طرز تهیه سبزی پلو کته با مرغ

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

سبزی پلو کته با مرغ یکی از غذاهای اصیل ایرانی است که با مواد مختلفی چون گوشت، مرغ و ماهی قابل طبخ می باشد و ممکن است مردم هر استانی با توجه به سبزی های موجود در منطقه ی خودشان از انواع سبزی به عنوان سبزی پلویی استفاده کنند.

دستور پخت سبزی پلو کته با مرغ

سبزی هایی که برای پخت سبزی پلو کته با مرغ استفاده می شود، شامل جعفری، گشنیز، شوید، مقدار کمی شنبلیله، چند حبه سیر و در صورت تمایل تره می باشد که همه ی این سبزیجات شامل مقدار زیادی مواد مغذی برای بدن نظیر ویتامین A، ویتامین K، روی، منیزیم، فسفر و غیره هستند و مصرف آنها برای سلامت بدن و همچنین پوست و مو به شدت توصیه میشود.

اما برای تهیه ی سبزی پلو کته با مرغ تا انتهای مطلب همراه ما باشید. همچنین برای تهیه غذای شمالی با مرغ می توانید از مینویسم کمک بگیرید.

مواد لازم برای تهیه سبزی پلو کته با مرغ

مرغ5 تکه
برنج3 پیمانه
روغنبه مقدار لازم
سبزی پلویی(خرد شده)200 گرم
پیاز1 عدد متوسط
رب1/5قاشق غذاخوری
فلفل و نمک و زردچوبهبه مقدار لازم
کرهبه مقدار دلخواه

مراحل پخت سبزی پلو کته با مرغ

سبزی پلو با مرغ

زمان مورد نیاز: 1 ساعت و 40 دقیقه

  1. پختن مرغ

    در اولین مرحله از طرز تهیه ی سبزی پلو کته با مرغ، داخل قابلمه کمی روغن ریخته و مرغ ها را میریزیم، بعد از کمی تفت دادن ، پیاز خرد شده را اضافه کرده و نمک، فلفل و زردچوبه و آب را اضافه می کنیم و اجازه میدهیم بپزد.

  2. پختن سبزی پلو

    سبزی را با برنجی که از قبل با نمک خیس شده ترکیب می کنیم و با مقدار کمی آب روی شعله با حرارت متوسط قرار میدهیم. بعد از اینکه آب برنج کشیده شد به آن به مقدار کمی روغن اضافه کرده و دم کنی روی آن قرار داده و روی حرارت کم قرار می دهیم تا دم بکشد. کمی قبل از برداشتن غذا از روی گاز، کره را روی برنج قرار داده و 2 دقیقه بعد، سبزی پلو را از روی حرارت بردارید.

  3. مرحله نهایی

    وقتی مقداری از آب مرغ کم شد، رب را اضافه کرده و روی حرارت کم قرار می دهیم و تا زمانی که آب مرغ به صورت سس در آمد آن را از روی شعله بر نمیداریم. وقتی به شکل سس شد آماده ی سرو در کنار سبزی پلو کته می باشد.

پیشنهاد می کنم خورش بامیه با مرغ را حتما امتحان کنید.

نکات طلایی در تهیه سبزی پلو کته با مرغ

  • اگر میخواهید ته دیگ زیباتری داشته باشید، وقتی آب برنج کشیده شد در قابلمه ی دیگر مقداری روغن ریخته و نان یا سیب زمینی های ورقه شده به قطر 5 میلیمتر را کف قابلمه قرار دهید، سپس سبزی پلو را روی آن بریزید.
  • اگر تمایل به وجود پیازسرخ شده در سبزی پلو کته با مرغ دارید، از قبل یک عدد پیاز متوسط را نگینی خرد کرده و سرخ کنید و هنگامی که آب سبزی پلو کشیده شد پیاز را همراه با روغن در قابلمه بریزید و سپس دمکنی قرار دهید.
  • برای پخت سبزی پلو کته با مرغ میتوانید مرغ را فقط با آب و نمک و کمی فلفل سیاه پخته و تکه های مرغ پخته شده را بعد از کشیده شدن آب سبزی پلو به پلو اضافه کرده و سپس دم بگذارید.

نظرات