Take a fresh look at your lifestyle.

طرز تهیه پاستا گیاهی برای ۴ نفر

برای آشنایی با طرز تهیه پاستا گیاهی و مقدار دقیق مواد اولیه آن برای 4 نفر ادامه این مطلب را بخوانید.

مواد لازم برای تهیه پاستا گیاهی برای 4 نفر

پاستایک بسته
قارچ6 عدد
کدو سبز4 عدد
فلفل دلمه قرمز و سبزاز هر کدام یک عدد
خامه نصف پاکت
پینر خامه ایدو قاشق غذا خوری
شیریک لیوان
سیر3 حبه
نمک، فلفل اورگانو (پونه کوهی)به مقدار لازم
پیاز 2 عدد

طرز تهیه پاستا گیاهی برای 4 نفر

  1. مرحله اول

    برای تهیه پاستا گیاهی ابتدا پیازها را پوست کنید و نگینی خرد کنید سپس درون روغن آنها را سرخ کنید.

  2. مرحله دوم

    سیرها را پوست و رنده کنید و همراه با پیاز آنها را سرخ کنید.

  3. مرحله سوم

    بعد از اینکه سیر و پیاز کمی سرخ شد قارچ را خرد کنید و به روغن اضافه کنید.

  4. مرحله چهارم

    کدوها را خوب بشویید سپس آنها را به صورت خلال های باریک و کوچک خرد کنید و به مواد داخل تابه اضافه کنید و خوب با هم تف بدهید.

  5. مرحله پنجم

    فلفل دلمه قرمز و سبز را مانند کدو به صورت خلالی خرد کنید و به مواد اضافه کنید.

  6. مرحله ششم

    نمک، فلفل سیاه و قرمز را به همراه ادویه اورگانو (پونه کوهی) به مواد اضافه کنید و خوب تف بدهید تا حسابی با هم ترکیب شود.

  7. مرحله هفتم

    کمی آب جوش بیاورید سپس پاستا را درون آن بریزید تا برای 4 الی 5 دقیقه نرم و پخته شود.

  8. مرحله هفتم

    در این مرحله باید خامه، پنیر خامه ای را به مواد تابه اضافه کنید. بعد از اینکه خوب تف دادید شیر را اضافه کنید. برای 5 الی 6 دقیقه مواد را روی حرارت تف بدهید سپس پاستا پخته شده را نیز به آن اضافه کنید بعد از چند دقیقه زیر شعله را خاموش کنید.

  9. مرحله هشتم

    پاستا گیاهی شما آماده است می توانید آن را در یک ظرف مناسب سرو کنید و میل کنید. نوش جان

نکات طلایی برای تهیه پاستا گیاهی

  • پاستا را درون آب جوش به موقع آب کش کنید تا نه خیلی سف باشد و نه اینکه شفته شده باشد.
  • اگر دوست داشته باشید می توانید مقدار تندی پاستا گیاهی را به سلیقه خودتان زیاد و کم کنید.
  • زمانی که شیر و خامه را به مواد اضافه می کنید 10 دقیقه بعد زیر شعله را خاموش کنید بیش از این مقدار نباید روی حرارت قرار بگیرد.

مگ تک

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.