طرز تهیه آش اسفناج (ساده و خوشمزه)
آش اسفناج یکی از آش های خوشمزه ای می باشد که به راحتی می توانید آن را تهیه کنید. در ادامه این مطلب با طرز تهیه آش اسفناج آشنا خواهید.
مواد لازم برای تهیه آش اسفناج
هویج | دو عدد |
اسفناج | 1 کیلو |
عصاره گوشت یا مرغ | دو لیوان |
جو پوست کنده | 3 الی 4 ق غ |
برنج | 1 ق غ |
ماست ترش | 1 ق غ |
آرد | 1 ق غ |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
طرز تهیه آش اسفناج
- مرحله اول
ابتدا هویج را خرد کنید و در قابلمه بریزید سپس اسفناج را خرد کنید و درون قابلمه اضافه کنید.
- مرحله دوم
مقداری نمک و فلفل را نیز به مواد اضافه کنید. عصاره گوشت و یا مرغ را به همراه یک لیوان آب به آن اضافه کنید.
- مرحله سوم
30 دقیقه باید روی شعله قرار بگیرد. سپس جو و برنج خیس کرده را به آن اضافه کنید.
- مرحله چهارم
ماست را به همراه آرد و آبلیمو در یک ظرف مخلوط کنید.
- مرحله پنجم
زیر شعله را خاموش کنید سپس زمانی که دمای آن کمی سرد شد ماست را به مواد آش اضافه کنید.
- مرحله ششم
ماست را به آش اضافه کنید و آرام بهم بزنید. سپس زیر شعله را روشن کنید و خوب هم بزنید تا ماست بریده بریده نشود.