طرز تهیه بورانی اسفناج مجلسی با ماست و پیاز داغ

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

اسفناج سبزی پرخاصیت که به تقویت استخوان ها، دفع سموم در بدن، ضد سرطان و .. کمک می کند. حالا که اسفناج در تمام فروشگاه های میوه موجود است، می خواهیم طرز تهیه بورانی اسفناج را به شما آموزش دهیم.

طرز تهیه بورانی اسفناج با پیاز داغ

بهتر است بورانی اسفناج مجلسی با پیاز داغ آماده شود. در ادامه نیز طرز تهیه بورانی اسفناج با پیاز داغ را ارائه داده ایم.

مواد لازم برای بورانی اسفناج

اسفناجنیم کیلوگرم
پیازبه میزان دلخواه
سیر 2 حبه
ماست سفت 1 لیوان
روغنبه میزان لازم
نمکبه میزان لازم
فلفل سیاهبه میزان لازم

روش پخت اسفناج پلو

دستور تهیه بورانی اسفناج

زمان مورد نیاز: 1 ساعت

  1. آماده کردن اسفناج

    ساقه های زرد اسفناج را جدا کرده و بیرون می ریزیم و ساقه های سبز را برای تهیه بورانی اسفناج نگه می داریم.

  2. شستن اسفناج

    در ظرفی گود آب ریخته و اسفناج را در آن می ریزیم و اجازه می دهیم تقریبا 15 دقیقه بماند و سپس می شوییم.

  3. خرد کردن اسفناج

    برای تهیه بورانی اسفناج با پیاز داغ، اسفناج را درشت خرد می کنیم.

  4. خرد کردن پیاز

    پیاز را پوست کرده و نگینی ریز خرد می کنیم.

  5. آماده کردن سیر

    در این مرحله از طرز تهیه بورانی اسفناج با ماست، سیر را پوست کرده و سپس رنده می کنیم.

  6. تهیه پیاز داغ

    در تابه ای روغن ریخته و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا داغ شود، سپس پیاز خرد شده را در آن می ریزیم و سرخ می کنیم تا طلایی شود.

  7. تهیه بورانی اسفناج

    اسفناج را به همراه 3 قاشق غذاخوری آب در قابلمه می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم و درب قابلمه را می گذاریم تا بپزد و نرم شود.

  8. ریختن سیر

    سیر رنده شده را به بورانی اسفناج اضافه می کنیم و هم می زنیم.

  9. اضافه کردن ادویه

    بعد از اینکه اسفناج نرم شده و آب بورانی اسفناج کشیده شد، با گوشکوب می کوبیم تا له شود و سپس نمک و فلفل سیاه می ریزیم.

  10. اضافه کردن ماست سفت

    بعد از خنک شدن بورانی اسفناج، ماست سفت را به آن اضافه می کنیم و به خوبی هم می زنیم.

  11. افزودن پیاز داغ

    پیاز داغ را می ریزیم و هم می زنیم تا بورانی اسفناج با ماست یکدست شود.

طرز تهیه بورانی اسفناج
طرز تهیه بورانی اسفناج با پیاز داغ

فوت و فن بورانی اسفناج

  • می توان ماست موسیر را جایگزین ماست سفت کرد تا بورانی اسفناج و ماست خوشمزه تر شود.
  • برای خوشمزه تر شدن بورانی اسفناج مجلسی،کمی گردو خرد شده و کشمش بریزید.
  • برای تهیه بورانی اسفناج ساده، ماست و پیاز داغ را حذف کنید.
  • اگر تمایل به ریختن سیر ندارید می توانید حذف کنید و فقط ادویه و بقیه مواد اولیه را به بورانی اسفناج اضافه کنید.
  • می توانید به جای ماست، کشک بریزید تا بورانی اسفناج با کشک داشته باشید.
  • اگر می خواهید بورانی اسفناج خوش عطر تر شود، کمی نعنا خشک و پودر گل محمدی خشک شده بریزید.
  • بورانی اسفناج با تخم مرغ همان نرگسی اسفناج است که پیش از این در مینویسم آموزش داده ایم.
  • این روش بخار پز کردن اسفناج در اصل همان تهیه بورانی اسفناج رژیمی است و همچنین لازم است ماست سفت و پیاز داغ را حذف کنید.
  • برخی افراد بورانی اسفناج با برنج میل می کنند.
  • اگر کمی برگ رزماری نیز به بورانی اسفناج اضافه کنید عطر آن کاملا تغییر می کند.
  • بهتر است بورانی اسفناج را 2 ساعت در یخچال قرار داده و سپس نوش جان کنید تا عطر مواد آن با هم ترکیب شود.
  • می توانید آب را حذف کنید و اجازه دهید اسفناج به همان صورت بخار پز شود.
  • هر چه سیر بیشتر بریزید، بورانی اسفناج با ماست خوشمزه تر می شود.
  • باید اسفناج را خشک بریزید تا بورانی اسفناج بهتر شود.
  • در برخی رسپی ها کمی زعفران دم کرده می ریزند.

مطالب پیشنهادی : مراحل تهیه 3 غذا با اسفناج

شیوه پخت سوپ اسفناج

نظرات