طرز تهیه قارچ شکم پر با گوشت چرخ کرده

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

قارچ منبع پروتئین گیاهی و اشتها برانگیزه و تو دستور پخت اکثر غذاهای فست فود دیده میشه. شما قارچ شکم پر را با هر ترکیب دلخواه دیگه ای میتونین درست کنید، اما قارچ شکم پر با گوشت چرخ کرده خوشمزه ترین مدلشه که من برای آموزش انتخاب کردم. در این پست قصد داریم طرز تهیه قارچ شکم پر با گوشت چرخ کرده رو آموزش بدیم. برای تهیه این غذا شما می توانید از انواع قارچ های پرورشی در ایران استفاده کنید، فقط ممکنه حین پخت آب بندازه که اصلا اشکالی نداره، اگه میخواید این اتفاق نیفته از قارچ های بزرگتر که تازه نیستند استفاده کنید.

طرز تهیه قارچ شکم پر با گوشت چرخ کرده

شما می توانید با حداقل مواد این غذای خوشمزه رو آماده کنید. مواد زیر رو آماده کنید و دست بکار شید!

مواد لازم برای طرز تهیه قارچ شکم پر

قارچنیم کیلو
فلفل دلمه ای به رنگ دلخواه2 عدد
پیاز متوسط1 عدد
گوشت چرخ کرده200 گرم
نمک، فلفل، زردچوبهبه مقدار لازم

دستور پخت قارچ شکم پر با گوشت چرخ کرده

 

  1. مرحله اول

    شورید و پوست بگیرید و بعد ساقه قارچ ها را جدا کنید و ریز خورد کنید.

  2. مرحله دوم

    پیاز را پوست کنید و نگینی خورد کنید و در یک ماهیتابه با کمی روغن تفت دهید.

  3. مرحله سوم

    پیاز ها که طلایی شد، باید گوشت چرخ کرده رو اضافه کنید و کمی تفت بدید.

  4. مرحله چهارم

    نمک، فلفل و زردچوبه را به مواد اضافه کنید.

  5. مرحله پنجم

    قارچ ها رو داخل ظرف بریزید و روی قارچ ها را با پنیر پیتزا بپوشونید.

  6. مرحله ششم

    در آخر ظرف را به مدت 30 دقیقه، داخل فر یا روی گاز با شعله پخش کن بگذارید.

نظرات