طرز تهیه چند سالاد با ژامبون مرغ و گوشت (سبک و خوشمز)
غذا یکی از مهم ترین بخش های زندگی ما آدم هاست. شاید بخش جدا نشدنی از تمام لحظات شادی و حتی غم خود را با انواع متفاوت غذا نشان می دهیم. شاید بخش غیر قابل باوری از خاطره های ما در رابطه با غذا باشند. مثلا اگر در سفری به ما خوش گذشته حتما پای غذای خوبی در میان بوده! و بر عکس! مهمانی چندین سال قبل و دست پخت افتضاح صاحب خانه را هرگز فراموش نکرده ایم. شاید زندگی شلوغ امروز خیلی ها اجازه خاطره سازی با غذاهای خوشمزه و زمان بر را نمی دهد. اما چه کسی گفته نمی توان در کوتاه ترین زمان ممکن غذای خوشمزه درست کرد!؟ ما در این مطلب طرز تهیه چند سالاد با ژامبون مرغ و گوشت که بیار خوشمزه و سبک هستند ر ا به شما آموزش می دهیم.
فهرست مطالب
سالاد ها، از خوشمزه ترین، سالم ترین و راحت ترین غذاهایی هستند که می توان در خانه درست کرد و لذت برد. به خصوص اگر این سالاد کمی هم ژامبون داشته باشد!!
طرز تهیه و مواد لازم برای سالاد با ژامبون مرغ
مواد لازم | مقدار |
کاهو ریز شده | 8 فنجان |
ژامبون (مرغ یا گوشت) | 1/5 فنجان |
گوشت سینه بوقلمون که پخته شده و نگینی ریز شده باشد | 1/5 فنجان |
تخم مرغ آبپز بزرگ کاملا سفت شده و نگینی خرد شده | 4 عدد |
پنیر نگینی خرد شده | 1/5 فنجان |
گوجه فرنگی خرد شده | 1 فنجان |
خیار اسلایس شده | 1/5 فنجان |
کروتون یا همان نان برشته شده ریز شده | 1 فنجان |
نمک | به میزان لازم |
فلفل تازه سابیده شده | به میزان لازم |
سس فرانسوی و سس ایتالیایی | به میزان لازم |
طرز تهیه سالاد با ژامبون مرغ
- کاهو های خرد شده را در کاسه ای بزرگ بریزید و سپس ژامبون، گوشت بوقلمون یا مرغ، تخم مرغ ها، پنیر، خیار، گوجه، کروتون، نمک و فلفل را به ترکیب اضافه کنید.
- برای سرو کردن کاسه های جدا و کوچک برای مهمان ها در نظر بگیرید و با انواع سس های متفاوت سرو کنید. نوش جان!
نکات طلایی در تهیه سالاد سرآشپز
- درست مانند هر سالاد سبز دیگری باید خیلی حواستان جمع باشد که کاهو ها پس از شستن کاملا خشک شده باشند. وگرنه سالاد آبکی شده و طعم اصلی اش را نشان نمی دهد.
- اضافه کردن نمک و فلفل به سالاد اجباری نیست. من معمولا برای مزه دار کردن سالاد فقط از سس استفاده می کنم.
- برای تهیه کروتون ها می توانید به سوپر مارکت محله خود سر بزنید. اما به نظر من بهتر است از نان های مانده و بیات شده کروتون درست کنید. در این صورت کروتون ها در سالاد طعم بهتری هم دارند.
- بهتر است ژامبون هایی که استفاده می کنید دودی شده باشند.
- به جای خیار می توانید از خیار شور هم استفاده کنید. در این صورت سالادتان مزه دارتر هم می شود.
مطالب پیشنهادی: طرز تهیه سالاد تن ماهی
مواد لازم و طرز تهیه سالاد ژامبون با نخود فرنگی
مواد لازم | مقدار |
نخود فرنگی فریز شده | 300 گرم |
ژامبون ریز ریز شده | 250 گرم |
پنیر چدار خرد شده | 1 فنجان |
پیاز قرمز خرد شده | نصف فنجان |
سس برای مزه دار کردن سالاد | 1/3 فنجان |
نمک | به مقدار لازم |
طرز تهیه سالاد کالباس و نخود فرنگی
- ژامبون های دودی شده را خرد کرده و درون کاسه ای میریزیم.
- باقی مواد را هم در همان کاسه بزرگ به ژامبون ها اضافه می کنیم.
- سس را اضافه کرده و به خوبی هم می زنیم تا تمام مواد را بپوشاند.
- سالاد پیش از سرو باید حداقل 2 ساعت در یخچال بماند تا کاملا خنک شود.
نکات طلایی در تهیه سالاد کالباس و نخود فرنگی
- جادوی طعم این سالاد با سرد شدن پیدا می شود. پس حتما سرد سرو کنید.
- پیش از قرار دادن در یخچال درب ظرف را ببندید.
- این سالاد را می توان درون ظرف های در بسته تا 3 روز در یخچال نگه داشت.
مطالب پیشنهادی: طرز تهیه سالاد پاستا سزار
طرز تهیه و مواد لازم برای تهیه سالاد ماکارونی با ژامبون
مواد لازم | مقدار |
ماکارونی صدفی سایز ریز یا درشت | 400 گرم |
ژامبون خرد شده | 1 فنجان |
پنیر چدار خرد یا نگینی شده | 1 فنجان |
نخود فرنگی یخ زده | 1 فنجان |
پیاز قرمز خرد شده | 1/4 فنجان |
سس مایونز | نصف فنجان |
پنیر یونانی | نصف فنجان |
شوید خرد شده | 1/4 فنجان |
نمک | 1/4 قاشق چای خوری |
فلفل | به مقدار لازم |
طرز تهیه سالاد ماکارونی با ژامبون
- یک قابلمه نسبتا بزرگ آب که به آن نمک اضافه شده را به جوش بیاورید. ماکارونی ها را با توجه به طرز پخت نوشته شده روی جعبه بپزید. سپس آبکش کرده و به کاسه بزرگی منتقل کنید تا سرد شود.
- سپس کالباس ها، نخود فرنگی های یخ زده، پنیر چدار نگینی خرد شده و پیاز قرمز خرد شده را به ماکارونی که حالا خنک شده اضافه کنید. خیلی آرام هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شوند.
- سپس مایونز، پنیر یونانی، شوید، نمک و فلفل را اضافه کنید. هم بزنید تا تمام مواد به یک میزان به سس آغشته شود.
- سرد سرو کرده و نوش جان کنید.
نکات طلایی در تهیه سالاد کالباس با ماکارونی
- این سالاد را می توان به محض درست شدن هم سرو کرد. اما طعمش وقتی سرد می شود خیلی بهتر است. پس اگر فرصت دارید اجازه دهید چند ساعت در یخچال بماند و خنک شود. سپس سرو کنید.
- اگر قصد دارید سالاد را سرو کنید نیمی از مایونز و پنیر یونانی را در زمان سرو اضافه کنید. چون سس به خورد مواد می رود و پس از سرد شدن کمی خشک می شود.
- استفاده از شویدهای تازه طعم این سالاد را بی نظیر می کند. البته اگر شوید تازه نداشتید می توانید از دو قاشق غذاخوری شوید خشک هم استفاده کنید.
مطالب پیشنهادی: طرز تهیه سس سالاد ماکارونی
طرز تهیه و مواد لازم برای سالاد سزار با ژامبون
مواد لازم | مقدار |
برگ کاهو خورد شده | 3 فنجان |
شلیل متوسط خرد شده | 2 عدد |
ژامبون دودی شده | 2 فنجان |
گشنیز تازه خرد شده | 1 فنجان |
کروتون مخصوص سالاد سزار | نصف فنجان |
پنیر پارمیزان ریز شده | 1/4 فنجان |
- مواد اولیه سس سالاد سزار با ژامبون
مواد لازم | مقدار |
مایونز | 1/3 فنجان |
خامه ترش | 2 قاشق غذاخوری |
پیاز خرد شده | 4 قاشق غذاخوری |
خامه | 4 قاشق غذاخوری |
آبلیمو | 1 قاشق غذاخوری |
جعفری خشک شده | 1/8 قاشق غذاخوری |
سیر له شده | 1/4 قاشق غذاخوری |
پونه خشک شده | 1/8 قاشق غذاخوری |
فلفل | به مقدار لازم |
طرز تهیه سالاد سزار با ژامبون
- در یک کاسه بزرگ مواد اولیه سالاد از جمله، شلیل ها، کالباس ها، گشنیز، کروتون و پنیر را با هم ترکیب کنید.
- در کاسه ای کوچکتر مواد سس را با هم ترکیب کنید.
- سس آماده شده را به ترکیب درون کاسه بزرگ اضافه و کاملا هم بزنید تا تمام مواد با هم ترکیب شوند.
- سرو کرده و نوش جان کنید!
مطالب پیشنهادی: طرز تهیه سالاد با نان تست