. بعد برش های زنجبیل را از مواد جدا کنید و مقداری آب لیموی تازه را درون مواد بریزید و بعد از حدود 5 دقیقه خوراک میگو بندری شما آماده می باشد.

توجه: این میزان مواد برای خوراک میگو با سبزیجات برای حدودا 3 نفر می باشد.

2. طرز خوراک میگو بندری ساده

مواد لازم برای خوراک میگو بندری ساده

خوراک میگو بندری ساده

  • میگو: 500 گرم
  • گوجه فرنگی: 5 عدد
  • فلفل دلمه ای: 1 عدد
  • پیاز: 2 عدد
  • زنجبیل: 1 تکه کوچک
  • سیر: 2 حبه
  • زعفران دم کرده: 1 قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
  • روغن و زردچوبه: به میزان لازم

غذای دریایی: دستور پخت میگو سوخاری خوشمزه در خانه

طرز تهیه خوراک میگو بندری ساده

  1. ابتدا پیاز و فلفل دلمه ای را به صورت خلالی نازک خرد کنید  و با مقدار کمی روغن داخل یک ماهی تابه  تفت دهید تا پیاز کمی تغییر رنگ دهد.
  2. سپس مقداری زردچوبه و فلفل سیاه به مواد داخل ماهی تابه اضافه کنید و در حدی که پیاز و فلفل دلمه ای با ادویه ها یک دست شود تفت دهید.
  3. بعد پوست گوجه فرنگی ها را بگیرید و آن ها را خرد کرده و به پیاز و فلفل دلمه ای اضافه کنید.
  4. سیر و زنجبیل را رنده کنید و بعد از چند دقیقه که گوجه ها آب انداختند به مواد داخل تابه اضافه کنید، مواد را به خوبی مخلوط کنید تا ادویه ها با دیگر مواد کاملا ترکیب شوند.
  5. در این مرحله میگو ها را خوب تمیز کنید و آن ها بشویید، سپس به مواد درون ماهی تابه اضافه کنید.
  6. درب ماهی تابه را بگذارید و 30 دقیقه زمان دهید تا میگو ها به همراه مواد کاملا پخته شود. خوراک میگو شما آماده می باشد.

توجه: این میزان مواد برای خوراک میگو بندری ساده برای 4 نفر می باشد.

3. خوراک میگو بندری با سیب زمینی

مواد لازم برای خوراک میگو بندری با سیب زمینی

خوراک میگو بندری با سیب زمینی

  • میگو: 750 گرم
  • سیب زمینی متوسط: 12 عدد
  • پیاز خرد شده: 1 عدد متوسط
  • قارچ خرد شده: 400 گرم
  • روغن زیتون: 2 قاشق غذا خوری
  • شیر: 1/5 پیمانه
  • عصاره مرغ: 2 عدد
  • شوید تازه خرد شده: نصف پیمانه
  • فلفل سیاه: نصف قاشق چای خوری
  • آرد ذرت:  1/5 پیمانه در 2 قاشق غذا خوری آب

طرز تهیه خوراک میگو بندری با سیب زمینی

همچنین بخوانید: آموزش طرز تهیه میگو کبابی

  1. روغن زیتون را در ماهی تابه به مدت ۳ دقیقه داغ کنید. سپس قارچ های خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید.
  2. بعد میگوها را تمیز کرده و بشویید، به همراه شیر، عصاره مرغ، شوید و فلفل سیاه به قارچ ها اضافه کنید و ۳ دقیقه بپزید.
  3. آرد ذرت حل شده در آب را به مواد داخل تابه اضافه کنید و دو دقیقه دیگر بپزید تا سس کاملا غلیظ شود. سس را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا خنک شود.
  4. دور سیب زمینی ها فویل بپیچید و آن ها را در فر با دمای 220 درجه سانتی گراد به مدت 45 دقیقه بپزید تا کاملا پخته و نرم شوند.
  5. سیب‌زمینی ها را از درون فویل خارج کنید، آن ها را از وسط دو نیم کنید، در وسط هر دو نیمه یک حفره ایجاد کنید.
  6. مقداری از مخلوط میگو را درون حفره ها بگذارید و فورا سرو کنید.

توجه: این میزان مواد برای خوراک میگو بندری با سیب زمینی برای 6 نفر می باشد.

نکاتی برای طعم دار کردن میگو

  • سس سیر و سس سالسا، بهترین چاشنی‌ هایی هستند که می‌توانند در کنار میگو قرار دهید.
  • برای این که بوی زهم میگو از بین برود می توانید قبل از تفت دادن، آن را به مدت 3 دقیقه در آن و نمک بجوشانید.
  • از روغن هایی که طعم دار هستند مانند روغن زیتون برای تفت دادن میگو استفاده کنید.
  • برای این که میگو طعم بهتری داشته باشد بعد از تفت دادن می توانید روی آن مقداری آب لیمو یا آب نارنج بریزید
  • میگو را بیش از اندازه حرارت ندهید، زیرا حرارت زیاد باعث سفت شدن میگو می شود.
  • برای طعم بهتر میگو می توانید میگو را با مقداری کره تفت دهید.
  • برای این که میگو شما عطر خوبی داشته باشد می توانید از سبزی جعفری استفاده کنید.
نظرات