Take a fresh look at your lifestyle.

طرز تهیه نخود پلو ترکی برای ۴ نفر (مواد اولیه برای تهیه آن)

برای تهیه یک نخود پلو ترکی خوشمزه برای 4 نفر همراه با مواد اولیه آن ادامه این مطلب را بخوانید.

مواد لازم برای تهیه نخود پلو ترکی برای 4 نفر

برنج3 پیمانه پلو پز
نخود5 قاشق غذاخوری
پیاز2 عدد بزرگ
سیر2 حبه
گوشت400 گرم
کشمشبرای هر نفر یک قاشق غذاخوری
زعفران نصف قاشق مرباخوری
نمکبه مقدار لازم
دارچین و زردچوبهبه مقدار لازم
ادویه کاجون1 قاشق چایخوری

طرز تهیه نخود پلو ترکی برای 4 نفر

  1. مرحله اول

    برای تهیه نخود پلو ترکی و خوشمزه ابتدا نخودها را از شب قبل خیس کنید تا نفخ آنها گرفته شود.

  2. مرحله دوم

    برنج را چند ساعت قبل از آماده سازی مواد نخودپلو ترکی خیس کنید تا برنج بهتر و خوشمزه تری داشته باشید.

  3. مرحله سوم

    درون یک قابلمه آب بریزید سپس گوشت ها درون قابلمه قرار بدهید تا برای چند ساعت پخته شود.

  4. مرحله چهارم

    پیاز ها را نگینی خرد کنید. درون ماهیتابه مقداری روغن بریزید سپس پیاز ها را درون سرخ کنید. توجه داشته باشید که پیازدرشت نباشد تا درون غذا مشخص نشود.

  5. مرحله پنجم

    به پیاز مقداری نمک، ادویه کاجون، دارچین و زردچوبه اضافه کنید. (ادویه کاجون، ادیه مخلوطی است که شامل پودر سیر، آویشن، سیر، پیاز، فلفل قرمز و سیاه می شود و طعم خوبی به گوشت می دهد)

  6. مرحله ششم

    گوشت هایی که پخته شده است را به ریش ریش کنید و به پیاز اضافه کنید و خوب تف بدهید تا بوی گوشت از بین برود و حسابی سرخ شود.

  7. مرحله هفتم

    در این مرحله باید نخود ها را به گوشت و پیاز اضافه کنید و همراه آنها دو حبه سیر هم داخل ماهیتابه بریزید و کمی هم از آب گوشت درون ماهیتابه بریزید سپس زعفران دم کرده را به آن اضافه کنید و درب آن را ببندید تا طعم مواد به خوبی با هم ترکیب شود. سیر را فقط برای اینکه طعم غذا را بهتر کند اضافه می کنیم و زمان سرو سیرها را می توانید بیرون بریزید.

  8. مرحله هشتم

    تا زمانی که مواد نخود پلو ترکی در حال پخته شدن است. برنج را آماده کنید. اگر می خواهید برنج کته درست کنید مقداری آب بگذارید تا جوش بیاید سپس آب موجود در قابلمه برنج را خالی کنید و مقداری آب جوش بریزید. فقط اندازه یک بند انگشت آب روی برنج باشد. سپس زیر شعله را روشن کنید و زمانی که برنج شروع به جوشیدن کرد مقداری روغن به آن اضافه کنید. هر زمانی که آب آن خشک شد در قابلمه را بگذارید تا دم بکشد.
    اگر می خواهید برنج آبکش بگذارید برنج را با مقداری آب روی حرارت قرار دهید و وقتی احساس کردید کمی نرم شده آن را آبکش می کنید. می توانید ته قابلمه سیب زمینی و یا هرچیزی که دوست دارید برای ته دیگ قرار دهید تا زیبایی غذای شما بیشتر شود.

  9. مرحله آخر

    در مرحله آخر زمانی که برنج دم کشید و مواد نخود پلو ترکی شما نیز آماده شد. در یک تابه مقداری روغن بریزید و کشمش ها را 2 دقیقه درون آن تف بدهید. سپس یک کف گیر برنج بکشید و مقداری از مواد نخود پلو را نیز روی برنج بریزید و روی آن را با برنج زعفرانی و کشمش تزئین کنید.

نکات طلایی برای تهیه نخودپلو ترکی

استفاده از ادویه کاجون طعم بی نظیری به گوشت می دهد و بوی گوشت را می گیرد.

برای تهیه نخود پلو استفاده از کشمش اختیاری است. اگر طعم کشمش را دوست ندارید می توانید استفاده نکنید.

اگر وقت کافی برای پختن گوشت نداشتید می توانید آنها درون زودپز قرار دهید تا سریع تر بپزد.

مگ تک

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.