کلم پلو شیرازی یکی از غذاهای خوشمزه و بسیار معروفی است که نه تنها در ایران بلکه در سراسر ایران طرفدارانی دارد. برای آشنایی با طرز تهیه کلم پلو شیرازی برای دو نفر تا پایان این مقاله را با دقت بخوانید.
مواد لازم تهیه کلم پلو شیرازی برای دو نفر
کلم | 300 گرم |
پیاز | 1 عدد متوسط |
نمک، فلفل و زردچوبه | مقدار لازم |
گوشت | 100 گرم |
برنج | 2 پیمانه |
آرد نخودچی | 1 ق غ |
سبزی معطر (تره، ریحان، ترخون) | 250 گرم |
طرز تهیه کلم پلو شیرازی برای دو نفر
- مرحله اول
برای تهیه کلم پلو شیرازی ابتدا پیاز را خرد کنید و در روغن داغ ریخته تا سرخ شود. هنگامی که در حال سرخ شدن است مقداری نمک و فلفل و زردچوبه به آن اضافه کنید.
- مرحله دوم
در این مرحله کلم های سفید را رشته ای و باریک خرد کنید و به پیاز اضافه کنید و حسابی تف بدهید. مقدار کمی آب در تابه بریزید و در آن را بگذارید تا کلم ها کمی نرم و پخته شود.
- مرحله سوم
سبزی های معطر را خرد کنید سپس بعد از گذشت نیم ساعت به سایر مواد اضافه کنید و دوباره تف بدهید تا حسابی ترکیب شود.
- مرحله چهارم
گوشت چرخ کرده را با مقداری پیاز رنده شده، آرد نخودچی،نمک و فلفل ترکیب کنید و خوب ورز بدهید و به صورت قلقلی سرخ کنید.
- مرحله پنجم
ترکیب کلم سبزی را بیش از اندازه تف ندهید تا تلخ و خشک شود.
- مرحله ششم
برنجی را که از شب قبل خیس کرده اید را روی شعله قرار دهید تا کمی پخته شود. وقتی زمان آبکشی رسید آبکش کنید.
- مرحله هفتم
حالا یک قابلمه مناسب انتخاب کنید و یک لایه برنج، یک لایه مواد کلم پلو و یک لایه گوشت قلقلی به آن اضافه کنید. درب قابلمه را بگذارید تا دم بکشد.