نئوتادین در قالب شربت و قرص در تمام داروخانه ها وجود دارد. برای استفاده از این دارو باید پزشک آن را تجویز کند. در مصرف نئوتادین و یا هر داروی دیگر نباید زیاده روی شود و اگر علائمی مشاهده شد حتما باید با مصرف دارو را قطع کنید و به پزشک مراجعه کنید. در ادامه می خوانید که آیا نئوتادین خواب آور است یا نه؟ و در چه مواردی می توان آن را مصرف کرد.
آیا نئوتادین خواب آور می باشد؟
در پاسخ به این سوال که آیا نئوتادین خواب آور است یا خیر باید گفت بله یکی از عوارض جانبی این دارو بعد از مصرف خواب آلودگی می باشد. البته خواب آور بودن این دارو بستگی زیادی به مقدار دوز آن نیز می تواند داشته باشد. در دوزهای بالاتر خواب آور بودن نئوتادین بسیار بیشتر است.
چرا قرص نئوتادین خواب آور است؟
نئوتادین در دسته داروهای آنتی هیستامین قرار دارد. این دسته از داروها به دلیل تسکین درد و از بین بردن علائم بیماری معمولا خواب آور می باشند. به همین دلیل نیز قرص یا شربت نئوتادین یک دارو خواب آور به حساب می آید. البته ممکن است در برخی از افراد تاثیر زیادی بر خواب آلودگی آنها نگذارد. اما به طور کلی دارویی خواب آور است.
نئوتادین برای چه مواردی مصرف می شود؟
نئوتادین برای درمان انواع حساسیت ها و آلرژی هایی که برای افراد به وجود می آید مورد استفاده قرار می گیرد. برای درمان عطسه، سرفه های ناشی از حساسیت، آبریزش بینی، آسم، قرمزی چشم، خارش بینی و یا خارش پوست مورد استفاده قرار می گیرد.
این دارو را معمولا برای درمان حساسیت ها و آلرژی های فصلی استفاده می کنند. از نئوتادین برای درمان تب یونجه نیز استفاده می کنند.
عوارض مصرف نئوتادین
نئوتادین ممکن است سبب ایجاد برخی از علائم در افراد شود که شامل:
- حالت تهوع
- سرگیجه
- اسهال
- سردرد
- گلودرد
- درد عضلانی
- خواب آلودگی
- خستگی مفرط
- خشکی دهان
- مشکل خواب
- قاعدگی دردناک
- اسهال
- ناراحتی معده
- ازدست دادن اشتها
علائمی که در بالا نام برده شده عادی است و اگر ادامه دار شد مصرف دارو را متوقف کنید. اما علائمی که در ادامه می خوانید جدی تر هستند و در صورت مشاهده سریع مصرف دارو را قطع کنید.
- تورم صورت، گلو، زبان، لبها، دست و پا
- راش
- مشکل در تنفس یا بلع
- خارش