پنکیک یکی از غذاهایی است که برای صبحانه تهیه و سرو می شود. یک کیک مسطح که با ریختن خمیر در یک تابه داغ و سرخ کردن هر طرف آن در چند دقیقه تهیه می شود. یکی از مزیت های پنکیک این است که زود آماده می شود. در کشورهای اروپایی پنکیک را بیشتر با شیره افرا میل می کنند. در ادامه این مطلب ما سعی کرده ایم که طرز تهیه 3 پنکیک خوشمزه برای صبحانه را برای شما ارایه کنیم.
طرز تهیه پنکیک خوشمزه خانگی برای صبحانه
در ادامه مواد مورد نیاز و مراحل تهیه 3 نوع پنکیک خوشمزه برای صبحانه آورده شده است:
1. پنکیک خوشمزه شکلاتی: پنکیک شکلات و نارگیل
مواد لازم برای تهیه پنکیک شکلات و نارگیل
|
پودر نارگیل |
1 پیمانه |
آرد |
1 پیمانه |
بیکینگ پودر |
1 قاشق غذا خوری |
پودر کاکائو |
2 قاشق غذا خوری |
نمک |
به مقدار لازم |
تخم مرغ |
1 عدد |
کره |
1 قاشق غذا خوری |
شکر یا پودر قند |
2 قاشق غذا خوری |
شیر |
1 لیوان |
مراحل تهیه پنکیک شکلات و نارگیل
- ابتدا آرد، بیکینگ پود، پودر کاکائو و نمک را در یک کاسه بریزید و با هم مخلوط کنید.
- سپس نارگیل را به مواد خشک اضافه کرده و خوب هم بزنید.
- بعد از این که نارگیل را اضافه کردید، شیر را به همراه تخم مرغ و شکر به مواد اضافه کنید و با هم خوب مخلوط کنید تا خمیری صاف و یک دست بدست بیاید.
- یک تابه نچسب را داغ کنید و با کره چرب نمایید. به اندازه لازم از خمیر بردارید و داخل تابه بریزید.
- برای این که هر دو طرف پنکیک خوب سرخ شوند 1 تا 2 دقیقه زمان دهید تا سرخ شوند.
2. پنکیک خوشمزه با شیر: پنکیک توت فرنگی
مواد لازم برای تهیه پنکیک توت فرنگی
|
آرد |
1.5 پیمانه |
توت فرنگی خرد شده |
2 پیمانه |
شکر سفید |
2 قاشق چای خوری |
بیکینگ پودر |
2 قاشق غذا خوری |
نمک |
4\1 قاشق چای خوری |
تخم مرغ هم زده |
1 عدد |
شیر |
1 لیوان |
کره |
3 قاشق غذا خوری |
باترملیک تازه |
1.5 لیوان |
مراحل تهیه پنکیک توت فرنگی
- برای تهیه باتر ملیک 1 قاشق غذا خوری سرکه سفید یا آب لیمو را به یک پیمانه شیر ولرم اضافه کنید و خوب هم بزنید تا ترکیب شوند.
- بعد به مدت 10 تا 15 دقیقه در دمای اتاق بدون این که هم بزنید قرار دهید تا حالت بریده بریده پیدا کندو کمی هم بزنید. به این ترکیب باتر میلک می گویند.
- در یک طرف جداگانه باترمیلک را بریزید و کره ذوب شده را به همراه تخم مرغ به باتر میلک اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید.
- در یک کاسه دیگر مواد خشک ( آرد، شکر، بیکینگ پودر و نمک) را با هم ترکیب کنید و بعد از این که با هم مخلوط کردید موادی که در مرحله قبل آماده کرده اید را به این ترکیب اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید تا خمیری صاف و یک دست داشته باشید.
- پس از آن می توانید مقداری از توت فرنگی های خرد شده را به مواد پنکیک اضافه کرده و دوباره با هم مخلوط کنید.
- یک تابه کوچک نچسب را روی حرارت قرار دهید تا گرم شود و با کره آن را چرب کنید .
- سپس با قاشق یا ملاقه مقداری از خمیر پنکیک را برداشته و داخل تابه بریزید و اجازه دهید تا بپزد.
- برای این که پنکیک ها خوب مغز پخت شود باید هر طرف پنکیک ها را 2 تا 3 دقیقه زمان دهید تا بپزند و قهوه ای رنگ شود.
- بعد از این که پنکیک ها آماده شدند می توانید با خامه و باقی توت فرنگی های خرد شده تزیئن کنید.
3. پنکیک خوشمزه بدون شیر: پنکیک موز با مغز نوتلا
مواد لازم برای تهیه پنکیک موز با مغز نوتلا
|
موز بزرگ و رسیده |
1 عدد |
تخم مرغ |
1 عدد |
کره ذوب شده |
2 قاشق غذا خوری |
عصاره یا پودر وانیل |
2 قاشق چای خوری |
شیر |
1 لیوان |
آرد گندم یا چند منظوره |
1 پیمانه |
شکر |
2 قاشق غرا خوری |
بیکینگ پودر |
1 قاشق چای خوری |
نمک |
به مقدار کم |
نوتلا |
4\3 پیمانه |
مراحل طرز تهیه پنکیک خوشمزه صبحانه با موز با نوتلا
- ابتدا در یک ظرف جدا گانه موز را با چنگال له کنید و بعد به آن تخم مرغ، کره، وانیل و شیر را اضافه کنید .
- همه را با هم خوب مخلوط کنید و پس از آن بیکینگ پودر، نمک، شکر و آرد را به این مواد اضافه کرده و خوب با هم هم بزنید تا خمیر پنکیک صاف و یک دستی بدست بیاید.
- یک تابه را روی حرارت قرار دهید تا گرم شود و بعد از این که گرم شد مقداری از خمیر پنکیک برداشته داخل تابه بریزید .
- سپس 1 قاشق غذا خوری نوتلا وسط خمیر پنکیک بریزید و بعد از این که نوتلا را وسط خمیر پنکیک ریختید 2 قاشق از خمیر پنکیک را روی نویلا بریزید تا نوبلا پوشیده شود سپس اجازه دهید تا پنکیک ها به مدت 2 تا 3 دقیقه از هر طرف از پیکیک ها بپزند.
- می توانید بعد از اتمام پخت پنکیک ها آن ها را با موز خرد شده و نوتلا تزئین کنید.