Take a fresh look at your lifestyle.

طرز تهیه سبزی پلو با ماهی خوشمزه به سبک رستورانی

سبزی پلو با ماهی رستوران

سبزی پلو با ماهی غذای اصیل ایرانی است که پیشینه آن مربوط به زمان حضرت سلیمان است. از این غذا به عنوان غذای شب عید هم استفاده میشود و بیشتر مردم ایران سالهاست که از سبزی پلو با ماهی به عنوان غذای شب عید استفاده می کنند. سبزی پلو با ماهی به روش های مختلفی قابل طبخ است، اما حتما متوجه شده اید سبزی پلو با ماهی رستوران ها طعم بخوصی دارد. در ادامه روش پخت سبزی پلو با ماهی به روش رستورانی را خدمتتان توضیح میدهیم.

دستور تهیه سبزی پلو با ماهی رستورانی خوشمزه

برای تهیه سبزی پلو با ماهی خوشمزه رستورانی به روش زیر عمل کنید. همچنین میتوانید دستور پخت ته چین میگو با سبزی ماهی را در مینویسم دنبال کنید.

مواد لازم برای تهیه سبزی پلو با ماهی رستورانی

برنج3 پیمانه
سبزی پلویی نیم کیلو
کنجد1/5 قاش غذاخوری
آبلیمو وزعفران دم کردهبه میزان لازم
سیر3 حبه
ماهی1 عدد متوسط
سیب زمینی1 عدد متوسط
سرکه سفید5 قاشق غذاخوری
پیاز1 عدد متوسط
ادویه شامل (نمک، تخم گشنیز، فلفل سیاه، زردچوبه، ادویه مخصوص ماهی)به میزان لازم

طرز تهیه سبزی پلو با ماهی رستورانی

زمان مورد نیاز: 2 ساعت و 30 دقیقه

  1. مرینیت کردن ماهی

    ابتدا مقداری آب با نمک و سرکه سفید ترکیب کزده و ماهی را به مدت 20 الی 25 دقیقه در این ترکیب قرار میدهیم. سپس ادویه های ذکر شده را ریخته و کمی ماهی را به آن آغشته میکنیم. پیاز و سیر را خرد کرده و به همراه آبلیمو و زعفران دم کشیده داخل آن میریزیم و روی آن سلفون کشیده و به مدت 40 دقیقه در یخچال قرار میدهیم تا طعم و مزه ی ادویه ها و زعفران را بگیرد. مرحله ی اول از سبزی پلو با ماهی مجلسی و رستورانی را دیدیم.

  2. پختن سبزی پلو

    حالا در مرحله ی دوم از پخت سبزی پلو با ماهی خوشمزه به سبک رستورانی، مقداری آب را روی حرارت گذاشته و کمی نمک در آب میریزیم و کمی صبر میکنیم تا جوش بیاید، سپس برنج از قبل خیس شده را به آن اضافه میکنیم برنج را وقتی کمی نرم شد آبکش میکنیم و یک قابلمه بر میداریم و روی حرارت ملایم قرار میدهیم. در آن کمی روغن میریزیم، کنجد را در روغن ریخته و تکان میدهیم تا همه جای کف قابلمه کنجد باشد و سیب زمینی های رنده شده را روی آن ریزیم و 1دقیقه که گذشت برنج را که با سبزی پلویی خرد شده ترکیب شده روی آن میریزیم و دمکنی روی آن قرار داده و حرارت را کم میکنیم. وقتی سبزی پلو دم کشید تکه ای کره آب شده روی آن ریخته و از روی حرارت برمی داریم.

  3. سرخ کردن ماهی

    آخرین مرحله ازروش پخت سبزی پلو با ماهی رستورانی، نوبت سرخ کردن ماهی هاست. درون تابه مقداری روغن ریخته و بعد از اینکه روغن کمی داغ شد، ماهی های مرینیت شده را با آن سرخ کنید. حالا می توانید ماهی های سرخ شده را در کنار سبزی پلو نوش جان کنید.

همچنین پیشنهاد می کنم دستور پخت حشو میگو را امتحان کنید.

نکات طلایی برای پخت سبزی پلو با ماهی خوشمزه و رستورانی

  • در تهیه سبزی پلو با ماهی خوشمزه رستورانی، برای اینکه بوی ماهی گرفته شود و ماهی ترد و لذیذی داشته باشید، ماهی را داخل ترکیبی از آب و نمک و سرکه سفید قرار دهید.
  • دقت کنید که ماهی برای زمان طولانی داخل مواد مرینیت ماهی نماند زیرا به بافت گوشت ماهی آسیب میزند.
  • در صورتی که ترجیح می دهید ماهی شما نرم باشد، روغن را کمی داغ کنید اما اگر ماهی را خشک تر و به اصطلاح سوخاری تر دوست دارید روغن را قبل از سرخ کردن کمی داغ تر کنید و سپس هر دو طرف آنرا در پودر سوخاری سرخ کنید.
  • در پختن برنج سبزی پلو با ماهی رستورانی، از جوشاندن بیش از حد برنج خودداری کنید تا ظاهر سبزی پلو با ماهی شما مجلسی تر شود.
  • اگر برنج سبزی پلو با ماهی رستورانی شما نرم شد و مورد پسندتان نبود، بعد از اینکه در آبکش ریختید، کمی آب سرد(نصف لیوان و از شیر آب سرد) روی برنج بریزید.
  • از هر مدل ماهی میتوانید برای تهیه سبزی پلو ماهی رستورانی استفاده کنید
  • میتوانید از سیب زمینی های ورقه شده هم برای ته دیگ استفاده کنید. لازم به ذکر است که ضخامت سیب زمینی های ورقه شده را حدودا 5 میل بگیرید و بعد از اینکه روی کنجد ها چیدید 2 دقیقه صبر کرده و سپس برگردانید و به روش گفته شده عمل کنید.

مگ تک

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.