طرز تهیه 3 غذای ایتالیایی با سیب زمینی خوشمزه و لذیذ
یکی از خوراکی های پر طرفدار و خوشمزه، سیب زمینی می باشد. با سیب زمینی غذا های متفاوت و خوشمزه ای می توانید تهیه کنید. معمولا در ایران سیب زمینی سرخ کرده طرفدار بسیار زیادی دارد. اما فقط در ایران این گونه نیست بلکه در کشور های دیگر مانند ایتالیا نیز سیب زمینی در غذاهای مختلف به کار برده می شود. در این پست طرز تهیه 3 غذای ایتالیایی با سیب زمینی به شما ارائه می شود، با ما همراه باشید.
آموزش 3 نوع غذای ایتالیایی با استفاده از سیب زمینی
در زیر نحوه تهیه 3 نوع غذای ایتالیایی که در آن از سیب زمینی استفاده شده است را به شما آموزش می دهیم، امیدوارم در خانه این غذاهای ایتالیایی با سیب زمینی خوشمزه را تهیه کنید و لذت ببرید.
1. طرز تهیه گنوچی ایتالیایی با سیب زمینی
گنوچی یک غذای ساده ایتالیایی با سیب زمینی و فوق العاده خوشمزه است. گنوچی بهترین وعده غذایی برای شام می باشد.
مواد لازم برای تهیه گنوچی
- سیب زمینی: 450 گرم
- آرد: 130 گرم
- نمک: 1/2 قاشق چای خوری
- تخم مرغ: 1 عدد
مواد لازم برای تهیه سس گنوچی
- روغن زیتون: 2 قاشق غذا خوری
- نمک: 1/2 قاشق چای خوری
- سیر خرد شده: 2 حبه بزرگ
- پونه کوهی: 1 قاشق چای خوری
- ریحان خرد شده: 5 برگ
- فلفل تند: به مقدار لازم (دلخواه)
- پوره گوجه فرنگی: 400 گرم
- آب: 1/2 فنجان
نحوه تهیه گنوچی ایتالیایی با سیب زمینی
- ابتدا سیب زمینی ها را شسته و با پوست داخل قابلمه بزرک قرار دهید و مقداری آب به آن اضافه کرده و روی حرارت بگذارید تا پخته شوند.
- بعد از پخته شدن و سردن شدن، سیب زمینی ها را پوره و له کنید.
- آرد و نمک را درون یک ظرف ریخته و سیب زمینی پوره شده و تخم مرغ را اضافه کنید و خوب ورز دهید تا یک خمیر یکدست بدست آید. (خمیر نباید به دست شما بچسبد)
- خمیر آماده شده را به قطعات 2 سانتی متری برش دهید و حدود 20 دقیقه اجازه دهید تا خمیر استراحت کند.
- سپس در یک قابلمه مواد سس که شامل (روغن زیتون، پوره گوجه فرنگی، نمک، سیر، پونه کوهی، ریحان، فلفل تند و آب) می شود را مخلوط کرده و روی حرارت قرار دهید تا کمی غلیط شود.
- در این مرحله یک قابلمه برداشته و مقداری آب و نمک درون آن ریخته و روی حرارت قرار دهید.
- وقتی آب به جوش آمد قطعات برش زده گنوچی را درون آب ریخته تا بپزند.( حدود 1 دقیقه زمان برای پخته شدن کافیست، وقتی قطعات گنوچی پخته شوند بر روی آب شناور می شوند)
- گنوچی ها را آبکش کنید و با سس مخصوص آن مخلوط کرده و نوش جان کنید.
2. طرز تهیه گراتن مرغ و سیب زمینی ایتالیایی
گراتن مرغ و سیب زمینی یک غذای خوشمزه و پرطرفدار در ایتالیا می باشد.
مواد لازم برای تهیه گراتن مرغ و سیب زمینی ایتالیایی
- مرغ: 1 عدد
- آب مرغ: 1/2 پیمانه
- سیر: 1 حبه
- خامه ترش یا پنیر تازه: 3/4 پیمانه
- شیر کم چرب: 3/4 پیمانه
- پیاز رنده شده: 1 عدد
- خردل: 3 قاشق غذا خوری
- فلفل دلمه ای خرد شده: 3 قاشق چای خوری
- کره آب شده: 2 قاشق چای خوری
- سیب زمینی نازک ورق شده: 4 عدد
- آبلیمو: به مقدار لازم
- خرده نان گندم: 1 پیمانه
- پنیر رومانو یا پارمزان: 2 قاشق چای خوری
نحوه تهیه گراتن مرغ و سیب زمینی ایتالیایی
- ابتدا مرغ را به همراه آب روی شعله قرار دهید تا بپزد.
- سپس مرغ پخته شده را تکه تکه کنید و آب مرغ را با تکه های مرغ ترکیب کنید.
- درون یک ظرف سیر را خرد کنید و پیاز رنده شده، خامه ترش، فلفل دلمه ای و خردل را به آن اضافه کرده و با هم مخلوط کنید.
- ظرف مورد نظر( برای داخل فر ) را برداشته و درون آن را با روغن چرب کنید.
- سیب زمینی های ورقه ای شده را با نمک و فلفل مخلوط کنید، ورقه های سیب زمینی را درون ظرفی که چرب کرده اید بچینید.
- سپس مرغ های تکه شده و سسی که آماده کرده اید را روی سیب زمینی های ورقه ای شده قرار دهید.
- این لایه را تا زمانی که آخرین لایه سیب زمینی باشد ادامه دهید.
- در آخر شیر، پنیر پارمزان، کره آب شده و نان خرده گندم را روی مواد بریزید.
- گراتن مرغ و سیب زمینی را 1 ساعت در فر با دمای 190 درجه قرار دهید.
3. طرز تهیه گاتوی سیب زمینی ایتالیایی
گاتوی سیب زمینی یک غذای ایتالیایی می باشد که به عنوان عصرانه یا یکی وعده غذایی سبک از آن استفاده می کنند.
مواد لازم برای تهیه گاتوی سیب زمینی ایتالیایی
- سیب زمینی: 4 عدد
- تخم مرغ: 1 عدد
- شیر: 1 لیوان
- کره ذوب شده: 3 قاشق غذا خوری
- پنیر ایتالیایی به نام پکورنیا، موتزارلا و پروولون: به میزان لازم
- جعفری خرد شده: 2 قاشق غذا خوری
- روغن زیتون: 2 قاشق غذا خوری
- آرد سوخاری: 1 فنجان
- ژامبون: 100 گرم
نحوه تهیه گاتوی سیب زمینی ایتالیایی
- ابتدا سیب زمینی ها را درون قابلمه به همراه آب روی شعله به مدت 30 دقیقه قرار دهید تا پخته شود.
- بعد از پخته شدن سیب زمینی، پوست آن ها را جدا کنید.
- سیب زمینی های پخته شده را به همراه شیر، کره و پنیر مخلوط کنید.
- سپس نمک و تخم مرغ را به آن اضافه کرده و خوب هم بزنید تا مواد یکدست شود.
- ظرف مورد نظر برای داخل فر را برداشته و درون آن را با روغن چرب کنید.
- آرد سوخاری را کف ظرف ریخته، مقداری از مواد سیب زمینی را روی آرد بریزید و با مقداری پنیر پروولون روی آن را بپوشانید.
- سپس یک لایه ژامبون و بعد پنیر موتزارلا را قرار بدهید.
- در آخر بقیه مواد سیب زمینی را روی پنیر موتزارلا بریزید و با چنگال روی آن شیار ایجاد کنید.
- و روی سیب زمینی مقداری کره و روغن زیتون بریزید.
- فر را با دمای 375 درجه گرم کنید و گاتوی سیب زمینی را به مدت 45 دقیقه درون فر قرار دهید تا آماده شود.
- از جعفری خرد شده برای تزئین استفاده کرده و نوش جان کنید.