طرز تهیه گراتن سیب زمینی و اسفناج (مقدار دقیق مواد)
ترکیب سیب زمینی و اسفناج یکی از ترکیب های خوشمزه و فوق العاده ای است که هیچ وقت از خوردن آن خسته نمی شوید. برای تهیه گراتن سیب زمینی و اسفناج تا پایان این مطلب همراه ما باشید.
مواد لازم برای تهیه گراتن سیب زمینی و اسفناج
سیب زمینی | 4 عدد |
اسفناج پاک شده | 400 گرم |
سیر | 3 حبه |
آرد سفید | یک ق غ |
کره | 25 گرم |
شیر | یک لیوان |
خامه | دو ق غ |
پنیر پیتزا | میزان دلخواه |
نمک و فلفل سیاه | مقدار لازم |
طرز تهیه گراتن سیب زمینی و اسفناج
- مرحله اول
برای تهیه گراتن سیب زمینی و اسفناج ابتدا باید سیب زمینی را با مقدار کمی نمک و آب قرار دهید تا بپزد.
- مرحله دوم
سیب زمینی ها را مکعبی خرد کنید. اسفناج ها را نیز خرد کنید. سپس داخل تابه کره را قرار دهید تا روی حرارت ذوب شود و بعد آرد را به آن اضافه کنید و حسابی تفت بدهید.
- مرحله سوم
سه حبه سیر له شده را به مخلوط آرد و کره و اضافه کنید.
- مرحله چهارم
بعد از اینکه کمی تفت دادید شیر و خامه را به آن اضافه کنید. خوب تفت بدهید تا حسابی رقیق شود.
- مرحله پنجم
بعد از این مرحله باید اسفناج ها را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید.
- مرحله ششم
مقداری نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و بعد از اینکه خوب هم زدید زیر شعله را خاموش کنید.
- مرحله هفتم
در یک ظرف مناسب سیب زمینی ها را بریزید سپس روی آن ترکیب اسفناج را اضافه کنید و بعد روی آن را با پنیر پیتزا کامل بپوشانید. به مدت 15 دقیقه در دمای 160 درجه در فر قرار دهید.
نکات مهم برای تهیه گراتن سیب زمینی و اسفناج
- اگر غلظت موادتان زیاد شد می توانید مقداری شیر به آن اضافه کنید.
- در مرحله آخر مواد را برای مدت 5 الی 10 دقیقه روی حرارت قرار دهید سپس زیر شعله را خاموش کنید.
- به جای خامه می توانید از پنیر خامه ای نیز استفاده کنید.