طرز تهیه شامی بابلی با گوشت (غذای خوشمزه و لذیذ)

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

شامی بابلی یکی از غذاهای خوشمزه ای است که به راحتی و در زمان کوتاه می توانید آن را برای وعده ناهار و یا شام تهیه کنید. در ادامه دستور پخت و طرز تهیه شامی بابلی با گوشت را می خوانید.

مواد لازم برای تهیه شامی بابلی با گوشت

این مقدار مواد برای 4 نفر می باشد. شما می توانید برای افراد بیشتر به همان اندازه مقدار آن را زیاد کنید.

گوشت400 گرم
پیاز1 عدد
سبزی300 گرم
لپه1 پیمانه
سیب زمینی3 عدد
تخم مرغ2 عدد
فلفل و نمک،زردچوبهبه مقدار لازم

سبزی های مورد نیاز برای تهیه شامی بابلی: تره و جعفری 8 دسته، گشنیز4 دسته، برگ سیر 3 دسته، پونه، نعنا و شنبلیله 2 دسته

طرز تهیه شامی بابلی با گوشت

  1. مرحله اول

    برای تهیه شامی بابلی ابتدا گوشت را درون یک قابلمه همراه با مقداری فلفل و زردچوبه بریزید تا پخته شود. لپه را نیز خیس کنید.

  2. مرحله دوم

    سیب زمینی ها را نیز کمی نیم پز کنید. لپه را نیز همراه با مقداری آب بگذارید تا حسابی پخته شود.

  3. مرحله سوم

    بعد از پخته شدن سیب زمینی ها آن ها را به همراه سبزی های گفته شده درون آسیاب یا خرد کن بریزید تا له شوند.

  4. مرحله چهارم

    در این مرحله گوشت های پخته شده را کمی ریش ریش کنید سپس به مواد درون خرد کن اضافه کنید.

  5. مرحله پنجم

    لپه را نیز به مواد اضافه کنید. سپس دو عدد تخم مرغ نیز درون آن بشکنید.

  6. مرحله ششم

    پیاز را چهار قسمت خرد کنید و به مواد اضافه کنید. حالا مواد را با هم خرد کنید تا حسابی له شود و با هم ترکیب شوند.

  7. مرحله هفتم

    بعد از اینکه مواد شامی بابلی به طور کامل با هم ترکیب و له شد درون مقداری روغن آن را سرخ کنید.

  8. مرحله هشتم

    اندازه و سایز درست کردن شامی سلیقه ای است می توانید شکل کتلت یا فلافل آنها را سرخ کنید.

نظرات