طرز تهیه نرگسی اسفناج خوشمزه و خوشرنگ

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

نرگسی اسفناج یک غذای ایرانی مخصوص مازندران می باشد که بسیار مناسب فصول سرد سال است. این غذا سرشار از آهن و پروتئین است. نرگسی اسفناج برای وعده ی شام سبک و مناسب است. این غذا از مواد اولیه ی ساده ای تشکیل میشود و پایه ی اصلی آن اسفناج است و شباهت زیادی به املت اسفناج دارد. همه می دانند که اسفناج خاصیت زیادی برای درمان بیماری ها و همچنین پوست و مو دارد. تخم مرغ هم که سرشار از پروتئین است. این غذا با نان یا برنج قابل سرو است. در ادامه طرز تهیه نرگسی اسفناج را با شما به اشتراک گذاشته ایم.

دستور تهیه نرگسی اسفناج خوشمزه با پیاز داغ

علاوه بر روش تهیه نرگسی با اسفناج، میتوانید دستور پخت خورشت آلو اسفناج را در مینویسم دنبال کنید.

مواد لازم برای تهیه نرگسی اسفناج

تخم مرغ6 عدد
سیر4 حبه
اسفناج1 کیلو گرم
پیاز2 عدد متوسط
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم

دستور پخت نرگسی اسفناج

زمان مورد نیاز: 40 دقیقه

  1. آماده کردن پیاز

    ابتدا پیاز را خلالی خرد کرده و سرخ میکنیم تا زمانی که طلایی کاراملی شود.

  2. پختن نرگسی اسفناج

    اسفناج ها را پاک کرده و خرد میکنیم. آن ها را داخل قابلمه ای روی حرارت قرار داده و همینطور بهم میزنیم تا کمی بپزد. پیاز را اضافه کرده و سیر های نگینی خرد شده را میریزیم. نمک و فلفل سیاه میزنیم. کمی که تفت خورد، بعد از 7 دقیقه، تخم مرغ ها را درون آن میشکنیم. کمی دیگر نمک و فلفل سیاه میزنیم و درب آن را گذاشته و اجازه میدهیم بپزد.

نکات مهم پخت نرگسی اسفناج

  • برای پخت نرگسی اسفناج، بهتر است اسفناج خیلی ریز نشود.
  • اندازه ی پیاز های خردشده (ریزی و درشتی) در نرگسی اسفناج، دست خودتان و به دلخواه خودتان است.
  • دقت کنید که اصلا آب درون اسفناج نریزید، زیرا باید بدون آب و با آب خودش پخته شود.
  • برای تزئین نرگسی اسفناج میتوانید گردو بریزید.
  • نرگسی اسفناج را می توانید با دوغ سرو کنید.

همچنین بخوانید :

دستور پخت املت اسفناج رژیمی

دستور پخت بورک با اسفناج و پنیر

دستور پخت پای اسفناج و پنیر

نظرات