طرز تهیه گراتن سیب زمینی و اسفناج (مقدار دقیق مواد)

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

ترکیب سیب زمینی و اسفناج یکی از ترکیب های خوشمزه و فوق العاده ای است که هیچ وقت از خوردن آن خسته نمی شوید. برای تهیه گراتن سیب زمینی و اسفناج تا پایان این مطلب همراه ما باشید.

مواد لازم برای تهیه گراتن سیب زمینی و اسفناج

سیب زمینی4 عدد
اسفناج پاک شده400 گرم
سیر3 حبه
آرد سفیدیک ق غ
کره25 گرم
شیریک لیوان
خامهدو ق غ
پنیر پیتزامیزان دلخواه
نمک و فلفل سیاهمقدار لازم

طرز تهیه گراتن سیب زمینی و اسفناج

  1. مرحله اول

    برای تهیه گراتن سیب زمینی و اسفناج ابتدا باید سیب زمینی را با مقدار کمی نمک و آب قرار دهید تا بپزد.

  2. مرحله دوم

    سیب زمینی ها را مکعبی خرد کنید. اسفناج ها را نیز خرد کنید. سپس داخل تابه کره را قرار دهید تا روی حرارت ذوب شود و بعد آرد را به آن اضافه کنید و حسابی تفت بدهید.

  3. مرحله سوم

    سه حبه سیر له شده را به مخلوط آرد و کره و اضافه کنید.

  4. مرحله چهارم

    بعد از اینکه کمی تفت دادید شیر و خامه را به آن اضافه کنید. خوب تفت بدهید تا حسابی رقیق شود.

  5. مرحله پنجم

    بعد از این مرحله باید اسفناج ها را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید.

  6. مرحله ششم

    مقداری نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و بعد از اینکه خوب هم زدید زیر شعله را خاموش کنید.

  7. مرحله هفتم

    در یک ظرف مناسب سیب زمینی ها را بریزید سپس روی آن ترکیب اسفناج را اضافه کنید و بعد روی آن را با پنیر پیتزا کامل بپوشانید. به مدت 15 دقیقه در دمای 160 درجه در فر قرار دهید.

نکات مهم برای تهیه گراتن سیب زمینی و اسفناج

  • اگر غلظت موادتان زیاد شد می توانید مقداری شیر به آن اضافه کنید.
  • در مرحله آخر مواد را برای مدت 5 الی 10 دقیقه روی حرارت قرار دهید سپس زیر شعله را خاموش کنید.
  • به جای خامه می توانید از پنیر خامه ای نیز استفاده کنید.
نظرات