طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی (رستورانی خوشمزه)
سوپ گوجه فرنگی یک از سوپ های خوشمزه ی رستورانی است. این سوپ به دلیل ظاهر عالی ای که دارد به عنوان سوپ مجلسی طبخ می شود و به عنوان پیش غذا در مهمانی ها به شدت پیشنهاد می شود. سوپ گوجه فرنگی در منوی اکثر رستوران ها وجود دارد و بین بیشتر مردم محبوب است. سوپ به عنوان پیش غذا، انواع مختلفی نظیر سوپ مرغ، سوپ قارچ، سوپ گوجه فرنگی و … دارد، اما سوپ گوجه فرنگی بر خلاف مواد اولیه ساده و در دسترس، طعمی دارد که تا بحال تجربه نکرده اید. در ادامه با بهترین رسپی از طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی رستورانی آشنا می شوید.
دستور تهیه سوپ گوجه فرنگی
همچنین می توانید طرز تهیه سوپ رشته با مرغ در مینویسم ببینید.
مواد لازم برای سوپ گوجه فرنگی
گوجه فرنگی | 500 گرم |
پیاز | 2 عدد متوسط |
سیر | 3 حبه |
رب گوجه فرنگی | 1.5 قاشق غذاخوری |
استاک مرغ | 3 لیوان |
جعفری | 100 گرم |
نمک و فلفل سیاه | به میزان لازم |
روغن | به میزان لازم |
دستور پخت سوپ گوجه فرنگی رستورانی
زمان مورد نیاز: 1 ساعت
- آماده کردن گوجه فرنگی
گوجه ها را در یک کاسه مخلوط یخ و آب سرد می گذاریم و بعد از 15 دقیقه از آن خارج کرده و در آب جوش قرار می دهیم. 10 دقیقه که گذشت خارج کرده و دانه های داخل گوجه را جدا کرده و خرد می کنیم.
- خرد کردن پیاز
پیازها را به صورت نگینی خرد می کنیم. برای سوپ گوجه فرنگی کنار می گذاریم.
- آماده کردن سیر
سیر ها را له کرده یا به صورت خیلی ریز خرد می کنیم.
- آماده کردن جعفری
جعفری را پاک می کنیم. در ظرف آبی می ریزیم و کمی که گذشت از آب خارج کرده و می شوییم. به صورت ریز خرد می کنیم.
- پختن سوپ گوجه فرنگی
ابتدا قابلمه ای را روی حرارت ملایم قرار داده و روغن را می ریزیم. کمی که داغ شد پیاز را ریخته و کمی تفت می دهیم. سپس سیر را اضافه کرده و بعد از 2 دقیقه رب را می افزاییم. سپس استاک مرغ را همراه با 1 لیوان آب می ریزیم. بعد از 15 دقیقه گوجه ها را می ریزیم. نمک و فلفل سیاه می زنیم. 15 دقیقه مانده به آخر جعفری را می ریزیم. وقتی کمی سرد شد، سپس با غذاساز مواد را ریز می کنیم تا یکدست شود.
نکات طلایی برای پخت سوپ گوجه فرنگی
- برای خوشمزه تر شدن سوپ گوجه فرنگی می توانید مرغ را به صورت ریش ریش در آن بریزید.
- به جای استاک مرغ می توانید عصاره ی آماده ی مرغ را بریزید. در این صورت 1 عدد کافیست.
- برای تزیین سوپ گوجه فرنگی از خامه و کمی جعفری استفاده کنید.
- توجه کنید که گوجه بیشتر از 10 دقیقه در آب جوش نماند زیرا له می شود.
- در سوپ گوجه فرنگی استاک گوشت نیز می تواند جایگزین استاک مرغ شود.
همچنین بخوانید :