طرز تهیه کلوچه کنجدی نرم و پفکی (ساده و خوشمزه)

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

برای تهیه یک کلوچه کنجدی ساده و خوشمزه ادامه مطلب را بخوانید تا با طرز تهیه کلوچه نرم و پفکی آشنا شوید. این شیرین خوشمزه و مقوی را می توانید به عنوان میان وعده و یا برای مدرسه بچه ها تهیه کنید.

مواد لازم برای تهیه کلوچه کنجدی

تخم مرغ1 عدد
وانیل1/4 ق چ
پودر هل1/2 ق چ
عسل1 ق غ
شکر1/2 پیمانه
شیر1/4 پیمانه
روغن1/3 پیمانه
گلاب3 ق غ
آرد1 پیمانه
بیکینگ پودر1 ق چ

طرز تهیه کلوچه کنجدی

  1. مرحله اول

    برای تهیه کلوچه کنجدی خوشمزه ابتدا تخم مرغ را به همراه وانیل، پودر هل و عسل با هم ترکیب کنید و به خوبی هم بزنید.

  2. مرحله دوم

    در این مرحله شکر، روغن جوش شیرین و گلاب را نیز اضافه می کنید و خوب هم می زنید تا یکدست شود.

  3. مرحله سوم

    آرد را به همراه بیکینگ پودر به خوبی الک کنید.

  4. مرحله چهارم

    در این مرحله مواد را درون یک پلاستیک فریزر و یا قیف مخصوص بریزید.

  5. مرحله پنجم

    کف سینه فر کاغد مناسب پهن کنید و مواد را از قیف خارج کنید تا به صورت دایره های متوسط از آن خارج شود. سپس روی آن کنجد بریزید. و در دمای 150 درجه به مدت 15 دقیقه در فر قرار دهید.

نظرات