طرز تهیه سوهان قم خانگی خوشمزه؛ مرحله به مرحله

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

یکی از خوراکی های شیرین که در کنار چای خیلی خوشمزه و جذاب است، سوهان می باشد. سوهان در قم به وفور یافت می شود و از این رو یکی از سوغات قم، سوهان است. در این پست قرار است طرز تهیه سوهان را به روشی آموزش دهیم که با خوردن این سوهان حس کنید در قم هستید و سوهان اصیل میل می کنید.

طرز تهیه سوهان قم در خانه

یکی از معروف ترین سوهان ها، سوهان قم است که طعم عالی آن همه را مجذوب خود می کند. در این پست با مینویسم همراه باشید با آموزش سوهان قم به روش اصیل آن!

پیشنهاد ما: دستور تهیه سوهان کنجدی با عسل

مواد لازم برای تهیه سوهان قم

آرد سفید2 قاشق غذاخوری
گلاب1 لیوان
زعفرانبه میزان دلخواه
شکر400 گرم
بادکا (گلوکز مایع)3 قاشق سوپخوری
هل1 قاشق چایخوری
آرد جوانه گندم4 قاشق غذاخوری
کره300 گرم
عسل4 قاشق غذاخوری

طرز تهیه سوهان قم مرحله به مرحله

زمان مورد نیاز: 1 ساعت

  1. آماده کردن فویل

    فویل را روی سطح صافی می اندازیم.

  2. چرب کردن فویل

    با فرچه ای فویل را چرب می کنیم تا برای تهیه سوهان آماده شود.

  3. تهیه مواد سوهان

    آرد سفید را در قابلمه ای ریخته و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا تفت بخورد.

  4. اضافه کردن آرد جوانه گندم

    برای تهیه سوهان، آرد جوانه گندم را به آرد سفید اضافه کرده و هم می زنیم تا بوی خامی دو آرد بالا از بین برود.

  5. افزودن گلاب

    گلاب را به مواد بالا اضافه کرده و هم می زنیم.

  6. اضافه کردن شکر

    شکر را به مواد قبلی سوهان اضافه می کنیم و به خوبی هم می زنیم.

  7. اضافه کردن کره

    بعد از جوشیدن مواد سوهان کره را می ریزیم و می گذاریم برای تهیه سوهان دوباره بجوشد.

  8. افزودن عسل

    عسل را به مواد قبلی سوهان اضافه می کنیم.

  9. ریختن بادکا

    بادکا یا همان گلوکز مایع را می ریزیم.

  10. افزودن هل

    در این مرحله از طرز تهیه سوهان، هل را به مواد بالا اضافه می کنیم.

  11. افزودن زعفران

    زعفران آسیاب شده را در مواد قبلی سوهان می ریزیم و مجددا هم می زنیم.

  12. آماده کردن سوهان روی فویل

    بعد از اینکه مواد سوهان قابل جدا شدن از قابلمه بود، حرارت را خاموش کرده و مواد سوهان را روی فویل چرب شده می ریزیم.

  13. کوبیدن سوهان

    گوشتکوب را چرب کرده و روی سوهان می زنیم تا پهن شود. بعد از اینکه سوهان سرد شد، آماده است.

ترفند های سوهان قم

  • برای تزیین سوهان از پودر پسته و پودر بادام استفاده کنید.
  • بهتر است قبل از کوبیدن سوهان، پودرپسته و پودر بادام را بریزید تا بچسبد.
  • توجه کنید دمای سوهان باید در حدی باشد که دست را نسوزاند و سپس روی فویل بریزید.
  • تمامی مواد لازم برای تهیه سوهان در قنادی ها موجود است.
  • برای تهیه سوهان با شیره انگور، به جای شکر، شیره انگور بریزید.
  • توجه کنید که قطر سوهان بیشتر از 2 میلیمتر نشود.
  • برای اینکه سوهان نرم تر شود، کره بیشتری بریزید.
  • می توانید به جای گلاب چند قطره آب پرتقال تازه بریزید تا سوهان پرتقالی داشته باشید.
  • برای تست میزان پخت سوهان، کمی از آن را در لیوان آب سرد بریزید اگر شفاف و سفت شد یعنی آماده است.
  • زیاد هم زدن سوهان موجب روغن انداختن آن می شود.
  • اگر سوهان ورقه ای نازک می خواهید، هنگام کوبیدن سوهان با گوشتکوب، بیشتر بکوبید.
  • همچنین می توانید عسل را حذف کرده و شکر بریزید و سوهان عسلی بدون شکر تهیه کنید.
  • توجه کنید که دستور تهیه سوهان کنجدی با شکر و یا سوهان کنجدی عسلی متفاوت از این دستور تهیه سوهان ساده قم است.

همچنین یاد بگیرید: دسر خوشمزه و راحت برای مهمانی

نظرات