طرز تهیه 3 همبرگر گیاهی خانگی (با سویا، عدس، لوبیا)

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

اگر به دنبال دستور تهیه چند غذای سالم و بدون گوشت هستید و یا رژیم گیاهخواری را دنبال می کنید، به راحتی میتوانید غذاهای گیاهی متنوعی را در منزل درست کنید. میتوانید بدون نیاز به گوشت همبرگر های خوشمزه با طعم های متفاوت درست کنید و لذت ببرید. با مینویسم همراه شوید تا طرز تهیه 3 مدل همبرگر گیاهی خانگی را با سویا، عدس و لوبیا به شما بیاموزیم.

آموزش 3 مدل همبرگر گیاهی خوشمزه

در ادامه مطلب مواد مورد نیاز و مراحل پخت چند همبرگر گیاهی با عدس، لوبیا و سویا ارائه شده است:

طرز تهیه همبرگر گیاهی با عدس

مواد مورد نیاز همبرگر با عدس

عدس سبز پخته شده 2 ½ فنجان
هویج، ریز خرد شده 1 فنجان
پیاز، ریز خرد شده 1 فنجان
سیر، خرد شده 3 حبه
 گردو 1/2 فنجان
 تخمه آفتابگردان 1/2 فنجان
آرد یا آرد نخودچی 1/2 پیمانه
آرد سوخاری، غلات کامل یا بدون گلوتن 1 فنجان
2 تخم مرغ 2 عدد
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
 آویشن تازه یا خشک 1 قاشق غذاخوری
 پونه کوهی تازه یا خشک 1 قاشق غذاخوری
 نمک دریایی خوب 1 قاشق چایخوری
نان سبوس دار به تعداد لازم
روغن زیتون برای پخت و پز

دستورالعمل پخت همبرگر گیاهی با عدس

  • با استفاده از غذاساز، پیاز، هویج، سیر، گردو و تخمه آفتابگردان را نگینی خرد کنید. سپس به یک کاسه بزرگ منتقل کنید.
  • سپس نیمی از عدس های پخته شده را به غذاساز اضافه کرده و کمی تفت دهید، سپس آن ها را به همراه عدس های باقی مانده به کاسه منتقل کنید.
  • وقتی همه سبزیجات، عدس، آجیل و دانه‌ها را در کاسه ریختید، آرد سوخاری، سبزی‌ها و نمک را اضافه کنید.
  • در یک کاسه کوچک، تخم مرغ زده شده را با رب گوجه فرنگی ترکیب کنید. مخلوط تخم مرغ را با سبزیجات و عدس داخل کاسه بریزید و همه را با هم مخلوط کنید.
  •  آرد را کم کم اضافه کنید و هم بزنید. اگر مخلوط خیلی مرطوب به نظر می رسد، در صورت نیاز آرد بیشتری اضافه کنید.
  • با دستان خود هشت عدد همبرگر درست کنید. همبرگر ها را چند ساعت داخل یخچال قرار دهید.
  • ابتدا روغن زیتون را روی حرارت متوسط ​​در یک تابه به مدت حداقل پنج دقیقه گرم کنید. وقتی ماهیتابه کاملا داغ شد، همبرگرها را از هر طرف حدود 5-6 دقیقه بپزید.

طرز تهیه 3 همبرگر گیاهی خانگی

طرز تهیه همبرگر گیاهی با لوبیا

مواد مورد نیاز همبرگر با لوبیا

برنج کته ۵قاشق غذا خوری
تخم مرغ ۱ عدد
جعفری ۲ قاشق
ذرت ۳ قاشق
نمک،فلفل، پاپریکا،شکر هر کدام ۱قاشق چایی خوری
آرد سوخاری یک دوم پیمانه
پیاز ۲ عدد
کره 1 قاشق
لوبیا ۳۰۰ گرم

دستورالعمل پخت همبرگر گیاهی با لوبیا

  • لوبیا قرمز خیس خورده را به مدت دو ساعت در آب بپزید. سپس نمک و فلفل بزنید و در سینی فر پهن کنید و 10 دقیقه در فر قرار بدهید.
  • لوبیا ها را از فر خارج کرده و در یک ظرف بخوبی بکوبید تا له شود.
  • سپس تخم مرغ، جعفری، ادویه، برنج، آرد سوخاری و ذرت را اضافه و با دست خوب ورز بدهید.
  • مواد را به مدت نیم ساعت داخل یخچال قرار بدهید.
  • مواد را از یخچال خارج کرده و به شکل همبرگر در آورید.
  • در یک تابه کمی کره بزنید و هر دو طرف همبرگرها را چند دقیقه با حرارت ملایم سرخ کنید.
  • در یک تابه کمی روغن و کره بریزید و پیازهای خلالی را کمی تفت بدهید و وقتی کمی نرم شد، نمک، فلفل، کمی شکر اضافه کنید تا کاراملی شود.
  • نان های برگر را به سس مورد نظر آغشته کنید و همبرگر را روی آن قرار بدهید.
  • کمی پیاز کاراملی بگذارید و گوجه و خیارشور را روی آن قرار داده و نوش جان کنید.
همچنین ببینید: طرز تهیه ماشروم برگر

طرز تهیه همبرگر گیاهی با سویا

مواد مورد نیاز پخت همبرگر با سویا

سویا خشک 100 گرم
پیاز 2 عدد
نشاسته ذرت 1 قاشق
آرد سفید 2 قاشق
سس خردل 1 قاشق
آبلیمو 2 قاشق
ترخون خشک 2 قاشق
نمک، فلفل، پودر سیر به میزان لازم

دستورالعمل پخت همبرگر با لوبیا

  • سویا ها را داخل کاسه بریزید. آبلیمو و نمک اضافه کنید و روب آن را با آب ولرم بپوشانید. 1ساعت زمان بدهید تا سویا ها نرم شوند.
  • پیازها را نگینی خرد کنید و در تابه با یک قاشق روغن تفت بدهید تا کمی طلایی شود.
  • سویا ها را آبکش کنید و آب اضافی آنها را با دست خوب بگیرید.
  • سویا ها را در یک کاسه بریزید و پیاز، سس خردل، نشاسته، آرد سفید، ترخون و ادویه ها را به آن اضافه کنید.
  • کمی مخلوط کنید و سپس داخل غذا ساز بریزید و خوب میکش کنید.
  • مواد را از مخلوط کن خارج کرده و چند دقیقه با دست ورز بدهید.
  • از مواد به اندازه یک همبرگر برداشته و با دست شکل بدهید.
  • همبرگرها را داخل یخچال به مدت نیم ساعت قرار بدهید.
  • سپس از یخچال خارج کرده و در روغم سرخ کنید.
  • نوش جان…
نظرات