طرز تهیه سالاد کلم سفید و کشمش (خوشمزه و مجلسی)

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

یکی از سالاد های پرطرفدار در ایران، سالاد با کلم سفید و کشمش می باشد که در رستوران های زیادی این سالاد لذیذ سرو می شود. سالاد کلم و کشمش کمی شبیه به سالاد اندونزی می باشد. این سالاد خوشمزه را در منزل تهیه کنید و به عنوان پیش غذا میل کنید. در این پست طرز تهیه سالاد کلم سفید و کشمش به شما ارائه می شود، با ما همراه باشید.

طرز تهیه سالاد کلم سفید با کشمش و گردو

مواد لازم برای طرز تهیه ی سالاد کلم سفید و کشمش 

  • به جای پیمانه می توانید از یک لیوان فرانسوی استفاده کنید.
مواد لازم (برای 5 نفر)
کلم سفید ۱ عدد کوچک
هویج ۱ عدد
 ذرت نصف پیمانه
کشمش نصف پیمانه
گردو خرد شده نصف پیمانه
کلم قرمز و گوجه  به میزان دلخواه (تزئین)
سس مایونز 2 قاشق غذاخوری
ماست 2 قاشق غذاخوری
آبلیمو 2 قاشق غذاخوری
آویشن، نمک و فلفل به میزان لازم

 

نحوه تهیه سالاد کلم سفید و کشمش

  • کلم و هویج را به خوبی بشویید.
  • کلم را روی تخته ی آشپزخانه بسیار نازک و رشته ای برش بزنید.
  • پوست هویج را گرفته و آن را ریز رنده کنید.
  • ذرت را حدود 30 دقیقه روی حرارت قرار دهید تا بپزد.(از کنسرو ذرت هم می توانید، استفاده کنید)
  • سپس یک ظرف بزرگ برداشته و کلم و هویج، ذرت و کشمش را درون ظرف ریخته و هم بزنید.
  • در ظرفی دیگر سس مایونز، ماست، آبلیمو و ادویه ها را مخلوط کرده و هم بزنید تا یکدست شود.
  • سس را به مخلوط کلم و هویج اضافه کرده و هم بزنید تا سس به خورد مواد برود.
  • سالاد را به مدت یک ساعت درون یخچال قرار دهید.
  • بعد از یک ساعت سالاد را درون ظرف سرو ریخته و با کلم قرمز خرد شده، گوجه فرنگی و گردو خرد شده تزئین کنید.
  • سالاد کلم سفید و کشمش شما آماد می باشد، نوش جان!
نظرات