طرز تهیه شیرینی برنجی با پیمانه

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

شیرینی برنجی و یا همان نون برنجی، شیرنی محلی استان کرمانشاه می باشد.در این پست خوشمزه در خدمت شما هستیم با آموزش طرز تهیه شیرینی برنجی با پیمانه. یکی از علاقه مندی های خانم های ایرانی برای پذیرایی از میهمانان در سال جدید، پختن شیرینی های خانگی میباشد که یکی از محبوب ترین آنها، شیرینی برنجی کرمانشاهی است. برای مشاهده طرز تهیه 3 شیرینی ساده و طرز تهیه شیرینی نخودچی روی لینک کلیک کنید.

طرز تهیه شیرینی برنجی با پیمانه

مواد لازم برای طرز تهیه شیرینی برنجی با پیمانه

آرد برنج 250 گرم ( 1 پیمانه + دو سوم لیوان)
روغن جامد ۱۲۵ گرم (سه چهارم پیمانه)
پودر قند 125 گرم (سه چهارم پیمانه)
زرده تخم مرغ 1 عدد
پودر هل ۱ قاشق مرباخوری
گلاب ۲ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه شیرینی برنجی با پیمانه

  • در ابتدا باید روغن مایع را در دمای محیط قرار دهید تا نرم شود.
  • سپس پودر قند را به روغن اضافه کنید و با همزن هم بزنید تا مواد کاملا یکدست شود.
  • حالا زرده تخم مرغ ها را به آن اضافه کنید و هم بزنید.
  • اکنون گلاب و پودر هل را به مواد اضافه کنید و دوباره با همزن هم بزنید (اگر می خواهید شیرینی های شما دو رنگ باید به نصف مواد زعفران اضافه کنید.)
  • حالا نوبت آن می رشد که آرد برنج را م کم به آن اضافه کنید تا مواد شبیه به خمیر شود حالا خمیر به دست آمده تا زمانی که نرم و یکدست شود ورز دهید.

نکته: ورز دادن مواد باید تا زمانی ادامه پیدا کند که خمیر ترک نخورد اگر چرخ گوشت در دسترستان می باشد می توانید تا چندین بار خمیر را چرخ کنید تا مواد کاملا نرم شود.

  • کاغذ روغنی را در سینی فر پهن کرده و خمیر را به تکه های کوچک تبدیل می کنید به همان شکل معروف شیرینی برنجی در بیاورید و داخل سینی بچینید.
  • فر را در دمای 180 درجه سانیتگراد به مدت 15 دقیقه گرم کنید.
  • در نهایت سینی را به مدت 15 دقیقه داخل فر قرار دهید.
نظرات