طرز تهیه اسپاگتی قجری یک غذای خوشمزه و ساده

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

اکثر غذاهای ایرانی قدمت تاریخی دارند و هر شهر و استانی غذاهای خاص و منحر به فرد خود را دارد. یکی از غذاهای قدیمی که با نوعی رشته که به آن رشته های از فرنگ آمده میگفتند، اسپاگتی قجری است که طعم بی نظیری دارد. با مواد کمی تهیه میشود و دستور پخت بسیار راحتی دارد. با ما همراه باشید تا طرز تهیه اسپاگتی قجری را برایتان توضیح بدهیم.

دستور تهیه اسپاگتی قجری

مواد مورد نیاز اسپاگتی قجری

اسپاگتی 5۰۰ گرم⁣
فیله گوسفندی 3۰۰ گرم⁣
پیاز رنده شده ۱ عدد
کشمش پلوئی ۱00 گرم⁣
زعفران دم کرده 2 ق‌غ⁣
زردچوبه، نمک، فلفل‌سیاه به میزان لازم

مراحل تهیه اسپاگتی قجری

  • در یک قابلمه آب بریزید و روی شعله گاز قرار بدهید تا به جوش بیاید.
  • در تابه دیگری یک عدد پیاز رنده را همراه کمی روغن تفت میدهیم تا کمی سبک شود.
  • گوشت را به تکه های کوچک (اندازه فندق) خورد میکنیم.
  • بعد از سبک شدن پیاز، گوشت ها را به تابه اضافه کرده و خوب تفت میدهیم تا زمانی که گوشت ها تغییر رنگ بدهد.
  • سپس نمک و فلفل سیاه و حدودا یک قاشق چایخوری زردچوبه اضافه میکنیم.
  • در این مرحله گوشت کمی آب پس میدهد. چند دقیقه ای با حرارت ملایم اجازه بدهید تا گوشت در آب گوشت بپزد.
  • بعد از چند دقیقه کشمش پلویی را اضافه میکنیم تا به همراه آب گوشت در مواد بپزد.
  • زمانی که آب مواد کشیده شد زعفران را اضافه و هم میزنیم.
  • بعد از گذشت چند دقیقه شعله را خاموش کنید و مواد را کنار بگذارید.
  • در قابلمه ی حاوی آب که به جوش آمده، اسپاکنی ها را میریزیم تا وقتی که نرم شوند و سپس آبکش میکنیم.
  • در یک قابلمه روغن بریزید و کمی پودر زعفران اضافه کنید.
  • یک نان لواش یا سیب زمینی برای ته دیگ ته قابلمه قرار دهید.
  • یک لایه ماکارانی و سپس از مواد به صورت لایه به لایه در قابلمه بریزید و دم بگذارید.

نظرات