طرز تهیه خورش ریواس + نکاتی برای غلیظ شدن آن

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

خورش ریواس یکی از خورش های سنتی ایران است که علاوه بر طعم فوق العاده، پر خاصیت می باشد. با توجه به این که خورش ریواس ظاهری دلفریب دارد به عنوان غذایی برای مهمانی نیز پیشنهاد می شود. این خورش، غذایی خاص است زیرا در همه ی روزهای سال ریواس در دسترس نیست و در اوایل فصل بهار و در کوه ها رشد می کند و قابل برداشت است.

دستور تهیه خورش ریواس

خورش ریواس یکی از انواع خورش های پر طرفدار است. اگر شما هم مثل من خوراکی های ترش به مزاجتان خوش می آید، پیشنهاد می کنم حتما خورش ریواس را به راحتی در منزل تهیه کرده و نوش جان کنید. در این پست از مینویسم، ساده ترین و خوشمزه ترین طرز تهیه خورش ریواس را آموزش می بینید.

مواد لازم برای تهیه خورش ریواس

ریواس700 گرم
گوشت280 گرم
پیاز3 عدد متوسط
جعفری280 گرم
نعنا50 گرم خشک
نارنج3 عدد متوسط
نمک و فلفل سیاه و زردچوبهبه مقدار لازم

دستور پخت خورش ریواس

زمان مورد نیاز: 1 ساعت

  1. خرد کردن ریواس

    ریواس ها را از پوسته ی رویی جدا کرده و خرد می کنیم. کمی می شوییم تا گل و لای لابه لای آن ها نباشد. کنار می گذاریم.

  2. آماده کردن جعفری

    جعفری ها را پاک کرده و می شوییم. به صورت ریز و خورشتی خرد کرده و برای خورش ریواس در ظرفی می ریزیم و کنار می گذاریم.

  3. خرد کردن گوشت

    گوشت ها را با چاقویی تیز به تکه های کمی کوچکتر از قوطی کبریت تقسیم کنید.

  4. خرد کردن پیاز

    پیاز ها را پوست می کنیم. به صورت نگینی ریز خرد می کنیم. برای خورش ریواس بهتر است که پیاز ریز ترین حالت خود باشد.

  5. آماده کردن نعنا

    نعنا خشک شده را در آسیاب می ریزیم و به صورت پودر در می آوریم.

  6. پختن خورش ریواس

    در قابلمه ای کمی روغن ریخته و در حرارت ملایم قرار می دهیم. پیاز را ریخته و کمی تفت می دهیم. سپس گوشت را میریزیم و کمی که با پیاز سرخ شد، به میزان لازم آب می ریزیم. اجازه می دهیم بپزد.

  7. اضافه کردن ریواس

    جعفری را همراه با نعنا خشک ریخته و بعد از 40 دقیقه ریواس ها را می افزاییم و 20 دقیقه که گذشت و کمی جوشید خورش ریواس را از روی حرارت بر می داریم.

نکات طلایی برای پخت خورش ریواس

  • می توانید برای خوشرنگ و خوش طعم تر شدن خورش ریواس، کمی زعفران دم کشیده در آن بریزید.
  • کمی رب گوجه فرنگی رنگ خورش ریواس را قرمز می کند.
  • در خورش ریواس، مرغ را می توانید جایگزین گوشت کنید.
  • در صورت تمایل می توانید کمی لپه به ان اضافه کنید.
  • توجه کنید که وقتی ریواس را به خورش ریواس اضافه کردید، بیشتر از 20 دقیقه روی حرارت نماند زیرا له می شود.

همچنین ببینید :

طرز تهیه خورش کرفس

خورش کنگر

خورش هویج

خورش ترش واش شمالی

نظرات