طرز تهیه میگو پلو با کشمش و گردو خوشمزه و مقوی

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

اگر طرفدار غذاهای دریایی هستید، میگو پلو یکی ار لذیذترین و پرطرفدارترین غذای ایرانی جنوبی است که روش های پخت متعددی در شهرهای جنوبی کشور دارد. هر کدام از این دستور پخت ها عطر و طعم خاص و بی نظیری دارد. یکی از محبوب ترین های این پلو، میگو پلو با کشمش و گردو است که در ادامه طرز پخت میگو پلو با کشمش مرحله به مرحله توضیح داده ایم.

دستور پخت میگو پلو با کشمش و گردو

مواد مورد نیاز برای میگو پلو با کشمش و گردو (برای 4 نفر)

میگو پاک شده 500 گرم
برنج 3 پیمانه
شنبلیله خشک 1 قاشق چای خوری
شوید و گشنیز خرد شده 100 گرم از هر کدام (جمعا 200 گرم)
سیر له شده یا رنده شده 1 قاشق چای خوری سرپر
کشمش 1 پیمانه
گردو 3/4 پیمانه
پیاز 2 عدد
زعفران غلیظ دم کرده به میزان مورد نیاز
گرد لیمو عمانی 1 قاشق غذاخوری
زردچوبه، پودر دارچین، پودر زیره،تخم گشنیز نیم کوب  نصف قاشق چای خوری
نمک به میزان لازم

 

مراحل پخت میگو پلو با کشمش و گردو :

  • ابتدا در تابه ای با اندازه مناسب، روغن بریزید و روی حرارت قرار بدهید.
  • پیازها را در روغن تفت بدهید تا به رنگ طلایی دربیاید.
  • بعد از طلایی شدن پیاز ها، سیر له شده را اضافه کنید.
  • ادویه ها شامل:زردچوبه، زیره، دارچین، تخم گشنیز و گرد لیمو عمانی را اضافه و هم بزنید تا کامل با مواد ترکیب شوند.
  • حالا سبزی ها (شوید و گشنیز خرد شده)  را، اضافه کرده و 2 الی 3 دقیقه به همراه باقی مواد خوب تقت بدهید.
  • میگو پاک شده و کمی زعفران را به مواد اضافه کنید و مجددا با حرارت بالا 2 الی 3 دقیقه تفت بدهید.
  • در این مرحله کشمش و گردو را اضافه و مخلوط کنید.
  • شنبلیله را اضافه کنید. در مرحله آخر نمک غذا را اندازه کنید و حرارت را خاموش کنید.

میگو پلو با کشمش و گردو :

  • 3 پیمانه برنج را از 3 الی 4 ساعت قبل خیس کرده و در آب میجوشانیم و کمی زنده آبکش میکنیم.
  • یک عدد سیب زمینی را رندخ درشت زده و با کمی نمک، روغن و زعفران مخلوط کنید.
  • ته قابلمه را کمی آب و روغن میریزیم و سیب زمینی ها را در ته قابله فشرده میکنیم.
  • حالا برنج و یک لایه از مواد و کمی زعفران را به صورت لایه لایه در قابلمه بریزید. درب قابلمه را بگذارید و اجازه بدهید تا 45 دقیقه برنج دم بکشد.

میگو پلو با کشمش و گردو :

  • برای تزئین از کشمش ، گردو و پیاز داغ استفاده کنید. نوش جان….!
نظرات