طرز تهیه پیشمه ترکمنی همراه با مقدار دقیق مواد برای تهیه آن
پیشمه یک شیرینی و دسر خوشمزه ترکمنی می باشد که طرز تهیه آن نیز بسیار ساده و آسان است. در ادامه می توانید با طرز تهیه پیشمه ترکمنی همراه با مقدار دقیق مواد برای تهیه آن آشنا شوید.
مواد لازم برای پیشمه ترکمنی
شیر | یک پیمانه |
آرد | 6 پیمانه |
کره | 50 گرم |
تخم مرغ | 2 عدد |
شکر | 1/5 پیمانه |
بیکینگ پودر | 1 ق غ |
گلاب | 1 ق چ |
هل | 1 ق چ |
وانیل | 1 ق چ |
طرز تهیه پیشمه ترکمنی
- مرحله اول
برای تهیه پیشمه ترکمنی ابتدا از قبل کره را بیرون یخچال قرار دهید تا نرم شود بعد از اینکه نرم شد در یک کاسه همراه با شکر آن را هم بزنید.
- مرحله دوم
بعد از اینکه کره و تخم مرغ را به همراه شکر به خوبی هم زدید. تخم مرغ ها را به آن اضافه کنید سپس باز هم با دور تند به خوبی هم بزنید.
- مرحله سوم
حالا باید شیر را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید بعد از آن گلاب، هل و وانیل را به آن اضافه کنید و باز هم هم بزنید.
- مرحله چهارم
در این مرحله بینیگ پودر را همراه با آرد الک کنید سپس به سایر مواد اضافه کنید. آن را هم بزنید تا با سایر مواد ترکیب شود حالت خمیری پیدا کند.
- مرحله پنجم
خمیر را به مدت یکساعت در هوای محیط قرار دهید تا استراحت کند.
- مرحله ششم
بعد از گذشت یکساعت پیشمه ها را با اندازه های دلخواه آماده کنید و درون یک قابلمه با روغن داغ سرخ کنید. قبل از اینکه پیشمه ها در روغن قرار دهید اجازه بدهید تا کاملا روغن داغ شود.
- مرحله آخر
بعد از اینکه پیشمه درست شد در ظرف مناسب بریزید و همراه با چای آن را سرو کنید.