طرز تهیه اشترودل گوشت با خمیر هزارلا خوشمزه و فوری
اشترودل یکی از غذاهای لذیذ و خوشمزه بین المللی است. در ابتدا در اتریش و شهر وین تهیه شده و سپس در جهان طرفداران زیادی پیدا کرده است. با استفاده از خمیر هزارلا به راحتی میتوانید این غذای خوشمزه را در منزل تهیه کنید. مواد به کار رفته در این غذا بنا بر ذائقه شما میتواند متفاوت باشد و میتوانید از مرغ، اسفناج، سوسیس و ژامبون هم استفاده کنید. برای تهیه اشترودل گوشت با خمیر هزارلا با مینویسم همراه شوید.
اشترودل گوشت با خمیر هزارلا
در ادامه مواد مورد نیاز و مراحل پخت اشترودل گوشت با خمیر هزارلا را به صورت تصویری ببینید:
مواد لازم تهیه اشترودل گوشت با خمیر هزارلا |
|
گوشت چرخ کرده | 120 گرم |
قارچ اسلایس شده | 100 گرم |
پیاز رنده شده | 1 عدد متوسط |
خمیر هزار لا | 1 عدد |
رب | 1 قاشق غذاخوری سرپر |
پنیر پیتزا | به میزان لازم |
نمک | به میزان لازم |
فلفل سیاه | به میزان لازم |
زردچوبه | به میزان لازم |
پاپریکا | به میزان لازم |
زرده تخم مرغ | 1 عدد |
شیر برای رومال | 1 قاشق غذاخوری |
کنجد برای تزئین | به میزان لازم |
بیشتر بخوانید: سمبوسه پیتزایی با خمیر پیراشکی
مراحل تهیه اشترودل گوشت با خمیر هزارلا
- قبل از شروع کار، خمیر هزارلا را از 2 ساعت قبل از فریزر خارج کنید. در دمای محیط قرار دهید تا نرم شود و در حین باز کردن باعث شکستگی خمیر نشود.
- ابتدا پیاز را نگینی خرد یا رنده کنید. در یک تابه روغن بریزید و پیاز ها را کمی سرخ کنید تا رنگ آنها کمی تغییر کند.
- گوشت چرخ کرده را به پیاز اضافه و تفت بدهید. کمی بعد که گوشت تغییر رنگ داد، ادویه ها را اضافه و تفت بدهید.
- به ترتیب قارچ و سپس فلفل دلمه ای خورد شده را اضافه و به خوبی تفت بدهید تا آب قارچ و فلفل دلمه تبخیر شود.
- رب گوجه فرنگی را به مواد اضافه کنید و با مواد تفت بدهید.
- مواد آماده شده را کنار بگذارید. خمیر هزار لا را به آرامی روی میز کار خود باز کنید. به کمک چاقو در امتداد خمیر از بالا تا پایین برای ریختن مواد دو خط موازی مانند شکل زیر علامت بزنید.
توجه داشته باشید این خطوط فقط برای تمیزی کار و علامت گزاری محدوده مواد می باشد، و نباید خیلی عمیق اینکار را انجام بدهید. خیلی سطحی این کار را انجام بدهید.
- حالا وسط خمیر مواد گوشتی را ریخته و روی آن پنیز پیتزا بریزید.
- به کمک چاقو اطراف خمیر را مانند تصویر برش بدهید.
- از قسمت بالا کناره های خمیر را برش داده و جدا کنید. قسمت بالا و پایین خمیر را نگه دارید و سپس از بالا و پایین روی مواد قرار دهید.
- در این مرحله به آرامی خمیرها را به آرامی یکی در میان روی مواد قرار دهید.
- زرده تخم مرغ و شیر را در ظرفی باهم مخلوط کنید. به کمک فرچه روی خمیر پیچیده شده بمالید. در صورت تمایل میتوانید برای تزئین روی خمیر کنجد بریزید.
- فر را از قبل گرم کنید. خمیر را داخل فر با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 20 دقیقه قرار دهید.
نوش جان….
بیشتر بخوانید: فینگر فود با خمیر یوفکا