طرز تهیه سوهان کنجدی با عسل
سوهان یکی از تنقلات شیرین مورد علاقه اکثریت مردم است که در کنار چای سرو میشود و طعم دلنشینی دارد. طرز تهیه سوهان بسیار ساده و راحت بوده و میتوانید به راحتی در منزل تهیه و نوش جان کنید. سوهان را میتوان در طعم های متنوع تهیه کرد. سوهان را با کنجد، خلال بادام، خلال پسته، مغز گردو و مغز تخمه آفتابگردان درست می کنند. در ادامه طرز تهیه سوهان کنجدی با عسل ارائه شده است.
دستور تهیه سوهان کنجدی با عسل
در صورت تمایل میتوانید به جای کنجد از مغز هر اجیلی برای تهیه سوهان استفاده کنید. دستور تهیه به یک صورت میباشد. فقط به جای کنجد مغز مورد علاقه خود را اضافه کنید.
مواد مورد نیاز سوهان کنجدی با عسل |
|
شکر | 250 گرم |
گلاب | 1/4 پیمانه |
کنجد | 1 پیمانه |
عسل | 2/5 قاشق غذا خوری |
زعفران غلیظ دم کرده | 2/5 قاشق غذا خوری |
کره | 1 قاشق غذا خوری |
خلال پسته (دلخواه) | به میزان لازم |
بیشتر بخوانید: طرز تهیه شیرینی کشمشی
دستورالعمل تهیه سوهان عسلی
- ابتدا روی یک فویل را با کره چرب کنید و کنار بگذارید.
- در یک تابه کوچک شکر، گلاب، عسل و زعفران را بریزید و کمی هم بزنید.
- تابه را روی شعله با حرارت ملایم قرار دهید تا شکر کم کم آب شود.
- بعد از آب شدن شکر اجازه بدهید تا 5 دقیقه مواد روی حرارت بجوشد و مواد را مدام هم بزنید.
- حرارت را کمتر کنید و کره را اضافه کنید.
- حالا کنجدها را اضافه و مخلوط کنید.
- به مدت 10 دقیقه روی حرارت مواد را خوب هم بزنید تا هم غلیظ شود و هم رنگ مواد کمی تیره شود.
- بعد از 10 دقیقه شعله گاز را خاموش کرده و سریع مواد را روی فویل از قبل چرب شده با ضخامت دلخواه پهن کنید. (میتوانید خیلی سریع به کمک یک قاشق مواد را روی فویل بریزید.)
- در صورت تمایل بعد از پهن کردم مواد خلال پسته را روی مواد بریزید. این کار را خیلی سریع انجام بدهید تا زمانی که مواد داغ هستند خلال پسته ها به مواد بچسبند.
- به مواد اجاز بدهید تا کامل خنک و سفت شوند. سپس به راحتی سوهان را از فویل جدا کنید.
- در آخر به کمک یک چاقو یا با دست سوهان را به تکه های کوچک تر برش بزنبد.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه مرنگ عسلی