افزایش ماندگاری گل طبیعی در خانه با 9 گام ساده
یک دسته گل تازه میتواند هر اتاقی را روشن کند، اما وقتی ریشهها خراب شوند گل شروع به پژمرده شدن میکند و در نهایت دیگری زیبایی نخواهد داشت. خوشبختانه، روشهایی برای افزایش ماندگاری گل طبیعی در خانه با مراقبت مناسب وجود دارند.
شما باید چند قدم اضافی بردارید تا گل برای مدت زمان طولانیتری باطروات بماند و به ما اعتماد کنید که ارزشش را دارد. مراقبت درست از گل موجب ماندگاری بیشتر آنها میشود. اما نیازی به خرید مواد نگهدارنده فانتزی یا به اصطلاح غذای گل نیست.
در ادامه روشهایی با استفاده از مواد اولیه خانگی برای افزایش ماندگاری گل طبیعی برای شما آورده شده است.
روشهای خانگی برای افزایش ماندگاری گل
- گام 1: 1 لیتر آب گرم را در یک گلدان تمیز بریزید.
- گام 2: 2 قاشق غذاخوری شکر را داخل آب بریزید. شکر به تغذیه گلها و باز شدن شکوفهها کمک میکند.
- گام 3: 2 قاشق غذاخوری سرکه سفید اضافه کنید و خوب هم بزنید. سرکه به جلوگیری از رشد باکتریها کمک میکند و عمر و ماندگاری گلها را افزایش میدهد. اگر سرکه و/یا شکر ندارید، لیموناد با آب همین کار را انجام میدهد.
- گام 4: تمام برگهای پایینی گلها را جدا کنید تا در آب باقی نمانند.
- گام 5: ساقههای گل را در حالی که زیر آب هستند، 1 تا 2 اینچ با زاویه برش دهید.
- گام 6: گلها را در گلدان به سلیقهی خود تزیین کنید.
- گام 7: دسته گل را در مکانی خنک و به دور از تابش مستقیم نور خورشید قرار دهید. تابش مستقیم نور خورشید باعث میشود که گلها سریعتر پژمرده شوند.
- گام 8: آب گلدان را یک روز در میان عوض کنید و هر بار ساقهها را دوباره ببرید.
- گام 9: از گلهای خود برای یک مدت طولانی لذت ببرید!
نکات دیگر برای طولانی شدن ماندگاری گل طبیعی
- لالهها پس از چیده شدن چند اینچ رشد میکنند و به سمت نزدیکترین منبع نور به رشد خود ادامه میدهند.
- سنبلها را نباید از پیاز قطع کرد. در واقع اگر روی پیاز باقی بمانند عمر بیشتری دارند.
- نرگسها را نباید با گلهای دیگر در گلدان گذاشت. آنها مادهای ترشح میکنند که وقتی در یک گلدان قرار میگیرند موجب پژمرده و خراب شدن گلهای دیگر میشوند.
همچنین بخوانید: