طرز تهیه کلوچه کنجدی نرم و پفکی (ساده و خوشمزه)
برای تهیه یک کلوچه کنجدی ساده و خوشمزه ادامه مطلب را بخوانید تا با طرز تهیه کلوچه نرم و پفکی آشنا شوید. این شیرین خوشمزه و مقوی را می توانید به عنوان میان وعده و یا برای مدرسه بچه ها تهیه کنید.
مواد لازم برای تهیه کلوچه کنجدی
تخم مرغ | 1 عدد |
وانیل | 1/4 ق چ |
پودر هل | 1/2 ق چ |
عسل | 1 ق غ |
شکر | 1/2 پیمانه |
شیر | 1/4 پیمانه |
روغن | 1/3 پیمانه |
گلاب | 3 ق غ |
آرد | 1 پیمانه |
بیکینگ پودر | 1 ق چ |
طرز تهیه کلوچه کنجدی
- مرحله اول
برای تهیه کلوچه کنجدی خوشمزه ابتدا تخم مرغ را به همراه وانیل، پودر هل و عسل با هم ترکیب کنید و به خوبی هم بزنید.
- مرحله دوم
در این مرحله شکر، روغن جوش شیرین و گلاب را نیز اضافه می کنید و خوب هم می زنید تا یکدست شود.
- مرحله سوم
آرد را به همراه بیکینگ پودر به خوبی الک کنید.
- مرحله چهارم
در این مرحله مواد را درون یک پلاستیک فریزر و یا قیف مخصوص بریزید.
- مرحله پنجم
کف سینه فر کاغد مناسب پهن کنید و مواد را از قیف خارج کنید تا به صورت دایره های متوسط از آن خارج شود. سپس روی آن کنجد بریزید. و در دمای 150 درجه به مدت 15 دقیقه در فر قرار دهید.