طرز تهیه مشکوفی زعفرانی برای 6 نفر
مشکوفی یکی از پرطرفدارترین دسرهای محبوب ایرانیان است. در ادامه می توانید طرز تهیه مشکوفی زعفرانی برای 6 نفر را بخوانید.
مواد لازم برای مشکوفی زعفرانی برای 6 نفر
شیر | 6 لیوان |
زعفران | زعفران دم کرده نصف فنجان |
نشاسته | 13 قاشق غذاخوری |
کره | 100 گرم |
گلاب | 3 قاشق غذاخوری |
شکر | 10 قاشق غذاخوری |
طرز تهیه مشکوفی زعفرانی برای 6 نفر
- مرحله اول
نشاسته را همراه با شیر در یک ظرف بریزید تا حسابی حل شود و گلوله نباشد. زعفران را همراه با یخ حل کنید تا رنگ آن در بیاید.
- مرحله دوم
شکر را به شیر و نشاسته اضافه کنید و روی حرارت قرار بدهید و تند تند هم بزنید.
- مرحله سوم
زمانی که شکر در نشاسته و شیر حل شد کره را اضافه کنید تا آب شود.
- مرحله چهارم
در این مرحله بعد از آب شدن کره، گلاب و زعفران را به مواد اضافه کنید.
- مرحله پنجم
در مرحله آخر زمانی که حس کردید مشکوفی شما به غلظت رسیده از رو حرارت بردارید و داخل ظرف مورد بریزید. می توانید با گل محمدی و پسته یا هر چیز دیگری روی آن را تزیین کنید.
نکات طلایی برای تهیه مشکوفی زعفرانی
دسر مشکوفی هم به صورت سرد و گرم سرو می شود.
می توانید مشکوفی را درون قالب بریزید تا زیباتر شود ولی توجه داشته باشید قبل از ریختن مواد مشکوفی قالب را چرب کنید.
دسرمشکوفی را می توانید با طعم های دیگری نیز تهیه کنید. مانند شکلاتی و یا نسکافه ای