طرز تهیه لوکوم هویج ترکیه ای یک دسر شیرین و خوشمزه
لوکوم یکی از دسر های محبوب ترکیه ای است که چیزی شبیه به راحت الحلقوم میباشد. بدون روغن تهیه میشود و فاقد گلوتن است. لوکوم را میتوانید به راحتی در منزل درست کنید و در کنار چای میل کنید. اگر به دنبال تهیه یک دسر راحت و آسان و در عین حال خوشمزه هستید به شما پیشنهاد میکنیم طرز تهیه لوکوم هویج ترکیه ای را در پیج مینویسم بیاموزید.
دستور تهیه لوکوم هویج ترکیه خوشمزه و سالم
در ادامه مطلب مواد مورد نیاز و دستور تهیه لوکوم هویج ترکیه ای ارائه شده است:
مواد مورد نیاز لوکوم هویج |
|
هویج | 1 کیلو |
آب | 4 لیوان |
شکر | 1 لیوان |
نشاسته ذرت | 5 قاشق غذاخوری |
گردو خرد شده | نصف لیوان |
پودر ژلاتین | 1 قاشق غذاخوری |
وانیل | نصف قاشق چایخوری |
پودر نارگیل | به میزان لازم |
بیشتر بخوانید: طرز تهیه حلوای هویج
مراحل تهیه لوکوم هویج
- در مرحله اول هویج ها را به خوبی شسته و پوست بگیرید. سپس هویج ها را خرد کنید.
- در یک تابه یا قابلمه هویج ها را به همراه چند لیوان آب با درب بسته بپزید تا هویج ها نرم شوند.
- هویج ها را از قابلمه خارج کنید و در غذا ساز پوره کنید و مجددا در قابلمه بریزید.
- قابلمه را روی حرارت قرار بدهید و یک لیوان شکر، 5 قاشق غذاخوری آرد و یک قاشق غذاخوری پودر ژلاتین را به آن اضافه کنید.
- به مدت نیم ساعت روی حرارت هم بزنید.
- در آخرین مرحله نصف قاشق چایخوری وانیل و نصف لیوان گردوی خرد شده را اضافه و هم بزنید.
- شعله گاز را خاموش کنید و کمی صبر کنید تا مواد لوکوم خنک تر شود.
- یک ظرف مناسب پلاستیکی را به کمک روغن چرب کنید. مواد لوکوم را در ظرف بریزید و به خوبی روی آن را صاف کنیدو
- به 24 ساعت در یخچال یا 4 ساعت در فریزر قرار بدهید.
- بعد از گذشت زمان لازم لوکوم را از فریزر خارج کرده و ظرف را برمیگردانیم تا لوکوم خارج شود.
- لوکوم را روی تخته قرار میدهیم و به برش های مساوی تقسیم میکنیم.
- سپس در یک ظرف پودر نارگیل میریزیم و لوکوم های برش خورده را در پودر نارگیل میغلتانیم تا کاملا آغشته به پودر نارگیل شود. در ظرف مناسب سرو کنید.
نوش جان…
بیشتر بخوانید: طرز تهیه دسر با بیسکویت پتی بور