طرز تهیه ناشف گوشت برای 4 نفر(مقدار دقیق مواد برای تهیه آن)
ناشف یکی از غذاهای خوشمزه و لذیذ عربی می باشد. این غذا را هم می توانید با مرغ و هم با گوشت تهیه کنید. طرز تهیه این غذا بسیار ساده و آسان می باشد و به راحتی می توانید در زمان کوتاه آن را برای وعده ناهار و یا شام تهیه کنید.
مواد لازم تهیه ناشف گوشت برای 4 نفر
این مقدار مواد برای 4 نفر می باشد. در صورتی که خواستید برای تعداد بیشتری این غذا را تهیه کنید می توانید مقدار آن را به همان اندازه افزایش دهید.
گوشت گوسفندی | 300 گرم |
پیاز | 3 عدد |
نمک، فلفل، پودر لیمو و پودر هل | هر کدام نصف ق چ |
برنج | 3/5 پیمانه |
رب انار | نصف ق غ |
زعفران دم کرده | یک ق م |
طرز تهیه ناشف گوشت برای 4 نفر
- مرحله اول
برای تهیه ناشف گوشت ابتدا گوشت ها را به صورت خورشتی خرد می کنید. یک پیاز را رنده می کنید و با گوشت های خرد شده ترکیب می کنید. حسابی به هم می زنید تا تمام پیاز ها به گوشت بچسبدند.
- مرحله دوم
در این مرحله ادویه هایی را که گفته شده بود را به پیاز و گوشت اضافه کنید.
- مرحله سوم
حالا باید یک ظرف در بسته شیشه ای بردارید و تمام گوشت ها را در آن بریزید. و ظرف را برای نیم ساعت در یخچال قرار دهید.
- مرحله چهارم
دو عدد پیاز را خرد کنید و درون روغن داغ بریزید تا سرخ شود. سپس به آن مقداری نمک، فلفل و رب انار اضافه کنید.
- مرحله پنجم
در این مرحله گوشت های موجود در شیشه را به پیازهایی که در حال سرخ شدن هستند اضافه کنید.
- مرحله ششم
یک لیوان آب را همراه با زعفران دم کرده به آن اضافه کنید و به خوبی هم بزنید.سپس در قابلمه را بگذارید و اجازه بدهید تا حسابی گوشت ها پخته شوند. نیم ساعت تا 40 دقیقه زمان برای پخت آن کافی می باشد.
- مرحله هفتم
برنج را هم به صورت جدا دم کرده و می توانید ته قابلمه برنج ته دیگ نان و یا سیب زمینی قرار دهید تا در کنار این غذا خوشمزه تر شود.
- مرحله هشتم
بعد از پخته شدن گوشت ها آنها را روی برنج بریزید و میل کنید. نوش جان