طرز تهیه 5 غذای ساده با کمترین مواد | آموزش غذای ساده با مواد کم

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

اگر به دنبال غذاهای ساده با کمترین مواد هستید، حتما با ما همراه باشید. این غذاهای ساده برای خانم های شاغل به شدت پیشنهاد می شود، زیرا زمان زیادی برای تهیه غذاهای مختلف ندارند، بنابریاین با پخت این غذاها هم در زمان صرفه جویی کرده اند و هم یک غذای خوشمزه و لذیذ میل می کنند. تهیه این غذاهای ساده با کمترین زمان و با استفاده از کمترین مواد امکان پذیر می باشد. در این پست طرز تهیه 5 غذای ساده با کمترین مواد به شما ارائه می شود.

آموزش 5 نوع غذای ساده با کمترین مواد

در زیر 5 نوع غذای ساده با مصرف کمترین مواد به شما آموزش داده می شود.

1. املت اسفناج و پنیر

مواد لازم
سیب زمینی نگینی خرد شده 2 عدد
سیر له شده 1 حبه
پودر فلفل پاپریکا 1 قاشق چای‌خوری
کره 2 قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی بدون پوست نگینی خرد شده 1 عدد
تخم مرغ 4 عدد
اسفناج تازه 100 گرم
پنیر فتا نگینی خرد شده 75 گرم
ماست ساده 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه املت اسفناج و پنیر

  • ابتدا سیب زمینی نگینی خرد شده را به همراه کره درون تابه ریخته و به مدت 10 دقیقه تفت دهید تا طلایی شود.
  • بعد از 10 دقیقه که سیب زمینی ها سرخ شدند، آن ها را از درون تابه خارج کنید.
  • سپس فلفل، سیر و گوجه فرنگی را به تابه اضافه کرده و حدود 2 دقیقه تفت دهید.
  • بعد سیب زمینی ها را به محتوای درون تابه اضافه کرده و مخلوط کنید.
  • تخم مرغ‌ ها را در ظرفی شکسته، مقداری نمک و فلفل به آن اضافه کرده، روی مخلوط سیب زمینی بریزید و هم بزنید تا یکدست شوند.
  • اسفناج را خرد کرده و روی حرارت ملایم بپزید تا نرم شود، سپس پنیر فتا و ماست را به آن اضافه کنید.
  • مقداری کره درون تابه بریزید، سپس مخلوط سیب زمینی و تخم مرغ را در تابه بریزید و هر طرف آن را به مدت 2 دقیقه بپزید تا سفت شود.
  • املت را در بشقاب سرو گذاشته و مخلوط اسفناج را روی آن بریزید.
  • سپس املت را از وسط تا کنید تا مواد داخل آن جای بگیرند.

2. خوراک کدو سبز

مواد لازم
پیاز ریز خرد شده 1 عدد
فلفل چیلی سبز تازه 1 عدد
زنجبیل تازه رنده شده 1/2 قاشق چای‌خوری
سیر له شده 1/2 قاشق چای‌خوری
کدو سبز ورقه شده 250 گرم
گوجه فرنگی حلقه شده 1 عدد
تخم شنبلیله 1 قاشق چایخوری
نمک و روغن به میزان لازم

 

طرز تهیه خوراک کدو سبز

  • ابتدا روغن را درون تابه ریخته و زمانی که کمی گرم شد، پیاز، فلفل چیلی سبز، زنجبیل و سیر را به آن اضافه کرده و هم بزنید.
  • سپس برش‌ های کدو و گوجه فرنگی را به تابه اضافه کنید و حدود 10 دقیقه سبزیجات را با حرارت ملایم تفت دهید تا نرم شوند.
  • تخم شنبلیله را اضافه کرده و 5 دقیقه دیگر به پختن سبزیجات روی حرارت متوسط ادامه دهید تا نرم شوند.
  • حرارت را خاموش کرده و خوراک را همراه با نان سرو کنید.

3. شامی سویا

مواد لازم
سویا 1 پیمانه
سیب زمینی 4 عدد
فلفل دلمه ای 1 عدد
رب گوجه فرنگی 1 قاشق چایخوری
پیاز 1 عدد
پودر سوخاری به میزان لازم
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

 

طرز تهیه شامی سویا

  • ابتدا سیب زمینی‌ها را به همراه مقداری آب درون قابلمه گذاشته تا ابپز شوند.
  • سپس پیاز را خرد کرده و و با روغن درون تابه بریزید تا سرخ شود.
  • بعد سویا را به پیاز سرخ شده اضافه کرده و تفت دهید.
  • فلفل دلمه را نگینی خرد کرده و به مخلوط اضافه کنید و کمی تفت دهید.
  • سپس ادویه‌ ها و رب را اضافه کنید، بعد از مدتی مواد اماده است.
  • سیب زمینی های پخته شده را پوست گرفته و رنده کنید کمی که سرد شد، مقداری از ان را بردارید وداخل آن کمی از مواد را بریزید و روی مواد را با سیب زمینی به صورت کوفته بپوشانید.
  • سپس آن ها را در تخم مرغ بغلتانید و داخل پودر سوخاری فرو برده و در نهایت درون تابه سرخ کنید.

4. دلمه مرغ و سیب زمینی پنیری

مواد لازم
سیب زمینی بزرگ 2 عدد
سینه مرغ بدون استخوان کبابی یا گریل شده 125 گرم
پیازچه 2 عدد
پنیر صبحانه کم چرب 125 گرم
نمک و فلفل به میزان لازم

 

طرز تهیه دلمه مرغ و سیب زمینی پنیری

  • پوست سیب زمینی‌ ها را تمیز بشویید و با دستمال نخی تمیزی خشک کنید.
  • تمام سطح سیب زمینی‌ ها را با چنگال سوراخ کنید و آن‌ ها را به مدت 50 دقیقه در فری که از قبل روی حرارت 200 درجه سانتیگراد یا 400 درجه فارنهایت گرم شده، قرار دهید تا پخته و نرم شوند.

نکته: در صورت استفاده از مایکروفر، از درجه زیاد آن با قدرت 100 درصد به مدت 12 الی 15 دقیقه استفاده کنید.

  • سینه مرغ کبابی را به صورت نگینی خرد کنید.
  • پیازچه را به صورت خلالی نازک خرد کنید.
  • سپس مرغ و پیازچه را در کاسه‌ ای مخلوط کنید.
  • پنیر کم چرب را به مخلوط مرغ و پیازچه داخل کاسه اضافه کرده و خوب هم بزنید.
  • با یک چاقو دو برش عمود بر هم روی سیب زمینی‌ها ایجاد کنید تا کمی از هم باز شوند، سپس داخل آن را با مخلوط مرغ و پنیر و پیازچه پر کنید و روی آن فلفل بپاشید.

5. پاستا با ژامبون

مواد لازم
گوجه فرنگی  450 گرم
ژامبون دودی 3 برش
پیاز خرد شده 1 عدد
سیر له شده 1 حبه کوچک
اورگانو تازه ریز خرد شده یا آویشن  2 شاخه
پاستا 220 گرم
کره 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه پاستا با ژامبون

در ایتدا گوجه فرنگی‌ها را درون آب جوش بیاندازید و بلافاصله در آب سرد بریزید تا پوست آن‌ ها به راحتی جدا شود.

سپس پوست و دانه گوجه فرنگی‌ها را جدا کرده و گوشت آن‌ ها را خرد کنید.

ژامبون را به قطعات مکعبی کوچکی خرد کرده و سپس در کره تفت دهید تا به رنگ طلایی درآید.

ژامبون را از تابه خارج کرده، سیر و پیاز را در تابه بریزید و تفت دهید تا نرم شده و تغییر رنگ دهند.

ژامبون، گوجه فرنگی و ارگانو را به تابه اضافه کرده، حرارت را کم کنید و اجازه دهید 10 الی 12 دقیقه بجوشد تا آب گوجه تمام شود.

در قابلمه‌ ای آب را به جوش آورید، سپس کمی نمک و روغن به آن اضافه کنید و پاستا را در آب جوش بریزید.

اجازه دهید حدود 12 دقیقه پاستا بجوشد تا نرم شود، سپس آن را آبکش کنید و در ظرف سرو بکشید.

سس ژامبون را با پاستا مخلوط کرده و هم بزنید تا پاستا کاملا به سس آغشته شود.

هنگام سرو، به دلخواه مقداری پنیر پیتزا روی غذا بریزید.

نظرات