برای آشنایی با طرز تهیه پاستا گیاهی و مقدار دقیق مواد اولیه آن برای 4 نفر ادامه این مطلب را بخوانید.
مواد لازم برای تهیه پاستا گیاهی برای 4 نفر
پاستا | یک بسته |
قارچ | 6 عدد |
کدو سبز | 4 عدد |
فلفل دلمه قرمز و سبز | از هر کدام یک عدد |
خامه | نصف پاکت |
پینر خامه ای | دو قاشق غذا خوری |
شیر | یک لیوان |
سیر | 3 حبه |
نمک، فلفل اورگانو (پونه کوهی) | به مقدار لازم |
پیاز | 2 عدد |
طرز تهیه پاستا گیاهی برای 4 نفر
- مرحله اول
برای تهیه پاستا گیاهی ابتدا پیازها را پوست کنید و نگینی خرد کنید سپس درون روغن آنها را سرخ کنید.
- مرحله دوم
سیرها را پوست و رنده کنید و همراه با پیاز آنها را سرخ کنید.
- مرحله سوم
بعد از اینکه سیر و پیاز کمی سرخ شد قارچ را خرد کنید و به روغن اضافه کنید.
- مرحله چهارم
کدوها را خوب بشویید سپس آنها را به صورت خلال های باریک و کوچک خرد کنید و به مواد داخل تابه اضافه کنید و خوب با هم تف بدهید.
- مرحله پنجم
فلفل دلمه قرمز و سبز را مانند کدو به صورت خلالی خرد کنید و به مواد اضافه کنید.
- مرحله ششم
نمک، فلفل سیاه و قرمز را به همراه ادویه اورگانو (پونه کوهی) به مواد اضافه کنید و خوب تف بدهید تا حسابی با هم ترکیب شود.
- مرحله هفتم
کمی آب جوش بیاورید سپس پاستا را درون آن بریزید تا برای 4 الی 5 دقیقه نرم و پخته شود.
- مرحله هفتم
در این مرحله باید خامه، پنیر خامه ای را به مواد تابه اضافه کنید. بعد از اینکه خوب تف دادید شیر را اضافه کنید. برای 5 الی 6 دقیقه مواد را روی حرارت تف بدهید سپس پاستا پخته شده را نیز به آن اضافه کنید بعد از چند دقیقه زیر شعله را خاموش کنید.
- مرحله هشتم
پاستا گیاهی شما آماده است می توانید آن را در یک ظرف مناسب سرو کنید و میل کنید. نوش جان
نکات طلایی برای تهیه پاستا گیاهی
- پاستا را درون آب جوش به موقع آب کش کنید تا نه خیلی سف باشد و نه اینکه شفته شده باشد.
- اگر دوست داشته باشید می توانید مقدار تندی پاستا گیاهی را به سلیقه خودتان زیاد و کم کنید.
- زمانی که شیر و خامه را به مواد اضافه می کنید 10 دقیقه بعد زیر شعله را خاموش کنید بیش از این مقدار نباید روی حرارت قرار بگیرد.