طرز تهیه آش دوغ نذری برای 100 نفر + مقدار دقیق مواد آن

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

اگر آش دوغ نذر کرده اید و نمی دانید برای 100 نفر چه مقدار مواد اضافه کنید این پست به شما کمک می کند تا طرز تهیه آش دوغ نذری برای 100 را به همراه مقدار دقیق مواد آنه بدانید و به راحتی یک آش دوغ خوشمزه درست کنید.

مواد اولیه برای تهیه آش دوغ نذری برای 100 نفر

برنج نیم دانه40 پیمانه
نخود30 پیمانه
لوبیا سفید30 پیمانه
سبزی آش(تره، گشنیز،جعفری، برگ سیر یا اسفناج، برگ چغندر)10 کیلو گرم
نعناع داغ200 گرم
پیاز داغ200 گرم
نمک،فلفل و زردچوبهبه مقدار لازم
سیر له شده300 گرم

طرز تهیه آش دوغ نذری برای 100 نفر

  1. مرحله اول

    ابتدا نخود و لوبیا را از شب قبل خیس کنید.

  2. مرحله دوم

    سبزی آش دوغ را بعد از پاک کردن و شستن، در یک پارچه پهن کنید و اجازه بدهید کمی آب اضافی آن برود. سپس یکدست خرد کنید.

  3. مرحله سوم

    برنج را خوب بشویید سپس درون قابلمه مناسب بریزید و روی حرارت قرار بدهید تا بپزد. برنج باید نرم شود و خوب پخته شود.

  4. مرحله چهارم

    نخود و لوبیا را در یک قابمه بریزید تا پخته شود. سپس به برنج هایی که از قبل پخته شده بود اضافه کنید. مقداری آب جوش بیاورید و درون قابلمه بریزید. سپس سیر له شده را به آن اضافه کنید.

  5. مرحله پنجم

    سبزی آش دوغ را که از قبل آماده کرده بودید به نخود، لوبیا و برنجی که در قابلمه قرار دارد اضافه کنید و آش را بهم بزنید تا مواد به خوبی باهم ترکیب شوند. اجازه بدهید سبزی آش به مدت نیم ساعت همراه با مواد دیگر آش دوغ روی حرارت پخته شود.

  6. مرحله ششم

    اگر دوغ محلی داشتید از آن استفاده کنید ولی اگر نداشتید می توانید از دوغ معمولی برای تهیه آش استفاده کنید. دوغ را درون قابلمه بریزید و بهم بزنید سپس مقداری نمک و فلفل به آش اضافه کنید. درب قابلمه آش را نگذارید زیرا سبب می شود دوغ بریده شود.

  7. مرحله هفتم

    بعد از گذشت 15 دقیقه زیر شعله را خاموش کنید و در ظرف های مناسب بریزید. به وسیله پیاز داغ و نعناع داغ آش دوغ را تزیین کنید.

نکات مهم در تهیه آش دوغ

  • آش دوغ هر مقدار تندتر باشد خوشمزه تر خواهد شد.
  • اگر دوست داشته باشید می توانید از گوشت هم در تهیه آش دوغ استفاده کنید. گوشت را بپزید و ریش ریش کنید قبل از ریختن دوغ، گوشت را به مواد آش اضافه کنید سپس دوغ را بریزید.
  • برای نبریدن آش مدام آن را هم بزنید.
  • اگر دوغ محلی در دسترستان نبود از دوغ گازدار استفاده کنید.
  • اگر آشتان غلیظ شد با دوغ مقداری آن را رقیق کنید.
  • به جای برنج می توانید از بلغور پخته شده نیز استفاده کنید.
نظرات