طرز تهیه دمنوش آلبالو تازه + فواید دمنوش آلبالو
آلبالو یکی از خوشمزه ترین میوه های تابستانی است. از میوه و ساقه آلبالو هم در غذا و هم به عنوان دارو استفاده می شود. آلبالو برای درد عضلات بعد از ورزش، بهبود عملکرد ورزشی، نقرس، فشار خون بالا و سایر موارد استفاده می شود و همچنین در مصرف پزشکی از آلبالو به عنوان طعم دهنده برای داروهایی با طعم نامطبوع استفاده می کنند. میوه آلبالو حاوی موادی است که ممکن است تورم را کاهش دهد و به عنوان آنتی اکسیدان عمل کند. در ادامه ما به شما طرز تهیه دمنوش آلبالو را به دو روش ساده آماده کرده ایم.
طرز تهیه دمنوش آلبالو به دو روش ساده
از آلبالو برای تهیه انواع دسر، شربت، مربا، لواشک، غذا و دمنوش استفاده میکنند که طرفداران خاص خودش را دارد. یکی از خوش طعم ترین دمنوشها، دمنوش آلبالو است که دارای خواص فراوانی میباشد. دمنوش آلبالو باعث سوخت و ساز می شود، به شفاف شدن پوست و رفع جوش صورت کمک میکند. این دمنوش چربی سوز است و فشار خون را کاهش میشود. غلظت خون را کم میکند، ملین است و از خواص ضد سرطانی دارا میباشد. فواید آنتی اکسیدانی ، کاهش خطر سکته مغزی ، کاهش بیماری های قلبی و دیابت ، فواید چشم ، تحریک مغز ، درمان سرماخوردگی ، کنترل وزن ، التهاب و پیچ خوردگی ، سلامت گوارش از جمله فواید این میوه خوشمزه است.
روش اول طرز تهیه دمنوش آلبالو
مواد لازم:
- آلبالوی تازه یک لیوان
- آب ۲ لیوان
- عسل یا نبات به مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا آلبالو ها را بشورید و درون یک قوری ریخته و به آن آب جوش اضافه کنید در صورت لزوم می توانید به آن عسل یا نبات اضافه کنید و قوری را به مدت نیم ساعت روی بخار کتری یا سماور قرار دهید تا دم بکشد و بعد از دم کشیدن می توانید میل کنید.
مصرف چای آلبالو با عسل یا نبات باعث میشود تا دچار سردی نشوید. خواص آلبالو با این روش بهتر جذب بدن شما می شود.
روش دوم طرز تهیه دمنوش آلبالو
مواد لازم
- آلبالوی تازه ۱ لیوان
- پودر دارچین (در صورت لزوم می توانید از یک تکه چوب دارچین استفاده کنید)
- پودر زنجبیل (همچنین در صورت لزوم می توانید از یک تکه زنجبیل تازه استفاده کنید)
- رزماری تازه
- شکر به میزان لازم
طرز تهیه
ابتدا در کتری آب ریخته و آن را را روی اجاق قرار دهید تا بجوشد. سپس آب را درون قوری بریزید و بعد از آن آلبالوها را به همراه دارچین، زنجبیل، رزماری و شکر اضافه نمایید و قوری را روی حرارت یا بخار کتری یا سماور قرار دهید و بعد از یک ربع که دم کشید می توانید میل کنید.
برای داشتن رنگ بهتر چای، میتوانید آلبالوها را با قاشق له کنید تا رنگ بهتری داشته باشد.