طرز تهیه سالاد کینوا با نخود فوق العاده خوشمزه (رژیمی و کم کالری)

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

در این پست خوشمزه در خدمت شما دوستان همیشگی مینویسم هستیم با طرز تهیه سالاد کینوا با نخود فوق العاده خوشمزه (رژیمی و کم کالری)“. کینوا یک منبع بسیار غنی از ویتامین‌ها، فیبر و پروتئین است.سالاد کینوا فوق العاده خوشمزه و کم کالری است و می توانید از آن در وعده های غذایی روزانه خود استفاده کنید. طرز تهیه بسیار ساده بوده و طعم آن باورنکردنی است.

برای استفاده از کینوا قبل از پخت حتما آن را خوب بشویید تا ساپونین آن کاهش یابد و این کار باعث می شود عطر و طعم خوشی داشته باشد. شما می توانید سبزیجات و بافت های رنگارنگ زیادی برای افزودن به سالاد انتخاب کنید. از سس ها برای خوش طعم کردن سالاد استفاده کنید. کینوا در کنار نخود و سبزیجات یک سالاد خارق العاده است ، اما به خودی خود آنقدر عطر و طعم ندارد.

طرز تهیه سالاد پاستا سزار خوشمزه (بصورت تصویری)

مواد لازم برای تهیه سالاد کینوا با نخود

  • کینوا نپخته = 1 فنجان
  • نخود پخته شده = 1/2 فنجان
  • آب = 2 فنجان
  • خیار خرد شده = 1 فنجان
  • فلفل دلمه ای خرد شده = 1 فنجان
  • دانه های آفتابگردان = 1/2 فنجان
  • میوه خشک = 1/4 فنجان
  • گیاهان تازه خرد شده خرد شده ؛ از هر نوع ترکیب جعفری تازه ، گشنیز ، ریحان ، شوید یا نعناع می توانید استفاده کنید = 1/2 فنجان

مواد لازم برای سس سالاد کینوا

  • روغن زیتون =1/4 فنجان
  • سرکه سیب =1/4 فنجان
  • خردل دیژون =1 قاشق چایخوری
  • عسل = 1/2 قاشق چایخوری
  • نمک دریایی = 1/2 قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه آسیاب شده تازه = 1/4 قاشق چای خوری
  • آب 2 تا 3 لیمو ،(اختیاری)

برای تهیه سس این سالاد خوشمزه باید تمامی موارد فوق را با هم مخلوط کنید.

مواد لازم برای تهیه سالاد کینوا با نخود

طرز تهیه سالاد کینوا با نخود (سالاد رژیمی)

برای تهیه این سالاد رژیمی ابتدا کینوا را درون آبکش بریزید و به مدت 30 ثانیه تا یک دقیقه زیر آب خنک بشویید و یا آن را درون یک کاسه بریزید و روی آن را با آب خنک بپوشانید. کینوا را درون کاسه بچرخانید و سپس آب را تخلیه کنید و یک بار دیگر این کار را تکرار کنید تا خوب شسته شود.

سپس کینوا شسته شده و آب را در یک قابلمه متوسط روی حرارت متوسط را روش شعله متوسط اجاق گاز قرار دهید. اجازه دهید بجوشد و  آرام آرام پخته شود. قابلمه را از روی حرارت برداشته و به مدت پنج دقیقه در آن را بگذارید. این زمان اضافی باعث می شود تا کینوا بخار بخورد و “دم بکشد”. سپس کینوا را با چنگال هم بزنید.

پس از نکه کینوا کمی خنک شد، در یک کاسه بزرگ همه مواد : کینوا ، نخود ، خیار ، فلفل دلمه ای ، آجیل ، دانه ها ، میوه خشک و گیاهان را با هم ترکیب کنید سپس در یک کاسه کوچک روغن زیتون ، سرکه سیب ، خردل ، عسل ، نمک و فلفل را مخلوط کنید.

در مرحله آخر سس را روی سالاد بریزید و خوب هم بزنید سپس نمک و فلفل آن را به اندازه دلخواه به سالاد اضافه کنید. برای داشتن عطر و طعم بیشتر ، آب لیمو را روی سالاد بریزید.

طرز تهیه سالاد کلم شیرین رستورانی (با گردو و کشمش)

نکات قابل توجه برای تهیه سالاد کینوا با نخود :

  • سالاد کینوا به مدت 3 تا 5 روز در یخچال درون ظرف درب دار می ماند.
  • به عنوان جایگزین میوه خشک ،  1/2 تا 1 فنجان میوه تازه مانند بلوبری ، سیب خرد شده یا انبه خرد شده را می توانید اضافه کنید.

طرز تهیه سالاد کینوا با نخود (سالاد رژیمی)

ارزش غذایی سالاد کینوا با این دستور پخت

  • اندازه 1 فنجان سالاد = 282 کالری
  • کل چربی = 14 گرم
  • چربی اشباع =2 گرم
  • کلسترول =0 میلی گرم
  • سدیم=  274.5 میلی گرم
  • کربوهیدرات =33 گرم
  • فیبر غذایی =6.5 گرم
  • قندهای کل =7.3 گرم
  • پروتئین =8.8 گرم
نظرات