طرز تهیه ثعلب ترکی به روش اصلی
ثعلب که این روزها طرفداران زیادی پیدا کرده، یک نوشیدنی گرم با طعم عالی است که برای کشور ترکیه می باشد. یکی از ملزومات این نوشیدنی، پودر ثعلب می باشد که از گیاه ثعلب بدست می آید که در مناطق مرطوب رشد می کند و خاصیت دارویی دارد. امروزه از پودر ثعلب برای تهیه بستنی نیز استفاده می شود. از آنجایی که ثعلب بصورت گرم سرو می شود، در فصول سرد سال بیشتر مصرف می شود و خاصیت ضد سرماخوردگی هم دارد. طرز تهیه ثعلب ترکی ساده است و براحتی می توان در خانه آنرا تهیه کرد. ثعلب تا حدودی شبیه به فرنی می باشد و برای مهمانی و دورهمی گزینه مناسبی است.
طرز تهیه نوشیدنی ثعلب ترکی
در ادامه با طرز تهیه ثعلب ترکی آشنا می شوید. همچنین می توانید با کرم تارتار و کاربردهای آن در مینویسم آشنا شوید.
مواد لازم برای تهیه ثعلب ترکی
پودر ثعلب | 20 گرم |
شیر | 1 لیوان |
شکر | 30 گرم |
دستور تهیه ی ثعلب ترکیه
زمان مورد نیاز: 15 دقیقه
- جوش آمدن شیر
شیر را داخل قابلمه ریخته، روی حرارت ملایم قرار داده و اجازه می دهیم بجوشد. بعد از اینکه کمی جوشید حرارت را کم می کنیم. توجه می کنیم که شیر ته نگیرد و از سر نرود. بهتر است برای تهیه ثعلب ترکی شیر روی حرارت کم بماند.
- اضافه کردن ثعلب و شکر
در این مرحله از تهیه ی ثعلب ترکی، یک ظرف مناسب انتخاب کنید، پودر ثعلب و 2 قاشق غذا خوری شکر را با هم ترکیب کنید.
- اضافه کردن شیر
حالا 2 قاشق از شیر گرم شده را به ترکیب پودر ثعلب و شکر اضافه کنید و بخوبی هم بزنید.
- جوشیدن مواد ثعلب
در این مرحله که اصلی ترین مرحله تهیه ی ثعلب ترکیه می باشد، مواد بدست آمده را داخل قابلمه شیر جوشیده بریزید و به مدت 10 تا 15 دقیقه بخوبی هم بزنید تا غلیظ شود.
- آماده شدن ثعلب ترکی
در آخر، ثعلب آماده شده را داخل لیوان مورد نظر ریخته و نوش جان کنید.
نکات طلایی برای تهیه ثعلب ترکی
- برای شیرین تر شدن ثعلب ترکی، کمی شکر را بیشتر بریزید.
- اگرثعلب را غلیظ تر دوست دارید، می توانید میزان پودر ثعلب را بیشتر کنید.
- برای تزیین ثعلب ترکی از پودر دارچین استفاده کنید.
- توجه کنید که بعد از اضافه کردن پودر ثعلب، مدام هم بزنید تا گوله نشود.
- پودر ثعلب در اکثر فروشگاه ها و همچنین عطاری ها موجود می باشد.
همچنین بخوانید :