طرز تهیه میگو پلو با کشمش و گردو خوشمزه و مقوی
اگر طرفدار غذاهای دریایی هستید، میگو پلو یکی ار لذیذترین و پرطرفدارترین غذای ایرانی جنوبی است که روش های پخت متعددی در شهرهای جنوبی کشور دارد. هر کدام از این دستور پخت ها عطر و طعم خاص و بی نظیری دارد. یکی از محبوب ترین های این پلو، میگو پلو با کشمش و گردو است که در ادامه طرز پخت میگو پلو با کشمش مرحله به مرحله توضیح داده ایم.
دستور پخت میگو پلو با کشمش و گردو
مواد مورد نیاز برای میگو پلو با کشمش و گردو (برای 4 نفر) |
|
میگو پاک شده | 500 گرم |
برنج | 3 پیمانه |
شنبلیله خشک | 1 قاشق چای خوری |
شوید و گشنیز خرد شده | 100 گرم از هر کدام (جمعا 200 گرم) |
سیر له شده یا رنده شده | 1 قاشق چای خوری سرپر |
کشمش | 1 پیمانه |
گردو | 3/4 پیمانه |
پیاز | 2 عدد |
زعفران غلیظ دم کرده | به میزان مورد نیاز |
گرد لیمو عمانی | 1 قاشق غذاخوری |
زردچوبه، پودر دارچین، پودر زیره،تخم گشنیز نیم کوب | نصف قاشق چای خوری |
نمک | به میزان لازم |
مراحل پخت میگو پلو با کشمش و گردو :
- ابتدا در تابه ای با اندازه مناسب، روغن بریزید و روی حرارت قرار بدهید.
- پیازها را در روغن تفت بدهید تا به رنگ طلایی دربیاید.
- بعد از طلایی شدن پیاز ها، سیر له شده را اضافه کنید.
- ادویه ها شامل:زردچوبه، زیره، دارچین، تخم گشنیز و گرد لیمو عمانی را اضافه و هم بزنید تا کامل با مواد ترکیب شوند.
- حالا سبزی ها (شوید و گشنیز خرد شده) را، اضافه کرده و 2 الی 3 دقیقه به همراه باقی مواد خوب تقت بدهید.
- میگو پاک شده و کمی زعفران را به مواد اضافه کنید و مجددا با حرارت بالا 2 الی 3 دقیقه تفت بدهید.
- در این مرحله کشمش و گردو را اضافه و مخلوط کنید.
- شنبلیله را اضافه کنید. در مرحله آخر نمک غذا را اندازه کنید و حرارت را خاموش کنید.
- 3 پیمانه برنج را از 3 الی 4 ساعت قبل خیس کرده و در آب میجوشانیم و کمی زنده آبکش میکنیم.
- یک عدد سیب زمینی را رندخ درشت زده و با کمی نمک، روغن و زعفران مخلوط کنید.
- ته قابلمه را کمی آب و روغن میریزیم و سیب زمینی ها را در ته قابله فشرده میکنیم.
- حالا برنج و یک لایه از مواد و کمی زعفران را به صورت لایه لایه در قابلمه بریزید. درب قابلمه را بگذارید و اجازه بدهید تا 45 دقیقه برنج دم بکشد.
همچنین بخوانید: طرز تهیه خوراک میگو بندری
- برای تزئین از کشمش ، گردو و پیاز داغ استفاده کنید. نوش جان….!
همچنین بخوانید: طرز تهیه میگو پفکی با خمیر بنیه