طرز تهیه سس قرمز تند و خوشمزه برای فلافل در خانه به 3 روش
فلافل یک غذای آبادانی بسیار خوشمزه و پر طرفدار می باشد که آبادانی ها معمولا با سس قرمز بسیار تند آن را میل می کنند. در فلافل از سس های دیگر مانند سس سفید و سس تاتار هم استفاده می کنند. استفاده از این سس ها بستگی به ذائقه شما دارد، برخی افراد از سس قرمز بسیار تند برای فلافل استفاده نمی کنند و از سس های شیرین یا با تندی کم استفاده می کنند. شما می توانید فلافل را با هر نوع سسی که خودتان دوست دارید نوش جان کنید. شما از چه نوع سس برای فلافل استفاده می کنید؟ چند نوع سس قرمز برای فلافل وجود دارد، در زیر طرز تهیه سس قرمز برای فلافل آموزش داده می شود. این سس های خوشمزه رو درست کنید و با فلافل آن را میل کنید و لذت ببرید.
طرز تهیه 3 نوع سس قرمز خانگی برای فلافل
در زیر 3 نوع طرز تهیه سس قرمز فلافل آموزش داده شده است که با توجه به ذائقه ای که دارید می توانید آن ها را درست کنید. امیدوارم آموزش این سس ها برایتان مفید باشد و با تهیه کردن و میل کردن آن ها از غذای خود لذت ببرید. با طرز تهیه سس گوجه فرنگی برای فلافل با ما باشید.
غذای نونی: چندین مدل مختلف غذای نونی
1. طرز تهیه سس قرمز بسیار تند برای فلافل
مواد لازم برای تهیه سس قرمز بسیار تند فلافل:
- فلفل قرمز تازه تند: 6 عدد
- پیاز کوچک(رنده شده): 1 عدد
- سیر: 3 حبه
- رب گوجهفرنگی: 2 قاشق غذاخوری
- بادام (بو داده): 12 عدد
- تخم گشنیز: 1 قاشق غذاخوری
- فلفل سیاه: 1 قاشق غذاخوری
- روغن: 4 قاشق غذاخوری
- شکر: 1 قاشق چایخوری
- نمک: به مقدار لازم
بیشتر بخوانید: طرز تهیه فلافل مغازه بازاری مثل بیرون با طعم فوق العاده
مراحل تهیه سس قرمز بسیار تند برای فلافل
مرحله اول
در آغاز فلفل قرمز، فلفل سیاه، تخم گشنیز، سیر، بادام، شکر و نمک را در هاون بریزید و بکوبید یا در آسیاب برقی با هم ترکیب کنید. بعد از آسیاب کردن یک خمیر نرم به دست می آید که مهم ترین بخش سس شما را تشکیل میدهد.
مرحله دوم
سپس روغن را در یک قابلمه روی حرارت ملایم داغ کنید و پیاز را در آن تفت دهید. قبل از تفت دادن آب پیاز رنده شده را بگیرید. وقتی پیاز طلایی شد، خمیر ادویه که آسیاب کرده اید را همراه با رب گوجه فرنگی به آن اضافه کنید و برای 2 دقیقه تفت دهید. سپس یک پیمانه آب در قابلمه بریزید.
مرحله سوم
سس را 3 دقیقه بجوشانید و سپس از روی حرارت بردارید. میتوانید بعد از خنک شدن سس،از آن برای فلافل لذیذ خود استفاده کنید. و حتی می توانید آن را در یک شیشه استریل شده بریزید و برای چند روز در یخچال نگه دارید.
نکته: در شیشه سس قرمز هرگز قاشق چرب نزنید زیرا باعث خراب شدن سس می شود.
2. طرز تهیه سس قرمز تند برای فلافل
طرز تهیه سس بشامل لازانیا و نکته هایی برای خوشمزه تر شدن آن
مواد لازم برای تهیه سس قرمز تند فلافل:
- فلفل قرمز تازه: 3 عدد
- شکر: 2 قاشق مربا خوری
- آب: 1 لیوان
- گوجه فرنگی: 2 عدد
- سرکه سیب: 1 قاشق غذا خوری
- نمک: 1 قاشق چای خوری
- پودر فلفل قرمز: به مقدار لازم
مراحل تهیه سس قرمز تند برای فلافل
مرحله اول
فلفل های تازه رو بشویید و کلاهکش رو جدا کرده و دانه های داخل فلفل رو دربیارید و فلفل ها رو خرد کنید. سپس فلفل ها را به همراه یک لیوان آب داخل قابلمه بریزید و درش رو بگذارید. آن را روی حرارت ملایم قرار دهید تا بپزد تا وقتی که فلفل ها خوب نرم شوند و بعد گوجه ها را رنده کنید و به مخلوط آب و فلفل اضافه کنید.
مرحل دوم
بعد از چند دقیقه شعله را خاموش کنید و با مخلوط کن دستی یا برقی مخلوط رو به حالت پوره درآورید. سپس مخلوط رو از صافی درشت رد کنید و داخل یک ظرف بریزید، مخلوطی که از صافی رد کردید نباید فلفل یا گوجه درشت در آن وجود داشته باشد حتما دقت کنید.
مرحله سوم
حال به مواد پوره شده که از صافی رد کردید، نمک، شکر، سرکه سیب و مقداری فلفل قرمزی ( به میزانی که دوست دارید سس تند باشد) اضافه کنید و به خوبی مواد را با هم مخلوط کنید.
مرحله چهارم
سس حاضر شده را می توانید با فلافلی که درست کرده اید میل کنید و یا آن را داخل شیشه های کوچیک ریخته و داخل یخچال نگه داری کنید.
3. طرز تهیه سس قرمز مخصوص برای فلافل
مواد لازم برای تهیه سس قرمز فلافل
- پودر انبه: 2 قاشق غذاخوری
- رب گوجه فرنگی: 1 قاشق غذاخوری
- سرکه: 4/1 پیمانه
- آب: به میزان لازم
- نمک و فلفل: به میزان لازم
مراحل تهیه سس قرمز مخصوص فلافل
مرحله اول
ابتدا رب گوجه، پودر انبه، نمک و فلفل را با هم در یک قابلمه مخلوط کنید.
مرحله دوم
سپس به این مخلوط آرام آرام آب را اضافه کنید تا کمی رقیق شود.
مرحله سوم
سپس مخلوط را روی حرارت ملایم قرار دهید تا به جوش آید و کمی غلیظ شود.
مرحله چهارم
این سس خوشمزه مخصوص فلافل را با فلافل هایی که آماده کرده اید میل کنید.