طرز تهیه شامی بابلی با گوشت (غذای خوشمزه و لذیذ)
شامی بابلی یکی از غذاهای خوشمزه ای است که به راحتی و در زمان کوتاه می توانید آن را برای وعده ناهار و یا شام تهیه کنید. در ادامه دستور پخت و طرز تهیه شامی بابلی با گوشت را می خوانید.
مواد لازم برای تهیه شامی بابلی با گوشت
این مقدار مواد برای 4 نفر می باشد. شما می توانید برای افراد بیشتر به همان اندازه مقدار آن را زیاد کنید.
گوشت | 400 گرم |
پیاز | 1 عدد |
سبزی | 300 گرم |
لپه | 1 پیمانه |
سیب زمینی | 3 عدد |
تخم مرغ | 2 عدد |
فلفل و نمک،زردچوبه | به مقدار لازم |
سبزی های مورد نیاز برای تهیه شامی بابلی: تره و جعفری 8 دسته، گشنیز4 دسته، برگ سیر 3 دسته، پونه، نعنا و شنبلیله 2 دسته
طرز تهیه شامی بابلی با گوشت
- مرحله اول
برای تهیه شامی بابلی ابتدا گوشت را درون یک قابلمه همراه با مقداری فلفل و زردچوبه بریزید تا پخته شود. لپه را نیز خیس کنید.
- مرحله دوم
سیب زمینی ها را نیز کمی نیم پز کنید. لپه را نیز همراه با مقداری آب بگذارید تا حسابی پخته شود.
- مرحله سوم
بعد از پخته شدن سیب زمینی ها آن ها را به همراه سبزی های گفته شده درون آسیاب یا خرد کن بریزید تا له شوند.
- مرحله چهارم
در این مرحله گوشت های پخته شده را کمی ریش ریش کنید سپس به مواد درون خرد کن اضافه کنید.
- مرحله پنجم
لپه را نیز به مواد اضافه کنید. سپس دو عدد تخم مرغ نیز درون آن بشکنید.
- مرحله ششم
پیاز را چهار قسمت خرد کنید و به مواد اضافه کنید. حالا مواد را با هم خرد کنید تا حسابی له شود و با هم ترکیب شوند.
- مرحله هفتم
بعد از اینکه مواد شامی بابلی به طور کامل با هم ترکیب و له شد درون مقداری روغن آن را سرخ کنید.
- مرحله هشتم
اندازه و سایز درست کردن شامی سلیقه ای است می توانید شکل کتلت یا فلافل آنها را سرخ کنید.