طرز تهیه ماهی سالمون دودی خوشمزه با ذکر مراحل و نکات کاربردی

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

ماهی یکی از پر خاصیت ترین غذاهای دریایی است که بسیار محبوب است. طرز پخت ماهی روش های متفاوتی دارد. ماهی سالمون یکی از انواع ماهی های پر مصرف و خوش طعم است. میتوانید ماهی سالمون را در ماهی را در تابه سرخ کنید یا در فر بپزید. اما روش بهتر و سالم تر این است که ماهی را بدون روغن روی آتش و منقل کبابی و دودی کنید. در این مطلب طرز تهیه ماهی سالمون دودی توضیح داده شده است.

 طرز پخت ماهی سالمون دودی

در مطالب گذشته طرز تهیه ماهی کبابی با رب انار ارائه شد. در ادامه مراحل پخت ماهی سالمون دودی و مواد مورد نیاز ارائه شده است:

مواد لازم برای تهیه ماهی سالمون دودی

فیله ماهی سالمون پاک شده 2 عدد
شکر دانه ریز 2\1 فنجان
شکر قهوه ای 2\1 فنجان
نمک به مقدار لازم
دانه های فلفل سیاه 2 قاشق غذا خوری
مواد لازم برای مزه دار کردن ماهی سالمون
شکر قهوه ای 1.5 قاشق غذا خوری
گشنیز 1 قاشق غذا خوری
پودر پاپریکا 1 قاشق غذا خوری
پودر فلفل سیاه 1.5 قاشق چای خوری
پودر فلفل قرمز 1.5 قاشق چای خوری

مراحل طرز تهیه ماهی سالمون دودی

  • یک کاغذ روی سطح کار خود قرار دهید بعد روی کاغذ یک ورق فویل بگذارید بعد از این که ماهی ها را روی فویل گذاشتید شکر دانه ریز را به همراه شکر قهوه ای، نمک و فلفل به همه قسمت های مختلف ماهی بمالید بعد از آن قویل را دور تا دور ماهی بپیچید و به مدت 8 تا 10 ساعت در یخچال بگدارید تا استراحت کند به این نکته باید توجه کنید که نباید بیشتر از 12 ساعت داخل یخچال نگه دارید.
  • بعد از گذشت زمان استراحت، ماهی را از یخچال خارج کنید. ماهی را با آب سرد بشویید.
  • فیله های ماهی را با دستمال حوله ای خوب خشک کنید.
  • گشنیز، پاپریکا، شکر قهوه ای و فلفل سیله و قرمز را داخل کاسه ای با هم مخلوط کنید.
  • از مواد روی فیله های بمالید تا یک لایه نازک روی انها را بپوشاند.
  • یک ساعت در دمای اتاق بماند. این کار برای بهتر دودی شدن ماهی کمک میکند.
  • ماهی را روی منقل با دمای 150 درجه کباب کنید. میتوانید از توری کبابی برای این کار استفاده کنید.

نکات طرز تهیه ماهی سالمون دودی

  • اگر بیش از حد ماهی را در یخچال قرار دهید ماهی بافت خود را از دست میدهد.
  • شکر و نمک ماهی را آب دار تر میکند.
نظرات