ترکیبات ادویه ایتالیایی + کاربرد و طرز تهیه
ادویه ایتالیایی ترکیبی از گیاهان و ادویه جات است که برای طعم دادن به بسیاری از غذاهای ایتالیایی استفاده می شود. شاید برایتان سوال باشد که ترکیبات ادویه ایتالیایی چیست و در چه غذاهایی استفاده میشود. با مینویسم همراه شوید تا ترکیبات ادویه ایتالیایی و طرز تهیه آن را برای شما ارائه بدهیم.
ترکیبات ادویه ایتالیایی چیست و چه کاربردی دارد
ترکیبات ادویه ایتالیایی بسیار ساده هستند و ممکن است از قبل در آشپزخانه خود داشته باشید. در اینجا 6 ماده لازم برای تهیه ادویه ایتالیایی وجود دارد.
- مرزنجوش: شبیه پونه کوهی ، اما کاملاً تند نیست. در بعضی دستور ها استفاده نمیشود.
- ریحان: ریحان خشک طعم کمی شیرین و کمی تند می دهد.
- آویشن : از خانواده نعناع است و به افزودن طعم های پیچیده به غذاها و ادویه جات دیگر کمک می کند.
- رزماری: یک گیاه همیشه سبز معطر.
- مریم گلی: گیاه “خواهر” رزماری ، مریم گلی طعم فلفلی به غذاها می بخشد.
- ممکن است در برخی مواقع از جعفری ، تکه های چیلی قرمز و پودر سیر برای طعم بیشتر استفاده شود.
طرز تهیه ادویه ایتالیایی
شما به راحتی می توانید چاشنی ایتالیایی را در خانه درست کنید.
- 2 قاشق غذاخوری ریحان خشک شده
- 2 قاشق غذاخوری پونه کوهی (اورگانو) خشک شده
- 1 قاشق غذاخوری رزماری خشک
- 2 قاشق غذاخوری جعفری خشک شده
- آویشن خشک 1 قاشق غذاخوری
- 1 قاشق غذاخوری تکه های چیلی قرمز
- 1 قاشق چایخوری پودر سیر
همه مواد را اندازه بگیرید و به یک کاسه کوچک اضافه کنید. خوب مخلوط کنید. آنها را در ظرفی محکم بریزید و در مکانی تاریک و خنک تا 6 ماه نگهداری کنید.
موارد استفاده ادویه ایتالیایی
می توانید از این چاشنی خانگی ایتالیایی در انواع دستور غذا استفاده کنید. در اینجا ایده هایی برای شروع وجود دارد:
- سس پاستا: چاشنی را به سس ماکارونی خانگی اضافه کنید تا طعم بیشتری به آن بدهد.
- گوشت: می توانید مرغ ، ماهی قزل آلا ، میگو یا همبرگر را با این ترکیب چاشنی ایتالیایی بپاشید و نتیجه شگفت انگیز است!
- پیتزا: مقدار کمی از این ادویه روی پیتزا معجزه میکند.
- تخم مرغ: در تهیه نیمرو از این چاشنی استفاده کنید.
- سبزیجات سرخ شده: مقداری از سبزیجات مورد علاقه خود مانند تربچه ، گل کلم ، کلم بروکلی یا کدو سبز را در فر بپزید یا کباب پز کنید. حتی می توانید چاشنی گیاهان خشک را روی گوجه فرنگی های خشک شده قرار دهید!
- نان: مخلوط ایتالیایی را با کمی کره یا روغن گیاهی مخلوط کرده و روی چند تکه نان قرار دهید.