طرز تهیه سالاد کلم سفید و کشمش (خوشمزه و مجلسی)
یکی از سالاد های پرطرفدار در ایران، سالاد با کلم سفید و کشمش می باشد که در رستوران های زیادی این سالاد لذیذ سرو می شود. سالاد کلم و کشمش کمی شبیه به سالاد اندونزی می باشد. این سالاد خوشمزه را در منزل تهیه کنید و به عنوان پیش غذا میل کنید. در این پست طرز تهیه سالاد کلم سفید و کشمش به شما ارائه می شود، با ما همراه باشید.
طرز تهیه سالاد کلم سفید با کشمش و گردو
مواد لازم برای طرز تهیه ی سالاد کلم سفید و کشمش
- به جای پیمانه می توانید از یک لیوان فرانسوی استفاده کنید.
مواد لازم (برای 5 نفر) | |
کلم سفید | ۱ عدد کوچک |
هویج | ۱ عدد |
ذرت | نصف پیمانه |
کشمش | نصف پیمانه |
گردو خرد شده | نصف پیمانه |
کلم قرمز و گوجه | به میزان دلخواه (تزئین) |
سس مایونز | 2 قاشق غذاخوری |
ماست | 2 قاشق غذاخوری |
آبلیمو | 2 قاشق غذاخوری |
آویشن، نمک و فلفل | به میزان لازم |
بخوانید: طرز تهیه سالاد کلم قرمز مخصوص
نحوه تهیه سالاد کلم سفید و کشمش
- کلم و هویج را به خوبی بشویید.
- کلم را روی تخته ی آشپزخانه بسیار نازک و رشته ای برش بزنید.
- پوست هویج را گرفته و آن را ریز رنده کنید.
- ذرت را حدود 30 دقیقه روی حرارت قرار دهید تا بپزد.(از کنسرو ذرت هم می توانید، استفاده کنید)
- سپس یک ظرف بزرگ برداشته و کلم و هویج، ذرت و کشمش را درون ظرف ریخته و هم بزنید.
- در ظرفی دیگر سس مایونز، ماست، آبلیمو و ادویه ها را مخلوط کرده و هم بزنید تا یکدست شود.
- سس را به مخلوط کلم و هویج اضافه کرده و هم بزنید تا سس به خورد مواد برود.
- سالاد را به مدت یک ساعت درون یخچال قرار دهید.
- بعد از یک ساعت سالاد را درون ظرف سرو ریخته و با کلم قرمز خرد شده، گوجه فرنگی و گردو خرد شده تزئین کنید.
- سالاد کلم سفید و کشمش شما آماد می باشد، نوش جان!
بیشتر بخوانید: طرز تهيه سالاد انار و اسفناج