طرز تهیه سوپ شلغم خیلی خوشمزه بدون تلخی
هنگام سرماخوردگی هیچ چیز مثل یک سوپ گرم و خوشمزه حال آدم را جا نمی آورد. یکی از مقوی ترین و بهترین سوپ ها برای زمستان سوپ شلغم می باشد که سرشاراز کلسیم، مواد معدنی، منیزیم، پتاسیم و ویتامین c است. در این پست از آموزش آشپزی مینویسم، طرز تهیه سوپ شلغم را ارائه می دهیم تا این سوپ زمستانی را تهیه کرده و سرماخوردگی را از خود دور کنید.
طرز تهیه سوپ شلغم برای سرماخوردگی
سوپ شلغم علاوه بر درمان سرماخوردگی، بهترین انتخاب برای پیشگیری از سرماخوردگی در فصل زمستان می باشد.
به علاوه بخوانید : آیا شلغم دارای قند است
راهکارهایی برای جلوگیری از تلخ شدن شلغم
مواد لازم برای سوپ شلغم
جعفری | 100 گرم |
هویج | 6 عدد |
شلغم | 500 گرم |
جو پرک | 1 پیمانه |
کرفس | 200 گرم |
عصاره مرغ | 4 پیمانه |
فلفل سیاه | به میزان لازم |
نمک | به میزان لازم |
دستور تهیه سوپ شلغم
زمان مورد نیاز: 1 ساعت و 30 دقیقه
- خرد کردن هویج
هویج را پوست کرده و نگینی ریز خرد می کنیم.
- آماده کردن کرفس
کرفس را به شکل دلخواه خرد می کنیم تا در سوپ شلغم بریزیم.
- خرد کردن شلغم
شلغم را پوست کرده و مکعبی و کوچک خرد می کنیم.
- آماده کردن جعفری
برای تهیه سوپ شلغم، جعفری را پاک کرده و ساطوری ریز خرد می کنیم.
- تهیه سوپ شلغم
در قابلمه ای آب مرغ را اضافه می کنیم و روی حرارت ملایم می گذاریم.
- ریختن جو پرک
جو پرک را می ریزیم و درب قابلمه را نمی گذاریم تا جو پرک ها برای تهیه سوپ شلغم به خوبی بپزند.
- ریختن کرفس
بعد از تقریبا 30 دقیقه، کرفس را به مواد بالا اضافه می کنیم و هم می زنیم.
- اضافه کردن هویج
هویج را در مواد قبلی سوپ شلغم می ریزیم.
- ریختن فلفل سیاه
کمی فلفل سیاه می ریزیم.
- افزودن شلغم
در این مرحله از طرز تهیه سوپ شلغم، شلغم خرد شده را می ریزیم.
- افزودن نمک
نمک می ریزیم و درب قابلمه را می گذاریم تا مواد سوپ به خوبی بپزند.
- اضافه کردن جعفری
بعد از اینکه مواد سوپ شلغم به خوبی پخت، جعفری خرد شده را می ریزیم و هم می زنیم و تقریبا بعد از 15 دقیقه، سوپ شلغم آماده است.
نکات مهم در تهیه سوپ شلغم خوشمزه
- در اینجا منظور از عصاره مرغ، همان آب مرغ است اما اگر از عصاره مرغ آماده استفاده می کنیم به میزان دلخواه بریزید و آب نیز اضافه کنید.
- می توانید از آب قلم یا آب گوشت استفاده کنید تا سوپ شلغم خوشمزه تر و مقوی تر شود.
- همچنین برای قرمز شدن سوپ شلغم کمی رب گوجه فرنگی به همراه گوجه فرنگی بریزید.
- در برخی رسپی ها کمی دال عدس یا عدس اضافه می کنند و سوپ شلغم با عدس تهیه می کنند.
- این سوپ شلغم مجلسی می باشد و در برخی دستور ها کمی خامه می ریزند.
- سوپ شلغم را با نعنا یا جعفری تزیین می کنیم.
- اگر عصاره مرغ را حذف کنید، سوپ شلغم ساده خواهید داشت.
- برای لعاب دار شدن سوپ شلغم کمی سیب زمینی خرد کرده و بریزید.
- کره نیز باعث خوشمزه تر شدن سوپ شلغم می شود.
- همچنین ادویه هایی همچون پودر سیر و پودر پاپریکا باعث خوشمزه تر شدن سوپ شلغم می شود.
- می توانید بعد از پخت سوپ شلغم در میکسر بریزید تا کاملا پوره شود.
- از آنجایی که در این سوپ شلغم، هویج می ریزیم همان دستور تهیه سوپ شلغم و هویج است.
- برای تهیه سوپ شلغم با شیر، کمی شیر به همراه کرفس اضافه کنید.
- می توانید مرغ ریش ریش کرده نیز بریزید تا سوپ شلغم با مرغ داشته باشید.
- دلیل ریختن کرفس این است که سوپ شلغم و و کرفس مقوی تر است.
- سوپ شلغم با جو پرک خوشمزه تر و بهتر می شود اما می توان بلغور گندم را جایگزین جو پرک کرد.
- پیاز میکروب زدای قوی است و از این رو پیشنهاد می کنیم، سوپ شلغم و پیاز بپزید.
- برای خوشمزه تر شدن سوپ شلغم کمی آبلیمو یا آبغوره را هنگام سرو اضافه کنید.
- برخی افراد کمی گشنیز را به همراه جعفری به سوپ اضافه می کنند.
- بهتر است از شلغم شیرین و آبدار استفاده کنید تا سوپ شلغم خوش طعم تر شود.
- می توانید کمی روغن به سوپ شلغم اضافه کنید.
- اگر می خواهید سوپ شلغم مقوی تر شود، چند پای مرغ بیندازید.
- باید سوپ شلغم را مدام هم بزنید تا ته نگیرد.
- توجه کنید که نمک باید بعد از پختن شلغم اضافه شود تا شلغم خوب بپزد.
- می توانید کمی قارچ خرد شده بریزید.