طرز تهیه چند نوع سالاد روسی (ساده، خوشمزه و رژیمی)
شما هم از آن دسته آدم هایی هستید که معتقدند سالاد یک غذای رژیمی است؟ فکر می کنید سالاد را فقط می توان با سبزیجات درست کرد؟ خب البته که نه! برخی از خوشمزه ترین غذاهای دنیا سالادها هستند. در این مطلب به شما ثابت می کنم که سالاد هم می تواند در مواد اولیه اش گوشت داشته باشد و اتفاقا خیلی هم خوشمزه باشد. اگر می پرسید چگونه؟ در این مطلب دستور تهیه چهار سالاد معروف روسی برایتان جمع آوری شده که یکی از یکی خوشمزه تر!
طرز تهیه 4 نوع سالاد روسی رژیمی و خوشمزه
مطالب پیشنهادی : طرز تهیه انواع سالاد با نان توست سرخ شده
مواد لازم و طرز تهیه سالاد روسی با مرغ برای 5 نفر
مواد لازم | مقدار |
مرغ | 300 گرم |
روغن گیاهی | 1 قاشق غذاخوری |
هویج متوسط خرد شده | 1 عدد |
فلفل سبز متوسط | 1/2 |
نمک | به میزان لازم |
سرکه | 1 قاشق غذاخوری |
نخود فرنگی | نصف فنجان |
لوبیا سبز ریز شده | 10 عدد |
آناناس اسلایس شده | 100 گرم |
فلفل سیاه | به مقدار لازم |
سس مایونز | 3/4 فنجان |
پنیر اسپرد | 1 قاشق غذاخوری |
خامه | 1.4 فنجان |
طرز تهیه سالاد روسی با مرغ
- مرحله اول: مرغ را شسته و آبپز کنید
در این مرحله مرغ را به خوبی بشویید و اجازه دهید آب اضافی اش بچکد. سپس با نصف فنجان آب و مقدار کافی نمک در زودپز بپزیدش!
- مرحله دوم: آماده سازی مرغ
مرغ باید در حد یک بار سوت کشیدن زودپز، یعنی در حد 1 تا 2 دقیقه با دمای کم در زودپز بماند. سپس خاموشش کنید و پس از اینکه خنک شد، استخوان ها را از گوشت جدا کنید. گوشت ها را به تکه های کوچک تقسیم کرده و در کاسه ای بریزد. سپس 1 قاشق غذاخوری سرکه، و 1 قاشق غذاخوری روغن را به مرغ ها اضافه کنید. اجازه دهید مرغ و سرکه و روغن 15 دقیقه در کاسه بمانند.
- مرحله سوم: آبپز کردن سبزیجات
2 فنجان آب را با نمک به جوش بیاورید. نخود فرنگی، لوبیا و هویج را به آب در حال جوشیدن اضافه کرده و اجازه دهید 1 دقیقه با هم بجوشند. سپس قابلمه را از دما بردارید و آبکش کنید. سبزیجات را کنار بگذارید. در کاسه ای جدا مایونز، کرم، پنیر اسپرد، نمک و فلفل را ترکیب کنید. آناناس ها را فشار دهید تا آب اضافی شان خارج شود. اگر از کنسرو های آناناس استفاد می کنید باید خیلی خوب محتویات قوطی را فشار دهید تا تمام آب شان خارج شود. سپس آناناس ها را ریزِ ریز کنید.
- مرحله چهارم: تمام مواد را با هم ترکیب کنید.
مرغ و در صورت علاقه سیب زمینی آبپز ریز شده را در کاسه ای بریزید. سپس مایونز، آناناس های ریز شده و تمام سبزیجات را هم اضافه کنید. کمی از سالاد مزه کنید و اگر نمک و ترشی و فلفل کم داشت اضافه کنید. کاسه را تا زمان سرو کنار بگذارید.
- مرحله پنجم: سرو کردن
اگر دیدید در زمان سرو کردن؛ سالاد شما کمی سفت و چسبناک است کمی شیر به آن اضافه کنید. سپس سرد نوش جان کرده و لذت ببرید.
نکات طلایی در آماده سازی سالاد روسی
- شما می توانید از سبزیحات و میوه های بیشتری در ترکیب این سالاد استفاده کنید.
- برای شل تر شدن سالاد می توانید از شیر نارگیل یا شیر سویا استفاده کنید.
- سالادتان را در ظرف های در بسته در یخچال نگه داری کنید. هر بار می توانید این سالاد را به صورت سرد با نان تست داغ و سیر نوش جان کنید و لذت ببرید.
مطالب پیشنهادی : طرز تهیه انواع سالاد با کلم بروکلی
مواد لازم و طرز تهیه سالا روسی با خامه
مواد لازم | مقدار |
هویج نگینی خرد شده | 1/4 فنجان |
سیب زمینی نگینی خرد شده | 1 عدد |
نخود فرنگی | 1/4 فنجان |
انبه | 1 عدد |
آناناس | 1.4 فنجان |
خامه | 3 قاشق غذاخوری |
مایونز | 3 قاشق غذاخوری |
ماست | 4 قاشق غذاخوری |
مرغ | به مقدار لازم |
نمک | به میزان لازم |
فلفل | 1.4 قاشق غذاخوری |
شکر | 1 قاشق غذاخوری |
طرز تهیه سالاد خامه ای روسی
- مرغ، سیب زمینی و هویج های خرد شده را آبپز کنید.
- حالا مایونز، کرم، نمک، فلفل، و نمک را در کاسه ای بریزید و با هم ترکیب کنید.
- میوه ها و مواد آبپز شده را به این کاسه اضافه کنید.
- تمام مواد را خیلی خوب ترکیب کنید.
- سالاد کرمی روسی شما آماده است. نوش جان کنید و لذت ببرید.
مطالب پیشنهادی : طرز تهیه انواع سالاد برای لاغری
مواد لازم و طرز تهیه سالاد گوجه گیلاسی روسی
مواد لازم | مقدار |
گوجه متوسط یا یک خوشه گوجه گیلاسی | 2 عدد |
خیار | 1 عدد |
موسیر که خیلی خوب ریز شده باشد | 2 بته |
شوید تازه خرد شده | 1 قاشق غذاخوری |
تربچه که خرد شده باشند | 4 عدد |
خامه ترش | 2 قاشق غذاخوری |
آّب | مقدار کمی |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
طرز تهیه سالاد روسی با گوجه گیلاسی
- اگر از گوجه فرنگی های معمولی استفاده می کنید باید به اندازه های کوچک خردشان کنید.
- خیار را از طول به دو قسمت تقسیم کرده و سپس خیلی ریز رشته رشته شان کنید.
- قسمت سبز و سفید موسیرها را خیلی نازک برش دهید.
- تربچه ها را ریز کنید.
- شوید ها را خردِ خرد کنید. اگر شوید دوست دارید می توانید مقدارش را بیشتر کنید.
- تمام مواد را درون کاسه ای ریخته و با نمک و فلفل طعم دارشان کنید.
- در کاسه ای جدا خامه ترش، و کمی آب را با هم ترکیب کنید. هدف از اینکار رقیق کردن بافت خامه ترش است تا در نهایت با مواد سالاد بهتر ترکیب شود. بنابراین مقدار بسیار کمی آب اضافه کنید. فقط در حدی که خامه رقیق شود.
- حالا وقت آن رسیده که خامه ترش را به مواد درون کاسه اضافه کنید. سپس سالاد را درون یخچال بگذارید تا سرد شود. پس از خنک شدن در کاسه ای سرو کرده و نوش جان کنید.
مطالب پیشنهادی : طرز تهیه ساندویج سالاد با مرغ
طرز تهیه سالاد روسی با سیب زمینی و چغندر
مواد لازم | مقدار |
سیب زمینی | 1 کیلو |
چغندر | 250 گرم |
هویج خرد شده | 1 فنجان |
کرفس خرد شده | نصف فنجان |
پیاز قرمز خرد شده | نصف فنجان |
جعفری خرد شده | نصف فنجان |
سس مایونز | 1 فنجان |
سرکه سفید | 1.4 فنجان |
روغن زیتون | 1.4 فنجان |
خردل | 1 قاشق غذاخوری |
نمک | 3/4 قاشق غذاخوری |
فلفل | به مقدار لازم |
طرز تهیه سالاد سیب زمینی و چغندر روسی
- سیب زمینی، هویج و چغندر رh جدا آبپز کنید تا نرم شوند. سپس آبکش کرده و اجازه دهید کاملا خشک شوند.
- پس از اینکه کاملا خنک شدند پوست کنده و ریزشان کنید.
- سیب زمینی و هویج را با هم در یک کاسه بریزید. چغندر باید در کاسه ای جدا باشد تا باقی مواد را رنگی نکند. سپس سبزیجات را در یخچلل بگذارید تا برای مراحل بعد آماده شوند.
- پس از خنک شدن، جعفری و پیاز قرمز را به سیب زمینی و هویج اضافه کنید و خیلی خوب تمام مواد را با هم ترکیب کنید.
- در کاسه ای متوسط مایونز، سرکه سفید، روغن زیتون، خردل، نمک و فلفل را با هم ترکیب کنید.
- سس را به کاسه سیب زمینی و سبزیجات اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا تمام مواد با هم ترکیب شده و سسی شوند. این ترکیب باید یک شبانه روز دیگر در یخچال بماند تا کاملا خنک شود.
- در زمان سرو کردن چغندرها را اضافه کرده و نوش جان کنید.