طرز تهیه کیک کدو حلوایی با ماست

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

اگر از جمله افرادی هستید که طعم کدو حلوایی را دوست دارید، حالا که فصل کدو حلوایی است میتوانید در منزل کیک کدو حلوایی درست کنید. کدو حلوایی به خاطر طعم شیرینش برای تهیه انواع دسر، حلوا و کیک مناسب است. با مینویسم همراه باشید تا طرز تهیه کیک کدو حلوایی با ماست را به شما بیاموزیم.

دستور پخت کیک کدو حلوایی با ماست 

زمان آماده سازی: 15 دقیقه
زمان پخت: 1 ساعت

مواد مورد نیاز کیک کدو حلوایی

 آرد همه منظوره 3 فنجان
دارچین 1 قاشق غذاخوری
 بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
 پودر وانیل 2 قاشق چایخوری
نمک ½ قاشق چایخوری
کره نرم شده 1 فنجان
شکر 1 و ½ پیمانه
تخم مرغ بزرگ 4 عدد
پوره کدو تنبل 1 فنجان
ماست یونانی 1 فنجان
سس کارامل به میزان لازم

دستورالعمل تهیه کیک کدو حلوایی

  • فر را با دمای 350 فارنهایت (175 درجه سانتیگراد) گرم کنید.
  • قالب مورد نظر خود را کره بمالید و کنار بگذارید.
  • در ظرفی جداگانه کره و شکر را چند دقیقه با همزن بزنید تا پف کند.
  • تخم مرغ ها را یکی یکی به مواد اضافه کنید. مخلوط کنید تا خوب ترکیب شوند.
  • در ظرف جداگانه پوره کدو تنبل و ماست را با همزن دستی بزنید.
  • در یک کاسه بزرگ، آرد، دارچین، بکینگ پودر، نمک و پودر وانیل را با هم مخلوط کنید.
  • مخلوط آرد را کم کم روی مواد الک کنید و با لیسک هم بزنید تا یکدست شود.
  • خمیر را در قالب بریزید و به مدت 1 ساعت در فر از قبل گرم شده قرار دهید. برای اینکه متوجه شوید کیک کاملا پخته یک سیخ چوبی را در مرکز کیک فرو ببرید و خارج کنید. اگر تمیز بوئ کیک شما آماده است.
  • از فر خارج کرده و اجازه دهید حدود 15 دقیقه خنک شود. کیک را از قالب روی توری سیمی خارج کنید تا سرد شود.
  • درست قبل از سرو روی کیک سس کارامل بریزید.

کیک کدو حلوایی

  • اگر ترکیب کدو تنبل و شکلات را دوست دارید، می توانید کیک خود را با یک گاناش شکلاتی ساده تزیین کنید.

اگر فر ندارید میتوانید از یک قابلمه نچسب یا قالب های گرانیتی کیک استفاده کنید. داخل قابله یا قالب را چرب کنید و آرد پاشی کنید. یک شعله پخش کن روی گاز قرار بدهید. حرارت را کم کنید. روی درب قابلمه دمکنی بکشید و درب قابلمه را بگذارید. اجازه بدهید 1 ساعت و نیم با حرارت ملایم پخته شود. در این روش هم حتما با سیخ چوبی تست کنید.

نظرات