فرق خامه قنادی با خامه صبحانه؟

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

برای خیلی از افراد سوال پیش می آید فرق خامه قنادی با خامه صبحانه چیست؟ و آیا می شود از خامه صبحانه به جای خامه قنادی استفاده کرد؟ ما در این مطلب تفاوت خامه قنادی با خامه صبحانه را به طور کامل توضیح داده ایم با ما همراه باشید. در صورت تمایل می توانید از طرز تهیه خامه برای کیک تولد و همچنین طرز تهیه خامه کیک با خامه صبحانه بازدید نمایید.

آیا خامه قنادی با خامه صبحانه فرق دارد؟

خامه صبحانه یکی از فراورده های لبنیاتی می باشد که در فرایند خامه گیری و قبل از هموژنیزه کردن شیر یعنی همان همگن کردن از چربی آن خامه صبحانه را تهیه می کنند. این خامه سفید رنگ می باشد این خامه در واقع یک امولسیون روغن در آب می باشد که به حدود 10 درصد از کل شیر را شامل می شود.

به عبارت دیگر در تولید خامه صنعتی «خامه صبحانه »، چربی را از شیر با دستگاهی به نام سپراتور جدا می کنند و بعد این چربی جمع شده را با حجم مشخصی از شیر، مخلوط و خامه درست می کنند.

ترکیبات موجود در خامه صبحانه شبیه به ترکیبات شیر می باشد و استفاد از خامه صبحانه خواص مصرف شیر را نیز به همراه دارد و رنگ یک خامه صبحانه خوب باید سفید رنگ باشد و دقت کرده باشید که طعم و عطر آن مطبوع و نزدیک به بوی شیر باشد.

خامه قنادی، از حرارت دادن شیر، شکر، تخم مرغ، نشاسته و طعم دهنده با هم تهیه می شود. یک کاسترد غنی، غلیظ و خامه ای است که از آن برای تهیه نون خامه ای، انواع شیرینی های تر، انواع کیک تولد و … استفاده می شود.

 

تفاوت خامه قنادی با خامه صبحانه در چیست؟

اولین تفاوت خامه صبحانه در مقایسه با خامه قنادی در بافت مایع و حالتی انعطاف پذیر و مالشی می باشد که در مقابل خامه قنادی بافتی کف مانند، سبک و حالتی ریزنده دارد که همین ویژگی خامه قنادی آن را برای استفاده به عنوان روکش به روی کیک و لایه بندی کیک مناسب می کند و در کاپ کیک ها و دسر ها نیز از آن استفاده می کنند.

باید گفت که به خامه قنادی، خامه شیرین با چربی بالای 30 درصد نیز گفته می شود که معمولا در قنادی ها به فروش می رسد اما خامه صبحانه در تمامی مراکز فروش مواد غذایی قابل فروش می باشد.

از خامه صبحانه که خامه مای نیز به آن گفته می شود بیشتر در آشپزی و تهیه غذاهای لذیذ مثل پاستا و بیف استراگانف و انواع غذاهای فست فودی استفاده می شود و بهتر است بدانید که سس آلفردو که یک سس پرطرفدار و بسیار خوشمزه می باشد نیز از خامه صبحانه تهیه می شود.

نظرات