روش نگهداری آب نارنج که تلخ نشود
نارنج میوه ای مفید است و آب نارنج به عنوان طعم دهنده در تهیه برخی غذاها و به خصوص غذاهای ایرانی استفاده می شود. همچنین در طب سنتی نوشیدن آب نارنج باعث درمان برخی بیماری ها می شود. نارنج در همه فصل ها موجود نیست و لازم است آب نارنج را گرفته و در جایی مناسب نگهداری کنیم تا همیشه آب نارنج داشته باشیم اما اگر تابحال آب نارنج را گرفته اید و بعد از مدتی کوتاه تلخ شده است، با ما همراه شوید تا روش نگهداری آب نارنج که تلخ نشود را به شما بیاموزیم.
نگهداری آب نارنج بدون تلخی
برای نگهداری آب نارنج روش های متفاوتی وجود دارد ما سعی کردیم در اینجا دو روش اساسی را به طور کامل و همراه با تمام نکات آن به شما بیاموزیم.
پیشنهاد می کنیم راهکار از بین بردن تلخی آبلیمو و همچنین روش های تازه نگه داشتن آبلیمو را در مینویسم یاد بگیرید.
گرفتن آب نارنج بدون تلخی
زمان مورد نیاز: 25 دقیقه
- آماده کردن آب نارنج
نارنج ها را می شوییم و در آبکش می ریزیم.
- پوست کردن نارنج
در این مرحله از روش نگهداری آب نارنج که تلخ نشود، پوست نارنج ها را به شکل نازک جدا می کنیم. برای این کار از چاقوی تیز یا پوست کن میوه استفاده می کنیم.
- آبگیری نارنج
آب نارنج ها را می گیریم و در قابلمه ای می ریزیم.
- جوشاندن آب نارنج
قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و با یک قاشق مدام کف روی آب نارنج را بر می داریم.
- اضافه کردن نمک (اختیاری)
بعد از 20 دقیقه جوشیدن نمک می زنیم و هم می زنیم. حرارت را خاموش کرده و می گذاریم خنک شود، سپس در شیشه می ریزیم و در یخچال می گذاریم.
همچنین بخوانید : شربت بهار نارنج
نگهداری آب نارنج بدون تلخی و کپک
- آبگیری نارنج : نارنج ها را از وسط نصف کرده و آب آن را می گیریم. سپس از صافی رد می کنیم.
- جوشاندن آب نارنج : برای نگهداری آب نارنج که تلخ نشود، این آب نارنج را در قابلمه ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد. هنگام جوشیدن کف روی آن را می گیریم.
- نگهداری آب نارنج : بعد از اینکه تقریبا 15 الی 20 دقیقه جوشید، از روی حرارت بر می داریم تا خنک شود و سپس در شیشه های مورد نظر می ریزیم.
روش نگهداری آب نارنج در فریزر
بهترین روش برای نگهداری آب نارنج بدون تلخی در طولانی مدت، قرار دادن آن در فریزر است.
برای این روش می توانید آب نارنج را در شیشه های مورد نظر بریزید و در فریزر بگذارید، در اینصورت آب نارنج ماندگاری بیشتری دارد. همچنین می توانید در قالب های یخ بریزید و در فریزر بگذارید.
نکات کلیدی برای نگهداری آب نارنج تازه بدون تلخی
- در روش دوم می توانید بعد از جوشیدن کمی نمک بریزید.
- همچنین بهتر است از آبمیوه گیری دستی استفاده کنید تا هسته های نارنج له نشود و همچنین آب نارنج تلخ نشود.
- جهت نگهداری آب نارنج برای مدت طولانی، آب نارنج را در یخچال بگذارید.
- برای نگهداری آب نارنج که تلخ نشود، باید پوست نارنج را دور تا دور بگیرید.
- برای آبگیری نارنج، می توان از دستگاهی که آب انار را می گیرد، استفاده کرد.
- مهم ترین نکته برای نگهداری آب نارنج این است که نارنج های تازه چیده شده را برای 4 الی 5 روز در یخچال بگذارید و سپس آب آن را بگیرید
- همچنین برای جوشاندن آب نارنج، باید از قابلمه تمیز استفاده کنید و همینطور باید شیشه ها خشک و تمیز باشند.
- شیشه هایی که آب نارنج را در آن ها می ریزید بهتر است پلاستیکی نباشد و شیشه ای باشد.
- لازم به ذکر است تا 24 ساعت بعد از اینکه آب نارنج را در یخچال گذاشتید، درب آن را باز نکنید.
- در برخی رسپی ها آب نارنج را دو بار می جوشانند.
همچنین بخوانید : آبغوره خانگی