طرز تهیه تاراتور ترکی برای 4 نفر (خوشمزه و آسان)
ناشر: مینویسم (minevisam.ir)
نویسنده: پریسا احمدی
تاریخ انتشار: 14 آگوست 2023
تماس با ما: ارسال پیام
    تاراتور ترکی یکی از خوراکی های خوشمزه ای می باشد که با یکبار امتحان کردن عاشق طعم و مزه بی نظیر آن می شوید. تاراتور را می توانید با چیپس و یا نان تست میل کنید. در ادامه طرز تهیه تاراتور ترکی برای 4 نفر را می خوانید.
مواد لازم برای تهیه تاراتور ترکی برای 4 نفر
| کدو متوسط | 6 عدد | 
| سیر | 2 حبه | 
| هویج | 3 عدد | 
| روغن زیتون | مقدار لازم | 
| مغز گردو | 5 قاشق غذاخوری | 
| پاپریکا | به مقدار لازم | 
| نمک و فلفل | به مقدار لازم | 
| ماست | سه قاشق غذاخوری | 
طرز تهیه تاراتور ترکی برای 4 نفر
- مرحله اول 
برای تهیه تاراتور ترکی ابتدا هویج و کدوها را پوست کنید سپس با رنده متوسط آنها را رنده کنید.
 - مرحله دوم 
درون یک تابه مقداری روغن زیتون بریزید اندازه دو تا سه قاشق غذاخوری سپس هویج ها را درون روغن کمی تفت بدهید و همین کار را با کدو نیز انجام بدهید. توجه داشته باشید که نباید اصلا سرخ شود. به مدت 4 الی 5 دقیقه تند تند درون ماهیتابه تفت بدهید و سپس زیر شعله را خاموش کنید.
 - مرحله سوم 
مغز گردوها را در مقدار کمی روغن زیتون تف بدهید سپس روی آن را مقداری پاپریکا بریزید و از روی شعله بردارید
 - مرحله چهارم 
در این مرحله سیر را له یا رنده ریز بزنید سپس در یک تمام مواد را با هم ترکیب کنید. (هویج، سیر و کدو) سپس مقداری نمک و فلفل به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید.
 - مرحله پنجم 
سه قاشق غذاخوری ماست را به مواد اضافه کنید و حسابی به هم بزنید تا مواد به خوبی با هم ترکیب شود.
 - مرحله آخر 
تاراتور ترکی شما آماده شد. یک ظرف مناسب انتخاب کنید و مواد را درون آن بریزید سپس با گردو روی آن را تزئین کنید و برای دو ساعت تاراتور را در یخچال قرار دهید.
 
نکات طلایی برای تهیه تاراتور ترکی
- کدو باید دو برابر مقدار هویج باشه
 - مقدار سیر سلیقه ای اگر دوست دارید می توانید مقدار آن را کم یا زیاد کنید.
 - هویج نباید خیلی سرخ بشه فقط تفت بخوره
 - اگر دوست داشته باشید می توانید کدو را تفت بدید اگر نه می توانید به صورت خام آن را استفاده کنید.