طرز تهیه کیک کدو حلوایی با شیر بدون فر + چند نکته مهم

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

فصل پاییز فصل کدو حلوایی است و شما میتوانید به راحتی در منزل انواع دسر با کدو حلوایی مانند ترشی کدو حلوایی و یا کیک کدو حلوایی را تهیه کنید. این کیک یکی از خوشمزه ترین کیک هاست که میتوانید در یک عصر پاییزی در کنار خانواده با چای میل کنید. دستور پخت کیک کدو حلوایی بدون فر و با استفاده از شیر بسیار ساده است و در عین حال طعم مطلوب و پف خوبی دارد. با مینویسم همراه شوید تا طرز تهيه كيك كدو حلوايي با شير بدون فر را به شما بیاموزیم.

آموزش کیک کدو حلوایی با شیر

در مطالب قبلی آموزش آشپزی سایت مینویسم طرز تهیه کیک کدو حلوایی با ماست آورده شده است. در ادامه مطلب مواد مورد نیاز و مراحل پخت کیک کدو حلوایی خوشمزه با استفاده از شیر ارائه شده است:

مواد مورد نیاز برای تهیه کیک کدو حلوایی با شیر بدون فر

کره نصف پیمانه
شکر یک پیمانه
تخم مرغ 3 عدد
وانیل شکری 1/4قاشق چایخوری
شیر یک سوم پیمانه
آرد 2 پیمانه
بیکینگ پودر 10 گرم
جوزهندی 5 گرم
کدو حلوایی پخته و له شده 150 گرم

 مراحل طرز تهیه کیک کدو حلوایی

  • در یک کاسه بزرگ کره و شکر را به کمک همزن برقی خوب هم میزنیم.
  • سپس یکی از تخم مرغ ها را با وانیل به مواد اضافه کرده و خوب هم میزنیم.
  • تخم مرغ دوم و سوم را به ترتیب اضافه و هر بار هم بزنید.
  • مواد را جایی هم بزنید تا کرمی و کش دار شود.
  • در این مرحله شیر را اضافه و هم بزنید.
  • جوز هندی، بیکینگ پودر و  آردی که از قبل 3 بار الک کرده اید را کم کم اضافه و هم بزنید.
  • حالا کدو حلوایی پوره شده را اضافه کنید و مواد را باهم مخلوط کنید.
  • قالب مورد نظر را چرب کنید و در صورت نیاز میتوانید از کاغذ روغنی استفاده کنید.
  • مواد را داخل قالب بریزید. چند بار به آرامی قالب را به سطح کار خود بزنید تا هوای اضافی خارج شود.
  • روی شعله گاز شعله پخش کن بگذارید و ته قابلمه را کمی چرب کنید.
  • مواد کیک را داخل قابلمه بریزید. درب قابلمه را دمکنی بکشید و روی قابلمه قرار دهید.
  • حرارت را کم کنید و حداقل تا نیم ساعت اول پخت درب قابلمه را باز نکنید.
  • 40 دقیقه زمان بدهید. سپس با سیخ چوبی امتحان کنید.
  • یک سیخ چوبی را در مرکز کیک بزنید و خارج کنید. اگر موادی به آن نچسبیده بود کیک شما آماده است.
  • نوش جان….

چند نکته برای پخت کیک کدو حلوایی با شیر

  • برای پخت در فر از یک رب قبل گرم کنید. قالب را در طبقه وسط با دمای 175 درجه قرار دهید. 40 دقیقه زمان بدهید تا روی کیک طلایی شود.
  • در صورت تمایل میتوانید از کمی گردوی خورد شده داخل کیک استفاده کنید.
  • به جای جوز هندی میتوانید از کمی پودر دارچین استفاده کنید.
نظرات