طرز تهیه رنگ خوراکی قرمز برای کیک با انواع میوه ها
نحوه تهیه رنگ خوراکی قرمز برای کیک با انواع میوه ها چگونه است؟ چگونه رنگ خوراکی قرمز میوه برای کیک درست کنیم؟ در این پست قصد داریم تا به تمامی این سوالات پاسخ دهیم و روش های ساده برای طرز تهیه رنگ خوراکی قرمز برای کیک با انواع میوه ها را توضیح دهیم. پس با ما همراه باشید تا طرز تهیه رنگ قرمز طبیعی خوراکی با انواع میوه ها مانند لبو، انار، آلبالو، تمشک و توت فرنگی را یاد بگیریم. همچنین خواندن مطلب برای نوشتن روی کیک از چه موادی استفاده کنیم؟ می تواند برای تزئین کیک مفید باشد.
روش تهیه رنگ خوراکی قرمز برای کیک با انواع میوه ها
پس از پخت کیک و شیرینی اگر یک رنگ زیبا و قرمز به آن اضافه کنیم زیباتر و خوش مزه تر خواهد شد. اگر به دنبال این هستید که کیک و شیرینی تان را تزیین کنید و دوست دارید که کمی رنگ قرمز به آن اضافه کنید تا زیباتر و خوشمزه تر شود میتوانید از رنگ های خوراکی استفاده کنید. در ادامه قصد داریم تا طرز تهیه رنگ قرمز خوراکی برای کیک با انواع میوه ها را آموزش دهیم. پس با ما همراه باشید.
طرز تهیه رنگ خوراکی قرمز در خانه با لبو یا چغندر قرمز
اگر قصد رنگ دادن به کیک خود را دارید و میخواهید که رنگ زیبایی داشته باشید میتوانید از روش های گوناگونی استفاده کنید. یکی از میوه هایی که میتوانید استفاده کنید تا کیک تان رنگ قرمز به خود بگیرد، چغندر و یا لبو است. برای کسانی که دوست ندارند تا از مواد و عناصر مصنوعی برای رنگ دهی کیک خود استفاده کنند، کمک گرفتن از چغندر را واقعا پیشنهاد می کنیم. نگران نباشید چرا که اصلا مزه و طعم چغندر و یا لبو را در کیک خود احساس نمی کنید.
مواد لازم:
- 3 عدد چغندر بزرگ
- آب
طرز تهیه رنگ خوراکی قرمز با لبو یا چغندر قرمز به شرح زیر است:
- چغندر و یا لبو را به خوبی شستشو دهید.
- پوست آن را کنده و خورد کنید. هر کدام به اندازه 2 الی 3 سانتی متر خورد کنید.
- چغندر های ریز ریز شده را داخل یک قابلمه و یا ماهیتابه قرار دهید و روی آن را با آب بپوشانید.
- بگذاردی آب بجوشد.
- سعی کنید آهسته آهسته گاز را کم کنید تا از آب از جوشش بیافتد.
- باید چغندر ها به خوبی نرم شده باشند و آب به خوبی قرمز شده باشد.
- آب چغندر را جدا کرده و داخل یخچال قرار دهید به مدت 1 هفته بگذارید بماند.
رنگ خوراکی قرمز خانگی شما آماده است و میتوانید از آن برای رنگ دادن به کیک خود استفاده کنید.
طرز تهیه رنگ خوراکی قرمز با انار
یکی دیگر از میوه های دیگر که میتوان برای تهیه رنگ خوراکی قرمز برای کیک استفاده کرد، انار است. انار به دلیل رنگی که دارد می تواند در رنگ دادن به خوراکی کمک شایانی کند. رنگ انار یا آب انار به قدری زیاد و پر رنگ است که میتواند بر روی لباس ها هم بماند. اگر قصد پاک کردن لکه آب انار از روی لباس رنگی را دارید، مطلب زیر را مورد مطالعه قرار دهید.
چگونه لکه آب انار را از روی لباس رنگی پاک کنیم؟ (معرفی ۴ روش ساده)
اگر قصد اضافه کردن رنگ قرمز به کیک خود را دارید و میخواهید که از انار کمک بگیرید 2 راه و روش پیش رو دارید:
- از آب انار آماده شده استفاده کنید.
- آب انار را خودتان بگیرید.
اگر آب انار را خریداری کرده اید، مطمئن شوید که از مواد افزودنی در آن استفاده نشده است. آب انار به کیک و خوراکی شما رنگ بنفش تیره و قرمز را اضافه می کند که میتوانید برای رنگ دهی بهتر از تمشک و توت فرنگی هم استفاده کنید.
طرز تهیه رنگ خوراکی برای کیک با آب انار آماده، به شرح زیر است:
- آب انار آماده را کنار بگذارید و به سراغ تمشک و یا توت فرنگی بروید.
- تمشک های قرمز و توت فرنگی ها را داخل یک الک بگذارید.
- زیر الک قابلمه قرار دهید و با پشت قاشق تمشک و توت فرنگی ها را خوب له کنید تا آب آن ها جدا شود.
- در آخر آب انار و آب تمشک ها را با یکدگیر مخلوط کرده و داخل یک ظرف در بسته داخل یخچال به مدت یک هفته نگه دارید تا رنگ آن ها تثبیت شود.
رنگ خوراکی شما آماده است و به سادگی می توانید برای تزیین کیک و شیرینی خود از آن استفاده کنید.
طرز تهیه رنگ خوراکی قرمز با تمشک یا توت فرنگی
به منظور تهیه رنگ قرمز برای کیک میتوان از تمشک و توت فرنگی استفاده کرد و آب و عصاره آن ها را جدا کرد. یکی از مزیت های استفاده از میوه ها برای رنگ دادن به کیک این است که دیگر از مواد افزودنی و نگهداری کننده استفاده نمیشود و کاملا طبیعی است. در قسمت فوق به این موضوع اشاره کرده ایم که آب انار آماده را به آب تمشک و توت فرنگی مخلوط کنید. باید گفت که همان مراحل فوق را باید طی کنید اما با آب انار مخلوط کنید و اما حال که قصد اضافه کردن آب انار را ندارید بهتر است که از مقدار تمشک بیشتری استفاده کنید. در ادامه طرز تهیه رنگ خوراکی قرمز برای کیک با انواع میوه ها را بیشتر توضیح خواهیم داد.
مواد لازم:
- تمشک به مقدار زیاد
- توت فرنگی به مقدار زیاد
طرز تهیه رنگ خوراکی قرمز با تمشک یا توت فرنگی به شرح زیر است:
- ابتدا تمشک و توت فرنگی را شستشو دهید.
- سپس بر روی قابلمه یا ظرف گودی، الک را قرار دهید.
- تمشک و توت فرنگی ها را داخل الک با پشت قاشق له کنید.
- این کار را انجام دهید تا آب تمشک ها کشیده شود.
- آب تمشک و توت فرنگی را جدا کرده و به مدت یک هفته داخل یخچال قرار دهید.
طرز تهیه رنگ خوراکی با پوست بادمجان
طرز تهیه رنگ خوراکی قرمز با کلم قرمز
اگر به دنبال طرز تهیه رنگ خوراکی قرمز برای کیک با انواع میوه ها هستید میتوانید از روش های گوناگونی استفاده کنید که در این پست کامل توضیح داده ایم. با استفاده از کلم قرمز می توانید رنگ قرمز را به خوراکی کیک خود اضافه کنید. در ادامه طرز تهیه رنگ خوراکی قرمز با کلم قرمز را توضیح خواهیم داد. البته این رنگ بیشتر به بنفش نزدیک است تا قرمز.
طرز تهیه رنگ خوراکی قرمز با کلم قرمز به شرح زیر است:
- یک کلم کامل را نصف کرده و ریز ریز کنید.
- کلم های ریز شده را داخل کتری قرار دهید و بگذارید و روی آن را با آب بپوشانید.
- بگذارید به مدت 15 دقیقه بجوشد.
- آرام آرام شعله را کم کنید.
- کلم ها را از کتری بیرون آورد.
- آب کلم را به مدت 15 الی 30 دقیقه بگذارید به جوشد.
رنگ خوراکی شما آماده است اما این نکته را فراموش نکنید که کلم قرمز رنگ بنفش تیره دارد.
طرز تهیه رنگ خوراکی قرمز با آلبالو
یکی دیگر از میوه هایی که میتوانید برای رنگ دادن به کیک خود استفاده کنید آلبالو است. در ادامه طرز تهیه رنگ قرمز با آلبالو را توضیح خواهیم داد.
طرز تهیه رنگ قرمز با آلبالو:
- ابتدا هسته آلبالو ها را با دستگاه مخصوص و یا به صورت دستی جدا کنید.
- با استفاده از الک و قرار دادن یک قابلمه زیر آن، با گوشت کوب آلبالو ها را له کنید.
- این کار را ادامه دهید تا آب آلبالو جدا شد.
آب آلبالو ها را داخل یخچال قرار دهید.