طرز تهیه لوکوم هویج ترکیه ای یک دسر شیرین و خوشمزه

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

لوکوم یکی از دسر های محبوب ترکیه ای است که چیزی شبیه به راحت الحلقوم میباشد. بدون روغن تهیه میشود و فاقد گلوتن است. لوکوم را میتوانید به راحتی در منزل درست کنید و در کنار چای میل کنید. اگر به دنبال تهیه یک دسر راحت و آسان و در عین حال خوشمزه هستید به شما پیشنهاد میکنیم طرز تهیه لوکوم هویج ترکیه ای را در پیج مینویسم بیاموزید.

دستور تهیه لوکوم هویج ترکیه خوشمزه و سالم

در ادامه مطلب مواد مورد نیاز و دستور تهیه لوکوم هویج ترکیه ای ارائه شده است:

مواد مورد نیاز لوکوم هویج

هویج 1 کیلو
آب 4 لیوان
شکر 1 لیوان
نشاسته ذرت 5 قاشق غذاخوری
گردو خرد شده نصف لیوان
پودر ژلاتین 1 قاشق غذاخوری
وانیل نصف قاشق چایخوری
پودر نارگیل به میزان لازم
بیشتر بخوانید: طرز تهیه حلوای هویج

مراحل تهیه لوکوم هویج

  • در مرحله اول هویج ها را به خوبی شسته و پوست بگیرید. سپس هویج ها را خرد کنید.
  • در یک تابه یا قابلمه هویج ها را به همراه چند لیوان آب با درب بسته بپزید تا هویج ها نرم شوند.
  • هویج ها را از قابلمه خارج کنید و در غذا ساز پوره کنید و مجددا در قابلمه بریزید.
  • قابلمه را روی حرارت قرار بدهید و یک لیوان شکر، 5 قاشق غذاخوری آرد و یک قاشق غذاخوری پودر ژلاتین را به آن اضافه کنید.
  • به مدت نیم ساعت روی حرارت هم بزنید.
  • در آخرین مرحله نصف قاشق چایخوری وانیل و نصف لیوان گردوی خرد شده را اضافه و هم بزنید.
  • شعله گاز را خاموش کنید و کمی صبر کنید تا مواد لوکوم خنک تر شود.
  • یک ظرف مناسب پلاستیکی را به کمک روغن چرب کنید. مواد لوکوم را در ظرف بریزید و به خوبی روی آن را صاف کنیدو
  • به 24 ساعت در یخچال یا 4 ساعت در فریزر قرار بدهید.
  • بعد از گذشت زمان لازم لوکوم را از فریزر خارج کرده و ظرف را برمیگردانیم تا لوکوم خارج شود.
  • لوکوم را روی تخته قرار میدهیم و به برش های مساوی تقسیم میکنیم.
  • سپس در یک ظرف پودر نارگیل میریزیم و لوکوم های برش خورده را در پودر نارگیل میغلتانیم تا کاملا آغشته به پودر نارگیل شود. در ظرف مناسب سرو کنید.

طرز تهیه لوکوم هویج ترکیه ای

نوش جان…

 

 

نظرات