Take a fresh look at your lifestyle.

طرز تهیه تاراتور ترکی برای ۴ نفر (خوشمزه و آسان)

تاراتور ترکی یکی از خوراکی های خوشمزه ای می باشد که با یکبار امتحان کردن عاشق طعم و مزه بی نظیر آن می شوید. تاراتور را می توانید با چیپس و یا نان تست میل کنید. در ادامه طرز تهیه تاراتور ترکی برای 4 نفر را می خوانید.

مواد لازم برای تهیه تاراتور ترکی برای 4 نفر

کدو متوسط6 عدد
سیر2 حبه
هویج3 عدد
روغن زیتونمقدار لازم
مغز گردو5 قاشق غذاخوری
پاپریکابه مقدار لازم
نمک و فلفلبه مقدار لازم
ماستسه قاشق غذاخوری

طرز تهیه تاراتور ترکی برای 4 نفر

  1. مرحله اول

    برای تهیه تاراتور ترکی ابتدا هویج و کدوها را پوست کنید سپس با رنده متوسط آنها را رنده کنید.

  2. مرحله دوم

    درون یک تابه مقداری روغن زیتون بریزید اندازه دو تا سه قاشق غذاخوری سپس هویج ها را درون روغن کمی تفت بدهید و همین کار را با کدو نیز انجام بدهید. توجه داشته باشید که نباید اصلا سرخ شود. به مدت 4 الی 5 دقیقه تند تند درون ماهیتابه تفت بدهید و سپس زیر شعله را خاموش کنید.

  3. مرحله سوم

    مغز گردوها را در مقدار کمی روغن زیتون تف بدهید سپس روی آن را مقداری پاپریکا بریزید و از روی شعله بردارید

  4. مرحله چهارم

    در این مرحله سیر را له یا رنده ریز بزنید سپس در یک تمام مواد را با هم ترکیب کنید. (هویج، سیر و کدو) سپس مقداری نمک و فلفل به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید.

  5. مرحله پنجم

    سه قاشق غذاخوری ماست را به مواد اضافه کنید و حسابی به هم بزنید تا مواد به خوبی با هم ترکیب شود.

  6. مرحله آخر

    تاراتور ترکی شما آماده شد. یک ظرف مناسب انتخاب کنید و مواد را درون آن بریزید سپس با گردو روی آن را تزئین کنید و برای دو ساعت تاراتور را در یخچال قرار دهید.

نکات طلایی برای تهیه تاراتور ترکی

  • کدو باید دو برابر مقدار هویج باشه
  • مقدار سیر سلیقه ای اگر دوست دارید می توانید مقدار آن را کم یا زیاد کنید.
  • هویج نباید خیلی سرخ بشه فقط تفت بخوره
  • اگر دوست داشته باشید می توانید کدو را تفت بدید اگر نه می توانید به صورت خام آن را استفاده کنید.

مگ تک

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.