طرز تهیه کوکوی اشپل؛ به روش گیلانی ها

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

کوکوی اشپل غذای مخصوص گیلانی ها می باشد. همانطور که می دانید در شمال کشور ماهی طرفداران زیادی دارد و به روش های مختلف طبخ می شود. شاید شما هم در رابطه با اشپل ماهی مطالبی به گوشتان خورده باشد. اشپل در واقع تخم های داخل شکم ماهی ماده می باشد، که غذاهای مختلفی می توان با آن طبخ کرد.

دستور پخت کوکوی اشپل

اشپل دارای مقدار زیادی امگا 3 می باشد که مصرف آن برای پوست و مو بسیار مفید است. در این پست، ما سعی کرده ایم کامل ترین طرز تهیه کوکوی اشپل را با شما به اشتراک بگذاریم.

سیرواویج نیز یکی از غذاهای خوشمزه گیلانی است که در مینویسم می توانید با دستور پخت آن آشنا شوید.

مواد لازم برای تهیه کوکوی اشپل

اشپل ماهی250 گرم
پیاز2 عدد متوسط
نمک و فلفل سیاه و زردچوبهبه میزان لازم
تخم مرغ 4 عدد متوسط
برگ سیر2 بوته متوسط
روغنبه میزان لازم

طرز پخت کوکوی اشپل

زمان مورد نیاز: 1 ساعت

  1. خرد کردن پیاز

    پیاز را پوست کنده و با یک رنده سایز ریز رنده می کنیم. آب آن را با فشار دست می گیریم و کنار می گذاریم.

  2. آماده کردن برگ سیر

    برگ سیر را شسته و روی تخته گوشت قرار می دهیم. سپس با چاقویی تیز به تکه های نیم سانتی خرد می کنیم. برای کوکوی اشپل میتوان به اندازه دلخواه خرد کرد.

  3. آماده کردن اشپل

    اشپل را می شوییم و سپس پوسته ی نازک روی آن را جدا می کنیم. با یک چنگال هم می زنیم تا تخم های ماهی از هم جدا شوند.

  4. اضافه کردن پیاز

    اشپل ها را در ظرفی ریخته و پیاز را در آن می ریزیم. هم می زنیم تا با هم مخلوط شوند.

  5. اضافه کردن برگ سیر

    در این مرحله از طرز تهیه کوکوی اشپل، برگ سیر ها را می ریزیم. هم می زنیم تا بخوبی ترکیب شود.

  6. اضافه کردن تخم مرغ

    نمک و فلفل سیاه و زردچوبه می زنیم و سپس تخم مرغ ها را می شکنیم. تا زمانی که تخم مرغ از لختگی خارج شود، هم می زنیم.

  7. سرخ کردن کوکوی اشپل

    تابه ای را همراه با مقدار لازم روغن روی حرارت قرار می دهیم. مواد کوکو را به صورت تکه تکه در دست فرم داده و در تابه می اندازیم. بعد از اینکه طلایی شد، بر می گردانیم. نوش جان

نکات طلایی برای تهیه کوکوی اشپل

  • می توانید به یک باره مواد کوکو اشپل را در تابه بریزید و بعد از سرخ شدن برگردانید.
  • برای اینکه کمی اشپل ها در کوکوی اشپل ریزتر باشد ابتدا از صافی رد کرده و مواد دیگر را اضافه کنید.
  • در گیلان کمی بادرنجبویه و چوچاق در این کوکو می ریزند.
  • برای مغزپخت شدن کوکوی اشپل، بعد از اینکه کوکو ها را در تابه قرار دادید، درب تابه را بگذارید.

همچنین بخوانید :

آموزش پخت کتلت با ماهی سالمون

کوکو بادکوبه شمالی

نظرات